Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    04. Kolovoz 2019. 13:07

Ja se sjecam u prvoj trudnoci (neuspjela u 3 mj spontani) dan nakon ovulacije grudi ubijale, grcevi isto tako...pluscina ko kuca 5 dana prije menge.

tufnica1602
    04. Kolovoz 2019. 13:13

Jos da dodam, doktorica mi je rekla da moj organizam tako brzo reagira na hormonalne promjene i da je sve od zene do zene individualno. Tako da je moguce osjetiti bolne grudi dan iza ovulacije i biti trudan. Naravno ostali simptomi su dosli kasnije..

Lalla
    04. Kolovoz 2019. 13:19

A ne znam Grizli. Bio je iscjedak kao uvijek nakon vjezbanja i tri mrljice svijetlo crvene boje, a to mi se desilo samo jednom na pocetku prve trudnoce - tjedan dana prije menge. Poslije nije bilo krvi, ni na wc papiru. Gin mi je nakon prve trudnoce rekao da imam polipe i da je moguce da oni krvare. Mozda je i to. Malla, ne vjerujem da je bilo ovulacijsko krvarenje jer ga nisam nikad imala, a lh pik je bio 5 dana prije. Tko ce ga znat, treba biti strpljiv.

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 13:44

Baš to Lalla nitko ne možr znati što je točno i nakon koliko će kojoj od nas nakon LH pika nastupiti O. Još mi oko O postanemo napete i razvijemo 10to čulo za potencijalne hormone. 

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 13:51

Grizli

Snjeguljice cestitam na pozotovnom testu, al ja bi ti svajetovala da pricekas sa betom. Bit ce ti mala, i po njoj opet nista neces znati samo trcis pred rudo. Moj savjet ti je da za 2 dana ponovis test ako tamni onda za jos 2 dana odnosno na dan ocelivane M izvadi betu. I onda ponoviti ta 2 dana betu da se vidi dal se dupla. U pocetku beta ne mora rast pravilo + zoga ako sam dobro shvatila sad ti je 4 dana prije M to bi bilo nekih 4 dana nakon implantacije dopusti tijelu da odradi svoje, umiri se, budi pozitivna i malo strpljiva vjeruj isplati se cekat. Ako si imala biokemijsku nista ne znaci da ce se ponoviti kao ni ako sad imas pozitivnu betu da je sve savrseno uredno. I tako se u pocetku ako nesto krene po zlu gotovo nista ne moze napraviti. To je moj iskreni savjet. Ja sam prosla mpo postupke i nama nikad prije 14 dana od prijenosa embrija nisu dali da vadimo betu, meni tek na 21 dan zasto bas zato da se izbjegnu size i stres kad je najmanje potreban.
    Lalla a zasto ne bi bila implantacija? Ako je svijeza krv bila onda nije od ovulacije nikako. Embij zapocinje izlijeganje 5dpo i zavrsava do kraja 7dpo.tako da sve je moguce. 🤞

Da..vjerovatno si u pravu..al treba cekat 😣😣😣 zar nema nista sto moze da se da u najranijoj trudnoci za odrzavanje..??

Lalla
    04. Kolovoz 2019. 14:29

Malla, a mislim da mi je o odmah nakon pika i po sluzi i po sex nagonu. U petak sam vec bila skroz suha dole i nula bodova sto se tice zelje, a prosli vikend bas jaka zelja. Nigdje nisam procitala da je nakon LH pika 5 dana razmaka do ovulacije vec 12-36 sati. A meni je vec 2 dana poslije bila LH trakica skroz svijetla, a svugdje pise da je to znak da je ovulacija prosla. Takodjer znam kad sam prva dva puta ostala trudna i nikad to nije bilo od seksa nakon 14 dc. I da, moji redoviti ciklusi od 24-26 dana ne upucuju na kasniju ovulaciju. Ono mogu ja mastat, ali cinjenice su tu. Meni su plodni dani od 10-14 dc, nikako kasnije. Prosli mjesec sam bila isto u to vrijeme kod gina i isto je rekao da je ovulacija vec odavno prosla. Mislim da su prije ti polipi ili implantacija. Ja se nadam ovom drugom, al simptoma bas i nema.

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 14:49

Snjeguljice kod biokemijske nazalost bas nista. Jer to znaci da je embrij pokusao al odustao ili nije uspio. Kod ranog spontanog eventualno progesteron al i to mora gin vidit da se pocela razvijat gestacijska vrecica inace neće ni reagirat iako najcesce ako je prij 6tt puste da vide sto ce biti nazalost tako rano progesteron moze samo odmoc i zaustaviti samociscenje pa zene moraju na kiretazu. Al nemoj sad mislit lose. Opusti se rano je jos i zato i je svijetla crtica. Bit ce to u redu. 

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 15:09

Grizli

Snjeguljice kod biokemijske nazalost bas nista. Jer to znaci da je embrij pokusao al odustao ili nije uspio. Kod ranog spontanog eventualno progesteron al i to mora gin vidit da se pocela razvijat gestacijska vrecica inace neće ni reagirat iako najcesce ako je prij 6tt puste da vide sto ce biti nazalost tako rano progesteron moze samo odmoc i zaustaviti samociscenje pa zene moraju na kiretazu. Al nemoj sad mislit lose. Opusti se rano je jos i zato i je svijetla crtica. Bit ce to u redu.

Hvala ti Grizli puno..poslusacu tvoj savjet..😍😍😍

Lalla
    04. Kolovoz 2019. 15:14

Snjeguljice zelim ti puno srece da sve bude dobro i skolsku trudnocu  Samo hrabro!

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 15:21

Lalla

Snjeguljice zelim ti puno srece da sve bude dobro i skolsku trudnocuSamo hrabro!

Hvalaaa ti puno..dace Bog da bude sve kako treba i za mene i za sve vas...😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.