Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    31. Srpanj 2019. 23:01

Bebalove, sve to ispricaj ginu na pregledu. I ne guglaj. Vjeruj mi. Po guglu sam ja i mrtva i rodila sam prije godinu dana tako da... 😂😂😂 
    Dobro Goga kaze, ne smijemo paniku dizati. Al jbg lako je reci. Govorim u svoje ime .😉 
    Hope, jel ti gin napravio bris za odredjivanje tipa hpv-a?
    Rita, ja ti se nista ne kuzim u to. Ali bude ti vec  netko pametan odgovorio. 
    Kk, mozda si se isforsirala sexom pa se nesto upalilo? Salim se. 🙈😂😂 Nadam se da nije nista, poslusaj dr i apstiniraj. Svo zlo u tome. Taman da ti se napune baterije a momku spremnici. 😉😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

31. Srpanj 2019. 23:29

Rita88

Cure stigao mi je nalaz ako netko zna iscitat al ovdje mi ne prihvaća sliku pa cu napisat, vadjen je 3dc folikularna faza pa cu vam za to i vrijednosti napisati, bitan mi je taj omjer izmedju lh fsh ako netko kuzi🤔

LH 6,2 (folik.faza 2,4 do 12,6)
    FSH 8,9 (folik.faza 3,5 do 12,5)
    Estradiol 109 (folik. faza do 854)
    Testosteron,ukupni 0,5 ( do 1,7)
    Testosteron, slobodni 1,5 (0,7 do 2,2)
    SHBG 43 (32 do 128)
    Dhea-S 5,17 (2,68 do 9,23)
    Androstendion 6,79 (folik. faza 3,14 do 10,47)

https://betaplus.hr/neplodnost/dijagnoza-neplodnosti/hormonski-status/

Mozda su jajnici iscrpljeni? Nemam pojma. Rita,tko ti je dao uputnocu? Ili si isla privatno?

sneguljica1
    01. Kolovoz 2019. 07:51

Da li ce mi reci neko ko je imao iskustva sa tim,da su grudi otekle nekoliko dana od ovulacije a da je bila trudnoca..je li to moguce..jer poznanica jedna mi je rekla da su nju grudi boljele pa je bas zbog toga mislila da nije trudna vec pms,a ispostavilo se ipak da zakacila srecu..ja nesto ne mogu da shvatim da tako odma odreaguju grudi..mislila sam da one kasnije pociñju da prave nelagodu..mene ne bole,ali su porasle i teskee 😁😁😁

KK_29.03
    01. Kolovoz 2019. 07:56

sneguljica1

Da li ce mi reci neko ko je imao iskustva sa tim,da su grudi otekle nekoliko dana od ovulacije a da je bila trudnoca..je li to moguce..jer poznanica jedna mi je rekla da su nju grudi boljele pa je bas zbog toga mislila da nije trudna vec pms,a ispostavilo se ipak da zakacila srecu..ja nesto ne mogu da shvatim da tako odma odreaguju grudi..mislila sam da one kasnije pociñju da prave nelagodu..mene ne bole,ali su porasle i teskee 😁😁😁

Mene su uvik bolile tjedan prije m, onda jedan misec ništa i opet došla m, onda počelo od ovulacije i došla m, tako da mislim da to može možda skužit samo neko. Mene su cili život bolile tjedan prije m, naravno odkad radimo na dici, kao i sve ostalo počelo je zajebavat

sneguljica1
    01. Kolovoz 2019. 07:58

I jos ovo juce mi se pojavio sekret bijeli,ali bas bijelo na vešu,🤔🤔🤔🤔

vuky
    01. Kolovoz 2019. 07:59

Snjeguljice, me znam kako ti inače bude... meni ponekad nakon O bude tako, pa se smire pa pred O opet, pogotovo sad kako sam pratila... ovaj mjesec ne pratim to ništa toliko jer sam shvatila da si milion simptoma nađem ... probaj se opustiti koliko možeš... znam da je teško... ali druge nam nema... nakon O iščekivanje najgore...

sneguljica1
    01. Kolovoz 2019. 08:00

KK_29.03

sneguljica1

Mene su uvik bolile tjedan prije m, onda jedan misec ništa i opet došla m, onda počelo od ovulacije i došla m, tako da mislim da to može možda skužit samo neko. Mene su cili život bolile tjedan prije m, naravno odkad radimo na dici, kao i sve ostalo počelo je zajebavat

Pa da..jer mene inace pocnu boljeti 5-6 dana prije menge..ali sad stvarno ne bole,samo su otecene..

sneguljica1
    01. Kolovoz 2019. 08:02

vuky

Snjeguljice, me znam kako ti inače bude… meni ponekad nakon O bude tako, pa se smire pa pred O opet, pogotovo sad kako sam pratila… ovaj mjesec ne pratim to ništa toliko jer sam shvatila da si milion simptoma nađem … probaj se opustiti koliko možeš… znam da je teško… ali druge nam nema… nakon O iščekivanje najgore…

Jooj jeste...meni muz predlaze da promijenim struki iz veterinarske u ginekologa 😂😂😂😂 svi simptomi i nedoumice procitala hiljadu puta 😂😂😂

vuky

Pred M opet ... krivo sam napisala... uglavnom, koliko to je od O prošlo?

sneguljica1

Eee temp mi je ostala ista,36.5,dok mi je prije ovulacije bila 35.8-9..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.