Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Kolovoz 2019. 08:58

Snjeguljica nastavi pratiti, to je potencijalno dobar znak, ali je možda to tvoja redovna temp nakon O. Imaš li graf? Kako ti se prethodne mjesece kretala temp? Puno je tu pitanja ali navijamo da bude plus.
    Tufnica i enigmaticna 2 dana nakon O je teško očekivati simptome. Klasični simptomi T počmu u 5 ili 6 tjednu trudnoće, sve do tad može i ne mora biti. Jedino što tada može biti "Simptom" je porast temp.. Kao sigurniji znak al opet nedovoljno siguran. Izdržite još 5-6 dana i nadam se da ćete javit +

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 09:03

Mallla

Snjeguljica nastavi pratiti, to je potencijalno dobar znak, ali je možda to tvoja redovna temp nakon O. Imaš li graf? Kako ti se prethodne mjesece kretala temp? Puno je tu pitanja ali navijamo da bude plus.
    Tufnica i enigmaticna 2 dana nakon O je teško očekivati simptome. Klasični simptomi T počmu u 5 ili 6 tjednu trudnoće, sve do tad može i ne mora biti. Jedino što tada može biti "Simptom" je porast temp.. Kao sigurniji znak al opet nedovoljno siguran. Izdržite još 5-6 dana i nadam se da ćete javit +

Nisam pisala grafik,ali bi mi padala 6dan od ovulacije ali ne znam tacno jer nisam to bas redovno pratila,ali ewo vidjecu..nadam se najboljem..malo me koce simptomi pms,pa se ne radujem previse..😣😣

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 09:27

Drage moje,ja nisam mogla izdrzat,otisao MM za Podgoricu i kupio test,druga crtica je skroooooz blijeda a li se pojavila u normalnom vremenu..nije da je proslo dosta od kad sam ga popiskila..vec mozda 6-7mi minut..koma sam

Pupa
    04. Kolovoz 2019. 10:48

Evo cure da se i ja javim! Još 4 dana do M, ali ja nisam mogla izdržati i napravila sam onaj test koji se može prije očekivane M (s prvim jutarnjim urinom). Nažalost, ništa od +. Imam sve uobičajene simptome PMS-a pa mislim da ovaj mjesec ponovno dolazi vještica.
    Sretno svima koji čekaju + 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Lalla
    04. Kolovoz 2019. 11:12

Snjeguljice, zakaj si u komi? Pa trudna si, juuuhu.
    Joj meni treba Grizli da me smiri. Ne znam sto da mislim. Znaci ja sam u zadnje vrijeme stvarno zadovoljna i poslom i brakom i zivotom. Odlucila sam se ne stresirati oko druge bebe tolko i pomiriti se s tim da se pobacaji dogadjaju cesto i mladjima od mene. I onda 4 ili 5 dpo krvavi spotting na gacicama!!! Malo zatezanja u predjelu trbusnih misica, dole neka napetost. Uglavnom, nista posebno. Ne osjecam se trudno. Al me stvarno brinu te tockice. Sta bi to moglo biti osim implantacije? S tim da je ne moguce da je ranije bila ovulacija jer nije bilo ni odnosa, a i bio je tad LH peak. To krvarenje se desilo nakon naprezanja. Jedino kad mi se to jos desilo tjedan dana prije m je u prvoj trudnoci. Mislim da je moguce da se nesto desava, ali nije 100% da ce rezultolirati trudnocom.

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 11:44

Lalla

Snjeguljice, zakaj si u komi? Pa trudna si, juuuhu.
    Joj meni treba Grizli da me smiri. Ne znam sto da mislim. Znaci ja sam u zadnje vrijeme stvarno zadovoljna i poslom i brakom i zivotom. Odlucila sam se ne stresirati oko druge bebe tolko i pomiriti se s tim da se pobacaji dogadjaju cesto i mladjima od mene. I onda 4 ili 5 dpo krvavi spotting na gacicama!!! Malo zatezanja u predjelu trbusnih misica, dole neka napetost. Uglavnom, nista posebno. Ne osjecam se trudno. Al me stvarno brinu te tockice. Sta bi to moglo biti osim implantacije? S tim da je ne moguce da je ranije bila ovulacija jer nije bilo ni odnosa, a i bio je tad LH peak. To krvarenje se desilo nakon naprezanja. Jedino kad mi se to jos desilo tjedan dana prije m je u prvoj trudnoci. Mislim da je moguce da se nesto desava, ali nije 100% da ce rezultolirati trudnocom.

Bas zbog toga sam u komi..jer prosli mjesec je isto tako bilo i bila je biohemijska,sa tri dana kasnjena m mi je stigla,veoma obilna,bolna,i puna ugrusaka (izvini na detaljnom opisu)...pa sada brinem da li ce se odrzati,a to vec ne mogu nikako saznati sem cekanjem..svakako sjutra radim betu pa konsultacija sa dr..sto se tebe tice ne znam sta znaci DPO?i zasto mislis da nije implatacija,taj dio nisam razumjela...Ja imam sve simptome kao pms..

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 11:55

Snjeguljice DPO su dani poslije ovulacije. Obzirom da imaš crtu prije kašnjenja nemoguće je očekivati da bude tamna. Napravi sutra još jedan test. Ništa dobro ti neće donjeti loše misli. Gle trudna si i pazi se i mazi se, sve što bude dalje ne možeš znati unaprijed. 
    Vidiš temp. Ti je fino pokazala. 

Lalla spoting može biti ovulacijski a može implatacijski, a isto tako i puknuće neke random žilice. Dakle mjesta za paniku nema apsolutno. Misli pozitivno, 

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 12:07

Mallla

Snjeguljice DPO su dani poslije ovulacije. Obzirom da imaš crtu prije kašnjenja nemoguće je očekivati da bude tamna. Napravi sutra još jedan test. Ništa dobro ti neće donjeti loše misli. Gle trudna si i pazi se i mazi se, sve što bude dalje ne možeš znati unaprijed.

Lalla spoting može biti ovulacijski a može implatacijski, a isto tako i puknuće neke random žilice. Dakle mjesta za paniku nema apsolutno. Misli pozitivno,

Sjutra cu betu da odradim...i baaaaas sam srecnaaaa...toliko da danas nema ručka 😂😂😂😂😂Nadam se najboljem,pa sta dragi Bog da..

sneguljica1
    04. Kolovoz 2019. 12:08

sneguljica1

Mallla

Sjutra cu betu da odradim…i baaaaas sam srecnaaaa…toliko da danas nema ručka 😂😂😂😂😂Nadam se najboljem,pa sta dragi Bog da..

I hvala na objasnjenju za dpo..🤗🤗🤗

Grizli
    04. Kolovoz 2019. 12:49

Snjeguljice cestitam na pozotovnom testu, al ja bi ti svajetovala da pricekas sa betom. Bit ce ti mala, i po njoj opet nista neces znati samo trcis pred rudo. Moj savjet ti je da za 2 dana ponovis test ako tamni onda za jos 2 dana odnosno na dan ocelivane M izvadi betu. I onda ponoviti ta 2 dana betu da se vidi dal se dupla. U pocetku beta ne mora rast pravilo + zoga ako sam dobro shvatila sad ti je 4 dana prije M to bi bilo nekih 4 dana nakon implantacije dopusti tijelu da odradi svoje, umiri se, budi pozitivna i malo strpljiva vjeruj isplati se cekat. Ako si imala biokemijsku nista ne znaci da ce se ponoviti kao ni ako sad imas pozitivnu betu da je sve savrseno uredno. I tako se u pocetku ako nesto krene po zlu gotovo nista ne moze napraviti. To je moj iskreni savjet. Ja sam prosla mpo postupke i nama nikad prije 14 dana od prijenosa embrija nisu dali da vadimo betu, meni tek na 21 dan zasto bas zato da se izbjegnu size i stres kad je najmanje potreban. 
    Lalla a zasto ne bi bila implantacija? Ako je svijeza krv bila onda nije od ovulacije nikako. Embij zapocinje izlijeganje 5dpo i zavrsava do kraja 7dpo.tako da sve je moguce. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.