Snjeguljice, bit ce sve ok vidjet ces! Ne znaci ako je prosla bila biokemijska da ce i ova. Plusic imas i to je trenutno najbitnije, nemoj dizati tesko i sl. Sretno!
Grizli, znas li mozda nesto o trudnoci nakon carskog?
Naime citala sam jucer da se nekad desi da zbog priraslica jajovodi budu neprohodni pa iz tog razloga ne dolazi do trudnoce?
Je li imao netko s tim iskustva?
Snjeguljice, bit ce sve ok vidjet ces! Ne znaci ako je prosla bila biokemijska da ce i ova. Plusic imas i to je trenutno najbitnije, nemoj dizati tesko i sl. Sretno!
Grizli, znas li mozda nesto o trudnoci nakon carskog?
Naime citala sam jucer da se nekad desi da zbog priraslica jajovodi budu neprohodni pa iz tog razloga ne dolazi do trudnoce?
Je li imao netko s tim iskustva?
Ja sam imala dva carska..ne znam da li je to uticalo da ne ostajem trudna..ali jedino mogu sa sigurnoscu da kazem da i ako je bilo nekog zacepljena da mi je caj pomogao..i da cula sam da moze da to bude razlog sto ne moze doci do trudnoce..i hvala ti punooo...😍
Cure bit će sve u redu, samo bez stresa i bez negativnih misli. Bit će onako kako treba biti.
Negoooo, ima pitanje... danas je 11. dan od biopsije, zanima me mou li početi stavljati one acidosalus vaginalete i kako je sa sexom? Nije da mi je iskreno do njega,ali lagano me pere ono što bi se uličnim žargonom reklo 'nejebica'.
Kak sad s tim? Samo kondom ili? Šta mi je pametno raditi uopće?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ivcy kazu da mogu doc priraslice nakon carskog na mjestu reza doduse sam ja cula. Moja seka je imala carski pa su rrkli obavezna pauza 2 godine. A prijateljica je oba djeteta rodila na carski zbog uske zdjelice i nije imala nikakvih problema sa zacecem drugog pstala trudna u roku 3 ciklusa pokušavanja. Tako da je to individualno bi ja rekla. Jel ti štogod spomenuo gin na kontrolama?
Rastika meni nakon histeroskopije koja je bila 7dc da cekamo sa sexom do iza M bas zbog mogucih krvarenja i infekcija. Sad ne znam nakon biopsije dal je pametno bas.
Ivcy kazu da mogu doc priraslice nakon carskog na mjestu reza doduse sam ja cula. Moja seka je imala carski pa su rrkli obavezna pauza 2 godine. A prijateljica je oba djeteta rodila na carski zbog uske zdjelice i nije imala nikakvih problema sa zacecem drugog pstala trudna u roku 3 ciklusa pokušavanja. Tako da je to individualno bi ja rekla. Jel ti štogod spomenuo gin na kontrolama?
Rastika meni nakon histeroskopije koja je bila 7dc da cekamo sa sexom do iza M bas zbog mogucih krvarenja i infekcija. Sad ne znam nakon biopsije dal je pametno bas.
A i ja si nešto mislim da nije možda pametno. Misli, strpit ću se ja nije uopće problem. A šta misliš bi li mogla početi vaginalete stavljati? Prošlo je 11 dana a i mengu sam dobila dan poslije biopsije...
U srijedu mi je dva tjedna od biopsije, sad bi mi trebali i nalazi biti uskoro...koliko sam u početku bila ajme ne mogu dočekat nalaze sad sam totalno suprotna...ne želim ih ni saznat, hahahahah. Užas.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
A za vaginalete ne znam. Isto oprezno jer ako ih stavljas samo sa prstima onda mozes isto gljivice si navuc, ako imaju neki aplikator to je drugo. Koji dan ciklusa si imala biopsiju da si odmah poslije dobila.
A za vaginalete ne znam. Isto oprezno jer ako ih stavljas samo sa prstima onda mozes isto gljivice si navuc, ako imaju neki aplikator to je drugo. Koji dan ciklusa si imala biopsiju da si odmah poslije dobila.
Nemaju aplikator, ali...mislim da bi mogla nešto izimprovizirati da glumi aplikator. Imam ti ja kući sterilizator i ful opremu za laboratorij.
Biopsija je bila 25 dc, a menga je trebala stići 28 dc.... međutim došla je odmah drugi dan, 26 dc. Sve normalno, klasična menga... ja sam mislila da je uranila tri dana međutim ja sam i ovulacijske bolove osjetila 3 dana ranije nego inače. Mislim da mi je matična mliječ skratila ciklus. Pročitala sam davno na stranici od pčelarstva Radošević da se to zna dogodit, u tom slučaju se onda matična ne uzima svaki dan, ali ja ću vidit još ovaj ciklus kakvo će stanje biti sa dolaskom menge.
Lako moguće da je i sav stres oko ovog svega imao utjecaj na ciklus.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Raštika mi smo bili nestrpljivi pa je bilo krvi, tako da se radije strpi jos malo i obavezno kondom dok ranica ne zacijeli. Nejebica je gadna stvar stvarno, mi smo pauzirali 20 dana upravo
Suosjećam 😂
Sneguljiceeee jeli to imamo plusiććććć 🙏🙏🙏🙏
Jesi piškila ponovooo
Nadamo seeee....nisam..preksjutra cu opet uraditi test.pa ako bude plusic onda cu betu..kako si mi ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji