Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    01. Kolovoz 2019. 16:51

Nadam se da ste u pravu 😊 kad sam prošle godine imala biokemijsku trudnoću, jedini simptom koji nikad nisam imala u PMS-u je bio umor, ondnosno stalno mi se spavalo. Sad nemam takav simptom, ali dok M ne dođe, sve je moguće. 😉

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

KK_29.03
    01. Kolovoz 2019. 17:43

Raštika i Hope, ja totalno razumim. Ja kad sam išla privatno na pregled prije god ipo, kralj koji slovi za dobrog ginek. mi kaže- imaš prerađenu maternicu, počeo on operacija ovo ono, a ja ga dalje ništa nisam čula. (na kraju je ispalo da je čovjek lupao gluposti uopće nemam nikakvu pregradu, potvrdila na različitim mjestima). 
    Vozila sam se do doma pola sata i ne znam kako sam od suza uopće vidila vozit, čekala na granici i plakala ko malo dite. Došla doma, sjela, isplakala se iz petnih žila, još par dana plakala ko luda dok to nisam probavila, i to je okej po meni. Normalno je i ljudski odreagirat na neku lošu vijest upravo onako kako ti odgovara jer je to najbolji način. Treba dana i dana da se preboli neka loša vijest, svaka čast onome ko može reć u tom trenu sam sebi- samo pozitiva. Iako vjerujem da takvi sami sebe zavaravaju. 
    Ali mi smo vrijedne trudilice i ja vjerujem da ćemo uskoro sve se žaliti koliko smo se udebljale 😀😀

Faith32
    01. Kolovoz 2019. 18:28

Pozdrav vam svima drage,
    Stalno citam vase postove pa eto odlucila sam i ja podijeliti svoju pricu.. Muzek i ja oko godinu dana radimo na bebi, meni ciklus svakakav, dijagnoza policisticni jajnici, prije 2mj. Dugo ocekivani plusic i sreca do neba, ali za samo par dana sam prokrvarila i nema vise plusica :( Ginic mi je prepisao gynositol, pijem ga oko mjesec dana, u medjuvremenu sam se razbolila, dobila streptokok, pila hrpu penicilina, bila na rendgenu pluca..danas vadim krv kao ono kaze ona cestitam vam trudni ste😯🤗 sok, sreca, nevjerica, strah hoce li se sada zadrzati, da li su ti svi penicilini mogli naskoditi, rendgen..milijun pitanja sada opet..ali pozitivno cu, tako moram😀 sutra idem na pregled pa cemo znati valjda vec puno vise. Svima vam zelim srecu i puno plusica🤗🙏

Napokon 2804
    01. Kolovoz 2019. 18:50

Pozdrav, muž i ja radimo godinu dana na bebi, u međuvremenu operitala Endometriozu, i receno mi je da unutar 6 mjeseci moram ostat trudna, ako ne ostanem u kliniku za neplodnost na daljnja testiranja i da uđemo u postupak potpomognute oplodnje, medutim nista se ne prima, muzu sam kupila kućni test sperme i test je pozitivan, dakle ima dosta spermica i pokretljivost je dobra. Prililom operacije su mi propuhali jajnike, uzeli uzorak maternice i po njihovim riječima sa svime je uredu, mjerila temperaturu, koristila lh trakice. I jos nista. Ovaj mjesec smo imali svaka 2 dana odnose, a do sad su bili svaki dan. Menga za 9 dana treba doci, ja sam nonstop umorna, samo bi spavala, noge su mi teske, na trenutke me zna i zamantati. Što nikad do sad nije bilo, a od standardnog grcevi odmah nakon ovulacije, bolne grudi, i iscjedak, nekad je bez boje, nekad je blago zut, ali nije nonstop prisutan. Vise sam luda, nikako da vidimo taj plusic. Da li ima koja zena da se susrela sa Endometriozom i uspjela ostati trudna? Hvala vam

Rita88
    01. Kolovoz 2019. 19:20

Hope2804

Pozdrav, muž i ja radimo godinu dana na bebi, u međuvremenu operitala Endometriozu, i receno mi je da unutar 6 mjeseci moram ostat trudna, ako ne ostanem u kliniku za neplodnost na daljnja testiranja i da uđemo u postupak potpomognute oplodnje, medutim nista se ne prima, muzu sam kupila kućni test sperme i test je pozitivan, dakle ima dosta spermica i pokretljivost je dobra. Prililom operacije su mi propuhali jajnike, uzeli uzorak maternice i po njihovim riječima sa svime je uredu, mjerila temperaturu, koristila lh trakice. I jos nista. Ovaj mjesec smo imali svaka 2 dana odnose, a do sad su bili svaki dan. Menga za 9 dana treba doci, ja sam nonstop umorna, samo bi spavala, noge su mi teske, na trenutke me zna i zamantati. Što nikad do sad nije bilo, a od standardnog grcevi odmah nakon ovulacije, bolne grudi, i iscjedak, nekad je bez boje, nekad je blago zut, ali nije nonstop prisutan. Vise sam luda, nikako da vidimo taj plusic. Da li ima koja zena da se susrela sa Endometriozom i uspjela ostati trudna? Hvala vam

kolko je sad vec proslo mjeseci nakon operacije? ja ti nemam iskustva s endometriozom tako da ti tu ne mogu pomoci, ali nadam se da ces uskoro ugledati plus 🤞 mozda to bude i za 9 dana 😃 jesi mozda provjeravala stitnjacu? tsh zna biti dosta zeznut ako ga se ne drzi pod kontrolom. I da prvi puta cujem za kucni test sperme nisam znala da postoji, hvala na info 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    01. Kolovoz 2019. 19:22

Faith32

Pozdrav vam svima drage,
    Stalno citam vase postove pa eto odlucila sam i ja podijeliti svoju pricu.. Muzek i ja oko godinu dana radimo na bebi, meni ciklus svakakav, dijagnoza policisticni jajnici, prije 2mj. Dugo ocekivani plusic i sreca do neba, ali za samo par dana sam prokrvarila i nema vise plusica :( Ginic mi je prepisao gynositol, pijem ga oko mjesec dana, u medjuvremenu sam se razbolila, dobila streptokok, pila hrpu penicilina, bila na rendgenu pluca..danas vadim krv kao ono kaze ona cestitam vam trudni ste😯🤗 sok, sreca, nevjerica, strah hoce li se sada zadrzati, da li su ti svi penicilini mogli naskoditi, rendgen..milijun pitanja sada opet..ali pozitivno cu, tako moram😀 sutra idem na pregled pa cemo znati valjda vec puno vise. Svima vam zelim srecu i puno plusica🤗🙏

ooo cestitam,  javi nam sutra sta su ti rekli i na pregledu 😊 vjerujem da ce biti sve ok 😊😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Napokon 2804
    01. Kolovoz 2019. 19:24

Štitnjača uredu, to su mi radili nalaze prije operacije. 4 mjeseca je vec prošlo. Kazu sve savrseno na jajnicima ima minimalan broj cisti, ovulacija vidljiva, takoder sam ju uhvatila lh trakicama i osjetim ju, tocno znam koji jajnik proizvodi jajasce. Da test sam kupila u dm-u, platila 180 kn

Rita88

Hope2804

kolko je sad vec proslo mjeseci nakon operacije? ja ti nemam iskustva s endometriozom tako da ti tu ne mogu pomoci, ali nadam se da ces uskoro ugledati plus 🤞 mozda to bude i za 9 dana 😃 jesi mozda provjeravala stitnjacu? tsh zna biti dosta zeznut ako ga se ne drzi pod kontrolom. I da prvi puta cujem za kucni test sperme nisam znala da postoji, hvala na info 😊

Napokon 2804
    01. Kolovoz 2019. 19:29

https://images.app.goo.gl/Xij1nKC5RVi4MBkD6 neće mi sliku objaviti, pa evo link sa neta

Faith32
    01. Kolovoz 2019. 19:54

Rita88

Faith32

Pozdrav vam svima drage,

ooo cestitam, javi nam sutra sta su ti rekli i na pregledu 😊 vjerujem da ce biti sve ok 😊😊

Hvala ti Rita88, i ja se nadam svemu pozitivnom, svakako javim😊

Rita88
    01. Kolovoz 2019. 19:58

Hope2804

https://images.app.goo.gl/Xij1nKC5RVi4MBkD6 neće mi sliku objaviti, pa evo link sa neta

hvala na linku 😊 s obzirom na tvoje sadašnje simptome vrlo lako je moguće da je i trudnoca u pitanju a i da nije  imas još dva ciklusa pa šta i da odes dalje na potpomognutu oplodnju, nije smak svijeta, hvala Bogu da postoji rijesenje i za ovakve situacije. Samo pozitiva i bit ce bebice 👶

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.