Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    02. Kolovoz 2019. 10:54

Mallla

Faith kako ti i nadimak kaže imaj vjeru. Penicilini nisu naškodili, što se toga tiče sve 5. E sad rentgen hmmn to ne preporučuju u trudnoći i gotovo se ni ne radi u drugom dijelu ciklusa bap zbog T. Ali puno je slučajeva gdje ipak bude ok. Ja imam vjere da će biti sve Ok. Kada si točno radila rentgen? Koji dan ciklusa, koliko ti ciklus traje…e da i tek kad je beta 1000 se vidi na uzv tako da polako to je rana trudnoća, važno je da se beta dupla, treba je ponoviti za 2 dana.
    Snjeguljice, što se temp. Tiče to je dobar znak ako je pratiš već neko vrijeme i znaš kako se ponaša u tvom ciklusu.
    LH trakice nemoj koristit kao test na T jer će te samo izluditi. Da pokazat će oni pozitivno kad si T ali često će pokazati i kada nisi. Tako da je to neka lažna nada s tim LH korištenjem kao test.

Hope možda ti je O bila ranije nego što misliš!?

Heheh ja volim da se igram 😁😁😁ali ne toliko...ne vjerujem vise ni cemu dok ne cujem bup bup na uz..za temp znam da mi je uvecanija nego inace..e sad da li znas je li istina da bazalna temp raste po ovulaciji i ako se ostane u drugom stanju ostaje i ona na toj visoj razini..i posle koliko od ovulacije opada temp 😘😘😘 hvalaaaa ti ..

Faith32
    02. Kolovoz 2019. 14:26

Mallla

Faith kako ti i nadimak kaže imaj vjeru. Penicilini nisu naškodili, što se toga tiče sve 5. E sad rentgen hmmn to ne preporučuju u trudnoći i gotovo se ni ne radi u drugom dijelu ciklusa bap zbog T. Ali puno je slučajeva gdje ipak bude ok. Ja imam vjere da će biti sve Ok. Kada si točno radila rentgen? Koji dan ciklusa, koliko ti ciklus traje…e da i tek kad je beta 1000 se vidi na uzv tako da polako to je rana trudnoća, važno je da se beta dupla, treba je ponoviti za 2 dana.
    Snjeguljice, što se temp. Tiče to je dobar znak ako je pratiš već neko vrijeme i znaš kako se ponaša u tvom ciklusu.
    LH trakice nemoj koristit kao test na T jer će te samo izluditi. Da pokazat će oni pozitivno kad si T ali često će pokazati i kada nisi. Tako da je to neka lažna nada s tim LH korištenjem kao test.

Bila sam kod ginica prije tocno 16 dana i tada mi je rekao da su 2 folikula zrela i da cu ovulirati te da je sad sansa da radimo na bebi, a na tom rendgenu sam bila 4 dana prije nego sto mi je ginic to rekao. Znaci da se zacece tek i dogodilo prije svega 2 tjedna zato se i bojim da li ce se ovaj puta zadrzati kad je to jos toliko rano🙏 Hvala ti puno na lijepim zeljama, vjerujem u pozitivan ishod ovog puta. Jel ima netko iskustva sa stitnjacom u trudnoci, koliki bi tsh moramo biti, jer moj je 4,50 pa je rekao dr.da bi trebala ici endokrinologu jer on ne bi kao smio biti iznad 2.5,  i da je bas to mozda i bio uzrok prvog spontanog😵 problem je szo su svi sada na godisnjem i nitko me ne moze primiti prije 9.mj, pa sad ne znam sto da radim i samo se molim da ipak bude sve u redu..

Rita88
    02. Kolovoz 2019. 14:32

Faith32

Mallla

Bila sam kod ginica prije tocno 16 dana i tada mi je rekao da su 2 folikula zrela i da cu ovulirati te da je sad sansa da radimo na bebi, a na tom rendgenu sam bila 4 dana prije nego sto mi je ginic to rekao. Znaci da se zacece tek i dogodilo prije svega 2 tjedna zato se i bojim da li ce se ovaj puta zadrzati kad je to jos toliko rano🙏 Hvala ti puno na lijepim zeljama, vjerujem u pozitivan ishod ovog puta. Jel ima netko iskustva sa stitnjacom u trudnoci, koliki bi tsh moramo biti, jer moj je 4,50 pa je rekao dr.da bi trebala ici endokrinologu jer on ne bi kao smio biti iznad 2.5, i da je bas to mozda i bio uzrok prvog spontanog😵 problem je szo su svi sada na godisnjem i nitko me ne moze primiti prije 9.mj, pa sad ne znam sto da radim i samo se molim da ipak bude sve u redu..

tsh u trudnoci mora biti 2 do 2.5 maksimalno. Pošaljes da si trudna i primit ce te odmah. Moj tsh je bio 6 i misle da je to uzrok spontanog, sad sam na eutiroxu i smanjila sam na 1,79. Narucena sam na kontrolu u 9 mj al u slucaju trudnoce rekli su da dodjem odmah da korigiraju dozu jer u trudnoci skoci taj tsh. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

coco
    02. Kolovoz 2019. 15:07

Hope89, to ti nema veze s dijagnozom. Jesu ti inače bile točne menstruacije? Mislim da to nije neki razlog za brigu, i meni isto šetaju između 25-31 dana, kaže moja gin da to nema veze, bitno da ona dođe svaki mjesec u otprilike isto vrijeme, iako mene to sad nervira kako pokusavamo zatrudnit. Taman kad pomislim mogla bi test evo ti nje na 32 dc, kao da mi se izruguje 😂
    Hvala vam svima 😘

tufnica1602
    02. Kolovoz 2019. 16:05

Hallo zenice, vidim vec se spominju simptomi polako ovaj tjedan 😁😁 pa da i ja svoj iznesem, naime ja sam danas kad sam dosla posla plakala od bolova u grudima kad sam skinula grudnjak, grudi me toliko bole da ih ne smijem ni pipnuti (ni muz isto 😂) uzasan bol, ne znam je li koja od vas imala tako jaku bol? Dakle ne da me bole nego me raskidaju , dodje mi da tablete za bolove pijem. Inace trebam dobiti za 7 dana...

Mallla
    02. Kolovoz 2019. 16:38

Faith mislim da nemaš brige za rentgen jer tada trudna nisi bila. A tsh vodeći se "znanjem" s foruma hitno moraš kontrolirati i regulirati. Ma kopaj rukama i nogama da te netko primi. 
    Snjeguljice da istina je da odmah nakon O temp. Skoči i po tome i prepoznaš da je stvarno bila. Isto tako ako dodatno se povisi nakon cca 7 dana i ostane povišena 4+ dana nakon velike su šanse da je riječ o T. Meni npr. Temp pada onaj dan kada ću dobiti M.
    Prvu T sam prepoznala baš prema tome, zato sam i radila test. Točno 4 dan nakon Ovulacije je meni temp skočila na 36.9 što mi nikad nije bilo i dane iza varirala između 37.1 i 37.3 tada sam napravila test koji je bio pozitivan. Prije toga sam 3mj pratila temp ujutro čim otvorim oči ispod pazuha. Tada bi prije O moja temp. Bila 35.8 - 36.3 a nakon O 36.4 - 36.7, tako kad sam vidjela 36.9 i 37 to je bilo to. I npr. Sad su mi vrijednosti skroz drugačije a i mjerim drugačije iako nebitno jer prepoznajem uzorak. Npr. U zadnjih 6 mj mi 9 ili 10 dpo bude pad temp. Pa onda rast i onda opet pad i dolazi M. Kad ne vidim taj pad znat ću da sam T. Doduše sad malo odmaram od mjerenja. Sorry na dugom monologu 😊

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    02. Kolovoz 2019. 16:50

Mallla

Faith mislim da nemaš brige za rentgen jer tada trudna nisi bila. A tsh vodeći se "znanjem" s foruma hitno moraš kontrolirati i regulirati. Ma kopaj rukama i nogama da te netko primi.
    Snjeguljice da istina je da odmah nakon O temp. Skoči i po tome i prepoznaš da je stvarno bila. Isto tako ako dodatno se povisi nakon cca 7 dana i ostane povišena 4+ dana nakon velike su šanse da je riječ o T. Meni npr. Temp pada onaj dan kada ću dobiti M.
    Prvu T sam prepoznala baš prema tome, zato sam i radila test. Točno 4 dan nakon Ovulacije je meni temp skočila na 36.9 što mi nikad nije bilo i dane iza varirala između 37.1 i 37.3 tada sam napravila test koji je bio pozitivan. Prije toga sam 3mj pratila temp ujutro čim otvorim oči ispod pazuha. Tada bi prije O moja temp. Bila 35.8 - 36.3 a nakon O 36.4 - 36.7, tako kad sam vidjela 36.9 i 37 to je bilo to. I npr. Sad su mi vrijednosti skroz drugačije a i mjerim drugačije iako nebitno jer prepoznajem uzorak. Npr. U zadnjih 6 mj mi 9 ili 10 dpo bude pad temp. Pa onda rast i onda opet pad i dolazi M. Kad ne vidim taj pad znat ću da sam T. Doduše sad malo odmaram od mjerenja. Sorry na dugom monologu 😊

Eto vidis npr tebi pada temp na dan M,i onda svakako vec i malo bolji test bi pokazao 🙄🙄🙄meni je 6 dan od O i jos uvijek je povecana,a M (ne) ocekujem od 6-9.8. ..pa cemo vidjeti nego kakvo mi je krcanje i grcevi po stomaku rekla bih da stize vjestica..pu pu pu na nju 😂😂😂😂hvala ti na ovom detaljnom odg

sneguljica1
    02. Kolovoz 2019. 16:52

I izvini sta znaci ovo "cca 7 dana"..😏😏😏sve vidim pisu a stvarno ne znam sta znaci ..sorryyy

Mallla
    02. Kolovoz 2019. 16:59

Otprilike (cca) ili cirka kako se gdje kaže. 
    Kažem otprilike jer valjda ovisi o tome kada se točno dogodi implatacija. 
    E da ja sam tada testirala 4 dana prije M tako da sam imala pozitivan test već tada ito kineski a kasnije potvrdila s digitalcem jer npr. Test ujutro negativan test oko 15h pozitivan i tako 3 dana 😂

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    02. Kolovoz 2019. 17:23

Mallla

Otprilike (cca) ili cirka kako se gdje kaže.
    Kažem otprilike jer valjda ovisi o tome kada se točno dogodi implatacija.
    E da ja sam tada testirala 4 dana prije M tako da sam imala pozitivan test već tada ito kineski a kasnije potvrdila s digitalcem jer npr. Test ujutro negativan test oko 15h pozitivan i tako 3 dana 😂

Jesi ti neki cudan tip 😁😁😁😁😁😁malo je slucajeva da jutarni urin ne pokaze a popodne da..pa ti si znaci sad trudna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.