Raštika, to ni meni nije jasno. Kako odjenom cin 2? Ali eto, znam još 2 slučaja gdje je sve bilo ok i odjenom cin 2, a kod druge žene cin 3. Ne guglam ti ja puno o tome, i što jesam bilo je uglavnom šta sama mogu promjeniti kod sebe i uraditi.
Kumova žena je ginekolog, ona mi je objasnila sve što mi je trebalo. Što se tiče nekog vremenskog razdoblja, kaže da je imala slučaj napretka iz cina 2 u cin 3 kroz 3 mjeseca, kao i obrunutu situaciju, pa sam ja to onda povezala da se za 10 mjeseci može pojaviti ali i napredovati iz 1 u 2 (konkretno u mom slučaju).
U svakom slučaju, još mi je svježe i totalna mi je zbrka u glavi.
Ma i meni je totalna zbrka. I nis mi nije jasno tako da nisi sama ako te ista tjesi. 🤦🏻♀️😂😂
Dobro je da imas kog strucnog pitat, to puno znaci.
Gle meni je gin u splitu rekao cim sam sjela za stol kod njega ovako: papa je samo screening metoda. I puno moze pogrijesit.on pokaze cin 3 a biopsija na kraju pokaze cin 2 ili jos bolje cin 1. Tako da me i upozorio i u neku ruku kao umirio jer je rekao moze ti bit stanje gore neg sta pise u papi a moze bit i bolje. E zato si dosla na kolposkopiju i biopsiju. Papa je ustvari ko neki alarm da se pregledas bolje.
Al vjeruj mi, toliko zena sa cinovima je oko nas da je to ko neka epidemija stvarno. A sve dobro bude na kraju s njima pa ce tako i s nama. 😉
Meni je gin kad mi je obznanila dijagnozu prvo prek telefona rekla odmah: zvuci strasno al vjeruj mi samo zvuci. To se lako rijesi. A kad sam dosla drugi dan kod nje na bris za tip hpv-a rekla mi je odmah: puno slucajeva imam s tom dijagnozom i zene su vrlo brzo poslije i zatrudnile i rodile prirodnim putem bez problema. Znam da mi je proslo kroz glavu tad: okeeeej ne spominje nikakvu smrt dobro je. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika, hahahahah kraljice.
To je i meni kuma rekla. Biopsija treba potvrditi dijagnozu pape. Papa često pogriješi, i isto mi je rekla da može biopsija pokazati bolje ali i gore stanje od pape. Ma ne mislim ja da ćemo mi umrijeti pu, pu, daleko bilo. Čak šta više, znam da će to sve biti dobro.
Samo u ovoj situaciji, znam da me ti najbolje razumiješ. Sam sebi ponavljaš, dobro je to, biće sve ok i onda se samo skljokam odjednom. Ne da mi se ništa raditi, najradije bih prespavala dane do biopsije.
Rita, ma upravo to! Treba svaka dva dana, a temp i lh pratiti ako si bas znatizeljan, ne treba odnose tempirati po tome :) bit ce to sve ok!
Papa je dosta subjektivan nalaz, ono što će jedan klasificirat kao cin 1, netko drugi će kao cin 2, i istina je da upale ili nedavno preboljele upale mogu pogoršati nalaz pape. Meni je isto ginekolog kod prvog sumnjivog pape odmahnuo rukom kao da je to prehlada, sve dok nije došlo do cin 3. Sigurna sam da će sve biti u redu i da ćete biti mirnije nakon pregleda, držim fige da se to što prije rasplete. Ja najnoviji papu idem sutra raditi, nadam se da je i dalje sve u redu
Evo, 22. dc i počeli su grčevi u trbuhu i ispod njega (kao prije M). Nadam se da nije PMS 🙄 Još 7 dana do M.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Papa je dosta subjektivan nalaz, ono što će jedan klasificirat kao cin 1, netko drugi će kao cin 2, i istina je da upale ili nedavno preboljele upale mogu pogoršati nalaz pape. Meni je isto ginekolog kod prvog sumnjivog pape odmahnuo rukom kao da je to prehlada, sve dok nije došlo do cin 3. Sigurna sam da će sve biti u redu i da ćete biti mirnije nakon pregleda, držim fige da se to što prije rasplete. Ja najnoviji papu idem sutra raditi, nadam se da je i dalje sve u redu
eto vidiš kak dođe do cina 3....nevjerojatno. Sretno sutra na pregledu, držim fige da bude sve čisto ko suza.
Jel zna netko bi li ja mogla počet stavljat vaginalete? Biopsija je bila u prošlu srijedu, danas je 8.dan od tad....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Evo, 22. dc i počeli su grčevi u trbuhu i ispod njega (kao prije M). Nadam se da nije PMS 🙄 Još 7 dana do M.
Pupa, nikad ne znaš. Može te frkat u trbuhu i od menge a može bit i trudnički simptom. Držim fige da je ovo drugo.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Curke mene je u drugoj trudnoci frkalo u trbuhu kao da cu svaki cas dobit, bila sam puna pristica, sise bolne, teske i aureole ljubicaste, zgaravica pocela, plakala sam stalno gledajuci inspektora rexa i 2dana prije nego trebam dobit napravila test koji je naravno bio negativan, a ja budala sama sebi rekla da sto sam ocekivala kad sam puna pristica i svega (kao i inace kad trebam dobiti) medjutim na dan kad sam trebala dobit opet nista, frkalo me i dalje i na prvi dan kasnjenja ponovo napravim test koji je bio pozitivan, rodila sina na 40+2. Tako da to sto vas frce moze biti i dobar znak, drzim fige🤗
Curke mene je u drugoj trudnoci frkalo u trbuhu kao da cu svaki cas dobit, bila sam puna pristica, sise bolne, teske i aureole ljubicaste, zgaravica pocela, plakala sam stalno gledajuci inspektora rexa i 2dana prije nego trebam dobit napravila test koji je naravno bio negativan, a ja budala sama sebi rekla da sto sam ocekivala kad sam puna pristica i svega (kao i inace kad trebam dobiti) medjutim na dan kad sam trebala dobit opet nista, frkalo me i dalje i na prvi dan kasnjenja ponovo napravim test koji je bio pozitivan, rodila sina na 40+2. Tako da to sto vas frce moze biti i dobar znak, drzim fige🤗
Ivcy nasmijala si me s ovim inspektorom Rex 😂😂 al hormoni su cudo, rasplaces se i na reklamu 😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji