https://images.app.goo.gl/Xij1nKC5RVi4MBkD6 neće mi sliku objaviti, pa evo link sa neta
hvala na linku 😊 s obzirom na tvoje sadašnje simptome vrlo lako je moguće da je i trudnoca u pitanju a i da nije imas još dva ciklusa pa šta i da odes dalje na potpomognutu oplodnju, nije smak svijeta, hvala Bogu da postoji rijesenje i za ovakve situacije. Samo pozitiva i bit ce bebice 👶
Hvala ti, vidjet cemo sta ce biti za 9 dana 🤔🤔
Huuuh MM i ja smo bili aktivni svaki dan od zavrsetka M. Cuvala sam u sebi sto sam vise mogla, pazila na sve bukvalno, ovulacija je mislim bila juce , jer osjetila sam lagani bol u desnom jajniku i pojacan iscjedak, tako da se nadam da ce ovaj mjesec i upaliti.
Jutro zenice..meni temp jos uvijek povecana,sinoc sam cisto onako izmjerila bila je 36.9 ..ali me juce stomak bolio u donjem dijelu..mada smo bili na krstenje rodici,dosta sam sjedjela.ali grceve imam non-stop,kao da se nesto tumbura dolje..bijeli iscjedak tek po nekad osjetim curne..grudi i dalje natecene ali ne i bolne..🤔🤔🤔 ubi cekanje..jedino me ova temp drzi u nadi..i to sto nemam aknu na licu jer meni je to obavezno 7-8 dana pred mengu..😍😍😍
I koliko sam ja upucena,bazalna temp poraste po zavrsetku ovulacije,odnosno taj dan kad se odigra,tako da u dostini slucajeva tad bi bilo kasno pikirati odnosne..nemojte me uzet zdravo za gotovo,ali ja sam tako cula..kao i to da ako je lh trakica pozitivna i posle ovulacije da znaci trudnoca..u pitanju su neki alfa i beta cinjenici..ne bih da stavljam zabunu samo dijelim misljenje ..🤗🤗🤗
Pozdrav, muž i ja radimo godinu dana na bebi, u međuvremenu operitala Endometriozu, i receno mi je da unutar 6 mjeseci moram ostat trudna, ako ne ostanem u kliniku za neplodnost na daljnja testiranja i da uđemo u postupak potpomognute oplodnje, medutim nista se ne prima, muzu sam kupila kućni test sperme i test je pozitivan, dakle ima dosta spermica i pokretljivost je dobra. Prililom operacije su mi propuhali jajnike, uzeli uzorak maternice i po njihovim riječima sa svime je uredu, mjerila temperaturu, koristila lh trakice. I jos nista. Ovaj mjesec smo imali svaka 2 dana odnose, a do sad su bili svaki dan. Menga za 9 dana treba doci, ja sam nonstop umorna, samo bi spavala, noge su mi teske, na trenutke me zna i zamantati. Što nikad do sad nije bilo, a od standardnog grcevi odmah nakon ovulacije, bolne grudi, i iscjedak, nekad je bez boje, nekad je blago zut, ali nije nonstop prisutan. Vise sam luda, nikako da vidimo taj plusic. Da li ima koja zena da se susrela sa Endometriozom i uspjela ostati trudna? Hvala vam
Isto tako..grcevi du mi poceli 1-2 dana nakon ovulacije,i grudi mu otekle ali ne bole ..stoji li ti povisena temp..
Pozdrav vam svima drage,
Stalno citam vase postove pa eto odlucila sam i ja podijeliti svoju pricu.. Muzek i ja oko godinu dana radimo na bebi, meni ciklus svakakav, dijagnoza policisticni jajnici, prije 2mj. Dugo ocekivani plusic i sreca do neba, ali za samo par dana sam prokrvarila i nema vise plusica :( Ginic mi je prepisao gynositol, pijem ga oko mjesec dana, u medjuvremenu sam se razbolila, dobila streptokok, pila hrpu penicilina, bila na rendgenu pluca..danas vadim krv kao ono kaze ona cestitam vam trudni ste😯🤗 sok, sreca, nevjerica, strah hoce li se sada zadrzati, da li su ti svi penicilini mogli naskoditi, rendgen..milijun pitanja sada opet..ali pozitivno cu, tako moram😀 sutra idem na pregled pa cemo znati valjda vec puno vise. Svima vam zelim srecu i puno plusi
Neka je sa srecom..bice sve u redu..obicno kazu da posle kise dodje duga..mislim da penicilini nisu mogli naskodit a jedino ne znam za taj rendgen,mada opet sve ce ti to dr objasniti..a i sad ima svakojakih nalaza koji ce pokazat ako nesto nije kako treba..srećnoooo..
Ja dobila sinoć, 3 dana ranije, odnosno 11 dana od O. Ne znam da li to ima veze s ovom mojom dijagnozom ili su mi i hormoni loši...
Coco, hvala na podršci. Biće sve ok sigurno. Sretno danas na pregledu.
Ja dobila sinoć, 3 dana ranije, odnosno 11 dana od O. Ne znam da li to ima veze s ovom mojom dijagnozom ili su mi i hormoni loši…
Coco, hvala na podršci. Biće sve ok sigurno. Sretno danas na pregledu.
Aa..bas mi je zao..mora da cu i ja..bas imam grceve..ali idemo dalje..ne znam bas da li je to povezano sa dijagnozom..mozda neko pametniji da komentar😍
Bila sam na kontroli, nisam baa nesto puno saznala jer je rekla doktorica da je jos rano, buduci da je O bila prije nekih 2 tjedna, da je maternica zadebljana ali se ne vidi jos gestacijska vrecica, betu sam vadila i ona je 396 sto je rekla doktorica da odgovara ranoj trudnoci i da dodjem opet za tjedan dana pa da bi se tada trebalo vidjeti nesto vise, nadam se da je sve ok, imate li iskustva sa tom razinom bete u ranoj trudnoci, valjda to je ok?! 🙏 snjeguljica1 hvala ti na podrsci, bas puno to sve znaci i djeliti sa vama iskustva, strahove i osjecaje. Svima vam zelim srecu❤
Faith kako ti i nadimak kaže imaj vjeru. Penicilini nisu naškodili, što se toga tiče sve 5. E sad rentgen hmmn to ne preporučuju u trudnoći i gotovo se ni ne radi u drugom dijelu ciklusa bap zbog T. Ali puno je slučajeva gdje ipak bude ok. Ja imam vjere da će biti sve Ok. Kada si točno radila rentgen? Koji dan ciklusa, koliko ti ciklus traje...e da i tek kad je beta 1000 se vidi na uzv tako da polako to je rana trudnoća, važno je da se beta dupla, treba je ponoviti za 2 dana.
Snjeguljice, što se temp. Tiče to je dobar znak ako je pratiš već neko vrijeme i znaš kako se ponaša u tvom ciklusu.
LH trakice nemoj koristit kao test na T jer će te samo izluditi. Da pokazat će oni pozitivno kad si T ali često će pokazati i kada nisi. Tako da je to neka lažna nada s tim LH korištenjem kao test.
Hope možda ti je O bila ranije nego što misliš!?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji