Cure znate što je kod mene čudno. Od svih ovih mjeseci kako sama sebe pratim i osluškujem ovaj mjesec me nakon O ne bole grudi.Kao ispuhani baloni su. Inače od O postanu osjetljive i počinju rasturati i tamo 1-2 dana pred mengu stanu. O sam uhvatila 26.05.
Monika koji ti je dan ciklusa ?
Tek sam 20 DC, O sam uhvatila na 15. dan.
Cure znate što je kod mene čudno. Od svih ovih mjeseci kako sama sebe pratim i osluškujem ovaj mjesec me nakon O ne bole grudi.Kao ispuhani baloni su. Inače od O postanu osjetljive i počinju rasturati i tamo 1-2 dana pred mengu stanu. O sam uhvatila 26.05.
Monika koji ti je dan ciklusa ?
Tek sam 20 DC, O sam uhvatila na 15. dan.
Prati dalje, pa nam javi šta se dešava...možda tako i ostane, kao kod Tate...drzim 🤞 😘
Bok cure.Vadila sam tsh on mi je 5,52.Endokrinolog mi je ne go.Inace mi varira zadnje vrijeme.Prije 6 mj. Mi jr bio 2,82.Sada sam sva u brizi.Dali se može ostari t pod takvim tsh?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Na zalost ovaj mj nista temp se s 37-37.1 spustila na 36.2, jedino me jos lagano boli, al sumnjam da ce biti ista, nakon m krecem s folnom imate preporuke koju da uzmem
Babyq - teorije su razne. Neki kažu da trudnoća sa takvim tsh nije ni moguća, drugi kažu da je, ali u svakom slučaju nije to dobar tsh, jer on u trudnoći raste još, i da ostaneš trudna sa takvim tsh već od starta bi morala piti tablete.
maminosunce - baš mi je žao. Ja očekujem M za 7 dana, ali moja temp.sada je 36.1
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Mene buni malo ta temperatura.jucer 35, 5 a danas 36,0. Preveliki skok mi je to a mjerila sam u isto vrijeme sva tri dana ,danas 3dc.i s tim da sam sva tri dana spavala oko 7 sati u komadu, bez ustajanja nocu.
Babyq sa takvim tsh se tesko ostaje trudna, a i da ostajes ima niz opasnosti kao sto su rani spontani, zastoj rada srca bebe, prerani porod isl. Dakle mogu nastat ozbiljne komplikacije zato ti predlazem prije pokusavanja daljnjeg obavezno kod endokrinologa po terapiju i snizit taj tsh ispo 2,5 je idealna situacija. Al nemoj biti sad zbedirana sve ce biti u redu vidjet cea samo si to sredi da rodis zdravu bebicu i imas urednu trudnocu.
U prvoj trudnoci(kad nisam ni znala za bazalnu) temp mi bila 37.5 i jaki bolovi bila uvjerena da imam upalu kad ono trudna😀
Ako ostanem trudna a moja doktorica je na go šta da radim?Dal da odem privatno?Jer tko zna kada cu dobit termin kod drugog endokrinologa?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji