Maybe baby, koji ti je dc? Ja sam test radila 25dc.
Mini,da,secam se toga od proslog puta.. Sad je cekaj, spr9emi trakice i hvataj O. A mozda, mozda ti ne dodje sad? 😊
To mi i muz kaze da mi mozda ne dođe 😂 niko sretniji od mene 😊
Grizli hvala, nadam se da nam nece trebat tako dugo ko za prvo, i ja se nadam da cu ubrzo ugledat plusic, a isto zelim i vama svima
Dobrodošla :) koliko već pokušavate?
Hvala! Ovaj mjesec poceli, s prvim trebalo 5 god imala neke prepreke!
Mamino Sunce, dobrodosla i sto pre otisla sa plusem 😊 svaka cast za 5 godina borbe. Bice lakse sada. Srecno!
Maybe Baby, navijaj alarm za ujutro, spremi test i casicu vec veceras. 🤞
Mini, ja inace od kad pokusavamo necu uloske da kupim da se kao ne izbaksuziram, aovaj mesec kupila, spremila za put kao. Iisto mi muz kao, amozda ti ne budu trebali? Dace Bog, i nece mi trebati jos min godinu dana.
url=https://lilypie.com]
Mamino Sunce, dobrodosla i sto pre otisla sa plusem 😊 svaka cast za 5 godina borbe. Bice lakse sada. Srecno!
Mini, ja inace od kad pokusavamo necu uloske da kupim da se kao ne izbaksuziram, aovaj mesec kupila, spremila za put kao. Iisto mi muz kao, amozda ti ne budu trebali? Dace Bog, i nece mi trebati jos min godinu dana.
🙏🤞❤️😘
Hvala, i ja se nekako nadam da ce biti sada lakse i prije, brojim do iduce subote, dugo mi cekat a bojim se prije radit test da se ne razocaram
Cure znate što je kod mene čudno. Od svih ovih mjeseci kako sama sebe pratim i osluškujem ovaj mjesec me nakon O ne bole grudi.Kao ispuhani baloni su. Inače od O postanu osjetljive i počinju rasturati i tamo 1-2 dana pred mengu stanu. O sam uhvatila 26.05.
Kod mene ista stvar, uvik su me rasturale sada su ispuhane bas. Ne razumim vise nista ove simptome/ ne simptome
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Vecer cure, pridruzila bi se vasim druzenjima i razgovorima, i u iscekivanju plusica!
Dobrodošla i sto prije otisla na trudnice :)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure znate što je kod mene čudno. Od svih ovih mjeseci kako sama sebe pratim i osluškujem ovaj mjesec me nakon O ne bole grudi.Kao ispuhani baloni su. Inače od O postanu osjetljive i počinju rasturati i tamo 1-2 dana pred mengu stanu. O sam uhvatila 26.05.
Monika koji ti je dan ciklusa ?
Grizli hvala, nadam se da nam nece trebat tako dugo ko za prvo, i ja se nadam da cu ubrzo ugledat plusic, a isto zelim i vama svima
Dobrodošla :) koliko već pokušavate?
Hvala! Ovaj mjesec poceli, s prvim trebalo 5 god imala neke prepreke!
Sretno draga i da što prije ugledaš ++ 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji