Grizli, nije rekao nista. Na uzv kad sam bila i papi sve je bilo ok.. al ja to procitala pa psiha djeluje, znas kakvi smo mi. Odmah si mislis ma ocito je to u pitanju nema sto drugo biti.
Upravo lovim ovulaciju, tj.sluzi ima na pretek, nekako se ne zamaram tim trakicama i time a onda si mislim mozds svaki put fulam ovulaciju.
Doduse bas ju osjetim, svaki put jedan jajnik me ubija od bolova. Ovaj mj sex svaki drugi dan od zadnjeg dana menge i ono sto mi je cudno od toga zadnjeg dana svaki dan imam hrpu rastezljive sluzi bas ono ovulacijska.
Vidjet cemo tamo oko 20.8.sto smo napravili😁
Sneguljiceeee jeli to imamo plusiććććć 🙏🙏🙏🙏
Jesi piškila ponovooo
Nadamo seeee….nisam..preksjutra cu opet uraditi test.pa ako bude plusic onda cu betu..kako si mi ti?
Ja sam trenutno u fazi čekanja, na antibiotiku i vaginaletama, pa 20.8 kontrola kod ginek da vidimo jeli prošlo. Nema seksa pa me pere depra, sutra idemo dva dana u Slavoniju, nećakinja nam se udaje kod matičara jer je trudna pa će sada to a dogodine vjenčanje, pa smo svi oko toga. Ovih dana radila puno one svoje đinđe što radim, tako da mi je baš bia naporan tjedan.
Molim za tebe i da test fino potamni, pa onda možeš na dan očekivane lijepo betu, poprati dali se dupla, i onda mirno čekaj pregled u ginek, sve će bit okej, opusti se i uživaj, sada si u najljepšem razdoblju 😍😍
Jesi piškila ponovooo
Nadamo seeee….nisam..preksjutra cu opet uraditi test.pa ako bude plusic onda cu betu..kako si mi ti?
Ja sam trenutno u fazi čekanja, na antibiotiku i vaginaletama, pa 20.8 kontrola kod ginek da vidimo jeli prošlo. Nema seksa pa me pere depra, sutra idemo dva dana u Slavoniju, nećakinja nam se udaje kod matičara jer je trudna pa će sada to a dogodine vjenčanje, pa smo svi oko toga. Ovih dana radila puno one svoje đinđe što radim, tako da mi je baš bia naporan tjedan.
Molim za tebe i da test fino potamni, pa onda možeš na dan očekivane lijepo betu, poprati dali se dupla, i onda mirno čekaj pregled u ginek, sve će bit okej, opusti se i uživaj, sada si u najljepšem razdoblju 😍😍
Hvalaaaa tiiii...samo pozitivnooo...ovaj put me temperatura natjerala da pomislim da smo uspjeli..cijeli dan neki leptirici kroz mene 😃😃😃😄😄😃😃sto se seksa tiče i kod nas ce sad pauza...dok trudnoca ne odmakne..ne zelim nesto isforsirati...
Snjeguljice, bit ce sve ok vidjet ces! Ne znaci ako je prosla bila biokemijska da ce i ova. Plusic imas i to je trenutno najbitnije, nemoj dizati tesko i sl. Sretno!
Grizli, znas li mozda nesto o trudnoci nakon carskog?
Naime citala sam jucer da se nekad desi da zbog priraslica jajovodi budu neprohodni pa iz tog razloga ne dolazi do trudnoce?
Je li imao netko s tim iskustva?
Moguće je da imaš priraslice, a i nemora biti. Propuhivanjem jajovoda (pod uzv-om ti kroz kateter uspricavaju konrast) se znaju očistiti te priraslice u slučaju da je došlo do začepljenja (hsg sonogram,ja sam privatno platila 800kn).
Grizli pauza od 2 godine se preporuča da nr bi doslo do rupture maternice jer je na rezu stanjena pa oni svima tako predostrožnosti radi iako znam za razne slučajeve gdje bi žena imala par mj razlike izmedju dvije trudnoće.
Snjeguljice čestitam na trudnoci! Nek je sa srećom i misli pozitivno!
Samo da se osvrnem na tvoj odgovor,ako imaš priraslice nema tog čaja koji će te procistit.
Jesi piškila ponovooo
Hvalaaaa tiiii…samo pozitivnooo…ovaj put me temperatura natjerala da pomislim da smo uspjeli..cijeli dan neki leptirici kroz mene 😃😃😃😄😄😃😃sto se seksa tiče i kod nas ce sad pauza…dok trudnoca ne odmakne..ne zelim nesto isforsirati…
Tako mi je drago ne mogu ti opisat ❤️❤️
Snjeguljice, bit ce sve ok vidjet ces! Ne znaci ako je prosla bila biokemijska da ce i ova. Plusic imas i to je trenutno najbitnije, nemoj dizati tesko i sl. Sretno!
Grizli, znas li mozda nesto o trudnoci nakon carskog?
Naime citala sam jucer da se nekad desi da zbog priraslica jajovodi budu neprohodni pa iz tog razloga ne dolazi do trudnoce?
Je li imao netko s tim iskustva?
Moguće je da imaš priraslice, a i nemora biti. Propuhivanjem jajovoda (pod uzv-om ti kroz kateter uspricavaju konrast) se znaju očistiti te priraslice u slučaju da je došlo do začepljenja (hsg sonogram,ja sam privatno platila 800kn).
Grizli pauza od 2 godine se preporuča da nr bi doslo do rupture maternice jer je na rezu stanjena pa oni svima tako predostrožnosti radi iako znam za razne slučajeve gdje bi žena imala par mj razlike izmedju dvije trudnoće.
Snjeguljice čestitam na trudnoci! Nek je sa srećom i misli pozitivno!
Samo da se osvrnem na tvoj odgovor,ako imaš priraslice nema tog čaja koji će te procistit.
Hvalaaa...a ne kazem ja da sam imala priraslice,to je bilo povezano sa temom za trudnocu posle carskog,meni niko nije rekao da to imam..samo si mi ti onda rekla da obratim paznju jer postoji ta mogucnost..nista drugo..a ja godinu i vise radim na bebači ali uspjeli ewo tek kad smo poceli sa cajevima..tako da opet ne tvrdim da su oni djelovali ali eto poklopilo se..
Jesi piškila ponovooo
Hvalaaaa tiiii…samo pozitivnooo…ovaj put me temperatura natjerala da pomislim da smo uspjeli..cijeli dan neki leptirici kroz mene 😃😃😃😄😄😃😃sto se seksa tiče i kod nas ce sad pauza…dok trudnoca ne odmakne..ne zelim nesto isforsirati…
Tako mi je drago ne mogu ti opisat ❤️❤️
A hvala ti,stvarno znaci podrska..mislim da niko i ne moze shvatiti sem onaj /ona koja prolazi kroz to..😍😍😍😘😘😘ako Bog da da i sve vi veoma brzo ugledate plusiceeee.....❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛
Snjeguljiceee cestitke,bit ce to sve kako treba 💪💪🤞🤞
Evo meni otprilike 5,6 dana poslije ovulacije,ne znam tocno jer nisam nista mjerila samo po sluzi i onim laganim bolovima se orijentirala,sise me od danas bole i pomalo pocinje stomak..znaci klasični PMS...iliiii akobogda trudnoca..ja se jadna nadam i nadam..negdje oko 10tog bi trebala stic vjestica..
Snjeguljiceee cestitke,bit ce to sve kako treba 💪💪🤞🤞
Evo meni otprilike 5,6 dana poslije ovulacije,ne znam tocno jer nisam nista mjerila samo po sluzi i onim laganim bolovima se orijentirala,sise me od danas bole i pomalo pocinje stomak..znaci klasični PMS…iliiii akobogda trudnoca..ja se jadna nadam i nadam..negdje oko 10tog bi trebala stic vjestica..
Hvala ti puno,zahvaljujuci zenicama odavde i danasnjim savjetima,odlucila sam strpjeti se,i cekati,jer trenutno ne mogu uticati na nista,sem da pazim da ne dizem tesko i da odmaram..
E meni je pocelo 4-5 dana od O pocelo,grudi otekle,ali nisu bolne,grcevi,cak i bubuljica se pojavila,da nije bilo povisene temp ne bi ni radila test,jer to mi je sve kao u pms,nadam se i molim da sve bude u redu,kako meni tako i svima vama..🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Raštika mi smo bili nestrpljivi pa je bilo krvi, tako da se radije strpi jos malo i obavezno kondom dok ranica ne zacijeli. Nejebica je gadna stvar stvarno, mi smo pauzirali 20 dana upravo
Suosjećam 😂
Uf krv! Neka onda budem se ja strpila jos malo 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji