Ma nisam trudna na žalost ali htjela bi biti.
Ne znam zašto to tako bude al uglavnom urin popodne i na večer mi je uvijek koncentriraniji nego onaj u jutro, zašto i kako pojma nemam. Ovo sa trudnoćom i temp. Je bilo prije 3 godine. Tadašnja moja trakica spava tamo u sobi i ina 2.5 godine. Sada joj pokušavamo podariti bracu ili seku ali za sad ne ide.
url=https://lilypie.com]
Ne znam zašto to tako bude al uglavnom urin popodne i na večer mi je uvijek koncentriraniji nego onaj u jutro, zašto i kako pojma nemam. Ovo sa trudnoćom i temp. Je bilo prije 3 godine. Tadašnja moja trakica spava tamo u sobi i ina 2.5 godine. Sada joj pokušavamo podariti bracu ili seku ali za sad ne ide.
Ewo ni nama ne ide..i jutros vidim aknicu na licu,grudi pocele sa bole,vise se necu zalupljivati,nista ni ovaj mjesec,bar da se ne nadam i ne cimam..🙄🙄🙄
Nasa djeca su isto godiste, ja sam rodila 13.11.2016
Doci ce braco ili seka uskoro, ne gubite nadu. Sve se to desava s razlogom.
Mi se trudimo sa prekidima sad nekih 9mjeseci, s malim sam zatrudnila odmah, ali mogu reci da smo tada i uzivali u sexu, a sad mi ovo postalo koda idem na posao. Sto bi moj sin rekao: nevalja to tako😂
Bit ce to sve ok, ne kazu dzabe da kako zracis tako i privlacis, zato pozitiva na najjace💪
Hope89, to ti nema veze s dijagnozom. Jesu ti inače bile točne menstruacije? Mislim da to nije neki razlog za brigu, i meni isto šetaju između 25-31 dana, kaže moja gin da to nema veze, bitno da ona dođe svaki mjesec u otprilike isto vrijeme, iako mene to sad nervira kako pokusavamo zatrudnit. Taman kad pomislim mogla bi test evo ti nje na 32 dc, kao da mi se izruguje 😂
Hvala vam svima 😘
Isto tako je i moja gin.objasnila kad mi je saopcila da imam mikrocisticne jajnike i onda kad sam joj rekla da svaki mjesec mi nije tacan ciklus tj.da seta i da li jse moguce od tih cisti rekla je da je bitno da menst.dolazi svaki mj.u isto vrijeme.Inace i moji ciklusi setaju od 29-38 dana .
Bebalove
Ivcy moja curka je 22.12.2016 😊 ma bit će opet. Jesi bila tada na forumu?
Bebalove jeste li poslije pokušavali korigirat ciklus?
I što su vam vaši doktori rekli kada ste bili prije trudnoće, znam da inače kažu cure da obavezno doktorica treba prepisat folnu, moja nije ništa od toga spomenula. Pitam bi li trebali raditi briseve, krv, na što ona kaže nije potrebno...
Ne želim se stresirat previše, ali kad prođe neko vrijeme ipak se zabrineš da možda nešto nije u redu
Ivcy moja curka je 22.12.2016 😊 ma bit će opet. Jesi bila tada na forumu?
Jesam, najvise sam pisala na jesenskim bebama tada. Jedno vrijeme smo bile van foruma na whatsapp grupi, al smo otkrile tu neku tinu koja se lazno predstavljala a mi naivke slale i slike svoje i svasta nesto pa smo i s tim prestale. Tu i tamo se jos cujem s nekim od curkama al sve slabo.
Ja sam bila u zimskima... I evo nas opet, ovaj put mozemo u ljetne 😊
Ovako, ne znam sta bi moglo da bude pa cu pisati vama, mozda neko zna odgovor. MM i ja radimo na bebi. Prosli mjesec M je pocela 16 a zavrsila 20-og.
Od 20-og pa sve do sada MM i ja smo imali odnose svaki dan, tako da nikako nisam mogla masiti plodne dane i ovulaciju 😊😊 Po kalendaru ovulacija je nastupila 1.8 i osjetila sam tada bol u jednom jajniku i grudi me bole ali sada i 3 dana poslije ovulacije desavaju mi se neke cudne stvari. Grudi me jos vise bole, stomak takodje kao da cu svaki cas dobiti, a sljedeca ocekivana M bi trebala biti tek 15.8 . Imam neke precudne promjene raspolozenja. Osjecam se nekako bolesno, slabo totalno iako nisam bila niti prehladjena niti imala neke upale. Apetit podivljao skroz, stalno bih nesto jela. Izludjuje me sve to jer ne znam zasto imam sve te simptome samo 2-3 dana poslije ovulacije a M jos nije toliko blizu da imam PMS koji me uhvati negdje oko 7-8 dana prije M
Sortiraj odgovore
Najstariji