Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    04. Kolovoz 2019. 01:04

Enigmaticnaa

Ovako, ne znam sta bi moglo da bude pa cu pisati vama, mozda neko zna odgovor. MM i ja radimo na bebi. Prosli mjesec M je pocela 16 a zavrsila 20-og.
    Od 20-og pa sve do sada MM i ja smo imali odnose svaki dan, tako da nikako nisam mogla masiti plodne dane i ovulaciju 😊😊 Po kalendaru ovulacija je nastupila 1.8 i osjetila sam tada bol u jednom jajniku i grudi me bole ali sada i 3 dana poslije ovulacije desavaju mi se neke cudne stvari. Grudi me jos vise bole, stomak takodje kao da cu svaki cas dobiti, a sljedeca ocekivana M bi trebala biti tek 15.8 . Imam neke precudne promjene raspolozenja. Osjecam se nekako bolesno, slabo totalno iako nisam bila niti prehladjena niti imala neke upale. Apetit podivljao skroz, stalno bih nesto jela. Izludjuje me sve to jer ne znam zasto imam sve te simptome samo 2-3 dana poslije ovulacije a M jos nije toliko blizu da imam PMS koji me uhvati negdje oko 7-8 dana prije M

Curila od 11.6 do 17.6 plodni dani nastupili 24.7,ovulacija bila 27.7, 2 dana nakon počeli grcevo, a sada identično se osjecam kao ti, sljedecu mengu (ne) trebam  dobiti u subotu za tj dana. Čudnije se osjecam nego do sada, nadam se da je to to, da cu napokon ugledati +
    ☺️😍

Enigmaticnaa
    04. Kolovoz 2019. 07:03

Da, upravo to. Precudno stanje , najvise me nervira ovaj apetit, upravo se budim i meni u glavi neka pizza, kako bih mogla sad da jedem 😂😂😂😂 a stomak i dalje na trenutke zaboli kao da cu dobiti , grudi takodje ali najvise sa strana

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 07:21

Jutro zenske...pisem vam iz kreveta 😁😁😁😁😁budim se,i kazem ajd da izmjerim temp bas da vidim je li pala..kad ono 36,9...e sad mi stvarno nije jasno zasto je tolika...a grcevi ne prestaju i grudi otecene ali ne bole sem malo..🤔🤔🤔🤔

tufnica1602
    04. Kolovoz 2019. 08:20

Enigmaticna, ista stvar i kod mene sve isto kako si napisala, s tim da mene grudi bole za plakati, i non stop mi je u mislima sta bi mogla jest, i kad se najedem ja odma mislim sta bi mogla sljedece jest..haos, ovo ili je neki opaki pms ko nikad dosad ili cu i ja napokon ugledati plus. Sretno svima u iscekivanju ❤️

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 08:24

Enigmaticna i Hope samo da se ubacim jer sam na ovoj temi penziju zaradila... To sto osjecate prerano je za simptome T, nazalost nas mozak se poigra s nama pa u iscekivanju nam daje svakakve simptome. Mozete i ne morate biti trudne u ovom momentu, al hormoni vam divljaju od zelje za bebom pa sve to osjecate. Pokusajte se opustiti i ne preispitivat simptome, jer i sama sam to radila pa se izludila a sto je najgore uredni ciklusi koji su bili tocni ko sat na 28 dan se od svega toga posemerili da vise nisam ni znala kad cu dobiti. A da ne govorim onda stresa od toga što nisam dobila a test negativan. Govorim iz isustva jer prije ove trudnoce imala sam 4 neuspjele pa znam sto znaci iscekivanje nakrcano hormonima. Sretno i da za 7 dana javite pluseve!
    Snjeguljica koji ti je dan ciklusa? 🤞

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 08:44

Grizli

Enigmaticna i Hope samo da se ubacim jer sam na ovoj temi penziju zaradila… To sto osjecate prerano je za simptome T, nazalost nas mozak se poigra s nama pa u iscekivanju nam daje svakakve simptome. Mozete i ne morate biti trudne u ovom momentu, al hormoni vam divljaju od zelje za bebom pa sve to osjecate. Pokusajte se opustiti i ne preispitivat simptome, jer i sama sam to radila pa se izludila a sto je najgore uredni ciklusi koji su bili tocni ko sat na 28 dan se od svega toga posemerili da vise nisam ni znala kad cu dobiti. A da ne govorim onda stresa od toga što nisam dobila a test negativan. Govorim iz isustva jer prije ove trudnoce imala sam 4 neuspjele pa znam sto znaci iscekivanje nakrcano hormonima. Sretno i da za 7 dana javite pluseve!
    Snjeguljica koji ti je dan ciklusa? 🤞

25dan,(ne) ocekujem je za dva tri dana..to mi se bas ne zna..jer 3 mjeseca je bila na 28 dana..prosli mjesec bila biohemijska,pa umjesto 3 dobila sam 9.7..e sad cekam da vidim sta ce biti...hvalaa

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 08:50

Nova19

Malllai moja curka je 22.12 😁 ali 2014. 🤗

Aaaa baš dobro 😊

url=https://lilypie.com]

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 08:51

Snjeguljica 🤞 da i sutra ostane povisena. Ako nije doslo do trudnoce obicno nakon 25.dana padne temp. Sretno! 

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 08:53

Grizli

Snjeguljica 🤞 da i sutra ostane povisena. Ako nije doslo do trudnoce obicno nakon 25.dana padne temp. Sretno!

Hvala ti Grizli…nadam se 🤗🤗🤗🤗

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 08:55

Grizli da se ispravim danas mi je 26 dan..jer sad shvatih jul je ima 31 dan😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.