Curke sretno sljedeći tjedan svima, željno avi iščekujemo vrijeme jeee. Ja bila u ginek jer me pd ove čudne menge baš jajnici bole ona kaže ajme možda si trudna, onda gleda na uzv i kaže tužna- ajme nisi ja se ponadala. Žena je kraljica.
Ugl, sve je ok ne vidi ništa posebno da je neki problem trenutno. Rekla mi je da odmorim i oporavim se od udesa do 9- 10 mj i onda da nastavim na humanu u St. I dala mi je INOFOLIC, jeli koja pila, i gdje ga je najbolje uzeti kaže da je kod nas 200 i nešto kn
ja sam na cekanju do 09.08. za ne dobiti mecu .. I ja vec mjesec dana pijem Inofolic i jedina promjena koju sam primjetila je da imam skroz slab apetit bukvalno jedva se natjeram nesto pojesti ..A dobila sam ga jer imam bolne ovulacije od kako smo poceli raditi na bebi .. Kod nas u Sarajevu kosta oko 50 KM (oko 25 €) kutija za 15 dana , s tim da sam otisla doktorici i trazila neku zajmenu i dobila tablete Folacin od 5mg .. 💙💗
Raštika draga, šta da ti kažem. Luda kuća mi je u glavi, ne znam šta bih. Znam da me razumiješ u potpunosti.
Ja još nisam plakala. Inače imam zakašnjele reakcije. MM se pravo potresao, zaklela bih se da je plakao prije nego što sam došla kući jučer. Sinoć sam izašla da malo popijem alkohola ne bih li se isplakala. Popila sam litru vina...ništa...niti sam se napila niti sam plakala, a stoji mi u grlu i gušim se. Inače bih završila na ispiranju od tolike količine alkohola. Jutros je probudila u pola 5 i gledala u plafon do 7h...i tako
Što je najluđe, tebi sam neki dan pisala kako trebaš biti pozitivna, da poznajem žene koje su riješile cin 3 i dobile djecu, a nakon 7 dana ja vidim svoju dijagnozu i "skljokam se" psihički totalno
Od jutros više ne pušim i okrećem se zdravijem načinu života. Trebam dobiti u nedjelju, i bila bih sretna da dobijem jer se kolposkopija ne bi smela raditi u ranoj trudnoći.
Da ja ovo sve počnem piti i prije biopsije i kolposkopije ili da sačekam da odradim ovo? Još sam se sad istripovala jer sam čitala iskustva žena gdje im je papa pogriješio pa umjesto cin1 ili 2, biopsija je pokazala cin 3, a trebam čekati 20 dana do ovoga.
Matičnu mliječ sam naručila odmah jutros od tatinog prijatelja, provjereno kvalitetna mliječ i čak nema dodataka meda, a ovo ostalo ću kupiti sve. Samo nisam sigurna da li da sačekam pregled ili da odmah počnem..
Dokle si ti stigla s nalazima?
Raštika draga, šta da ti kažem. Luda kuća mi je u glavi, ne znam šta bih. Znam da me razumiješ u potpunosti.
Ja još nisam plakala. Inače imam zakašnjele reakcije. MM se pravo potresao, zaklela bih se da je plakao prije nego što sam došla kući jučer. Sinoć sam izašla da malo popijem alkohola ne bih li se isplakala. Popila sam litru vina…ništa…niti sam se napila niti sam plakala, a stoji mi u grlu i gušim se. Inače bih završila na ispiranju od tolike količine alkohola. Jutros je probudila u pola 5 i gledala u plafon do 7h…i tako
Što je najluđe, tebi sam neki dan pisala kako trebaš biti pozitivna, da poznajem žene koje su riješile cin 3 i dobile djecu, a nakon 7 dana ja vidim svoju dijagnozu i "skljokam se" psihički totalno
Od jutros više ne pušim i okrećem se zdravijem načinu života. Trebam dobiti u nedjelju, i bila bih sretna da dobijem jer se kolposkopija ne bi smela raditi u ranoj trudnoći.
Da ja ovo sve počnem piti i prije biopsije i kolposkopije ili da sačekam da odradim ovo? Još sam se sad istripovala jer sam čitala iskustva žena gdje im je papa pogriješio pa umjesto cin1 ili 2, biopsija je pokazala cin 3, a trebam čekati 20 dana do ovoga.
Matičnu mliječ sam naručila odmah jutros od tatinog prijatelja, provjereno kvalitetna mliječ i čak nema dodataka meda, a ovo ostalo ću kupiti sve. Samo nisam sigurna da li da sačekam pregled ili da odmah počnem..
Tako i ja... u početku ništa od suza dok me nisu iznervirali na poslu pa se rasplakala i od tad mogu plakat bez problema. Trebao mi je samo okidač izgleda.Počni ti to sve već sad piti,bolje. Dok dođeš do kolposkopije možda se nešto i popravi u međuvremenu.
Bit ćemo mi dobro, vidjet ćeš. Tješi se da je dobro barem da je cin 2 a ne 3. Meni je gin u poliklinici rekao dokaže li se 2 ili 3 morat ću na operaciju, možda u međuvremenu tvoj cin padne na 1, nikad ne znaš.
Samo matičnu ujutro i pričekaj barem 15 min poslije nje ako piješ kavu ili šta već ujutro.
Ja čekam nalaze sa biopsije, podigla sam nalaze za određivanje tipa hpv-a ali evo ne mogu ništa s njima jer mi je gin na godišnjem a i ne znam šta bi mi uopće mogla i reći gin na to jer do nalaza s biopsije ne znam ništa. Tjedan dana je prošlo još najviše dva tjedna trebam čekati pa ćemo vidit.
A zašto moraš čekati 20dana?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja još nisam plakala. Inače imam zakašnjele reakcije. MM se pravo potresao, zaklela bih se da je plakao prije nego što sam došla kući jučer. Sinoć sam izašla da malo popijem alkohola ne bih li se isplakala. Popila sam litru vina…ništa…niti sam se napila niti sam plakala, a stoji mi u grlu i gušim se. Inače bih završila na ispiranju od tolike količine alkohola. Jutros je probudila u pola 5 i gledala u plafon do 7h…i tako
Curee drzite se 💪 mnogo mi je zao zbog vase dijagnoze,ali samo pozitivno. Mi smo zene stvorene da prebrodimo sve. :)
Zanima me da li ste imali kakvih neobicnih simptoma prije otkrica CINa .Ja sam sada 8.8 narucena kod gin.i planiram uraditi PAPA test i briseve.Zadnju papu sam radila prije godinu dana koja je bila uredna.Inace vec mjesec i kusur osjecam jake bolove u donjem dijelu ledja i zdjelici,i imam pojacam miris urina iako sam pila i Uvin caj i brusnicu taj miris ne odlazi.Imam pojacan iscjedak od prestanka menstruacije pa do sledece al bez mirisa samo je u sredini ciklusa dosta pjenusav i bijeel.Cak imam i blage bolove u bubrezima al to ponekad.Citajuci simptome po netu bas opisuje uznapredovali rak grlica maternice pa sam isprepadana,iako je prije 15 dana radjen uzv koji je uredan.Zato ne mogu docekat taj pregled i samo guglam i jos vise sebi stres pridodajem 🙈
Bebalove
I da,vec u zadnja dva,tri ciklusa mi se pojavi da dva dana traje menga tj.krv a ostala 4-5 dana smedjarenje od crne boje do svijetlo smedje.
Bebalove
Hope89 izvini što se smiješan, pratim Raštika jer imamo iste dijagnoze sa pape (pa povremni svratim i ovde), samo sto sam ja pri tome trudna 15 nedelja. U slucaju da si trudna kolposkopiju ti mogu odradititi bez problema, ali bez biopsije odnosno uzimanja uzorka za biopsiju. Jacaj imunitet, izbaci cigarete, opcenito kao i pasivni pušač, alkohol ne takodjer, probaj sa malo zdravijim nacinom ishrane , takodjer zaboravi na slatko i stres. Vjeruj mi da bezrazložno paničiš. Ti nemas rak nego neko predstanje koje moze biti rak ukoliko se ne liječi. Od cina do raka je veoma dug put. Vjerujem da je kod tebe ne tako alarmantno jer si slucajno otkrila, nisi imala simptome. Želim ti što bolje rezultate i sretno
I da,vec u zadnja dva,tri ciklusa mi se pojavi da dva dana traje menga tj.krv a ostala 4-5 dana smedjarenje od crne boje do svijetlo smedje.
Takodjer preporucujem bez panike. Sudeci po netu i simptomima ja sam trebala imati 90% dijagnoza i umrijeti prije 10 godina. Ako si imala krvarenja izmedju ciklusa ili nakon odnosa jedino bi mogao biti neki pokazatelj na nesto, a ni tad nije sigurno do obrade i detaljnih nalaza. Stres je okidac svega, tako da prije panike i ne ustanovljene dijagnoze ne pravite sebi frku i pometnju u glavi. Sve je onako kako treba biti brinule se mi ili ne.
Ja jutros vadila krv i zvala gin, jer sam jučer bila na pregledu jer me stalno žiga u jajnicima, odmah nakon menge ono osjećaj ko da je ovulacija i tako stalno, kaže da su leukociti visoki, neutro- nešto, limfo- nešto (ovo nešto pišem jer pojma nemam jesam uopće dobro čula pa da ne lupam gluposti. Poslala mi odma antibiotik, i vaginalete odma da nebi dobila gljovice, eto, ostalo bišta nije rekla, kaže da je crp 1 i nešto tako da kaže da je neki velika upala da bi crp bia visok, a ovako da evo ovako ćemo valjda riješit, i nakon svega kod nje na kontrolu.
A sad najgori dio- nema sexa 😵😵
Sad je nisam razumila dok ne popijem turu, ili dok ne odem na kontrolu kod nje, ako neko zna? 🤔
Cure stigao mi je nalaz ako netko zna iscitat al ovdje mi ne prihvaća sliku pa cu napisat, vadjen je 3dc folikularna faza pa cu vam za to i vrijednosti napisati, bitan mi je taj omjer izmedju lh fsh ako netko kuzi🤔
LH 6,2 (folik.faza 2,4 do 12,6)
FSH 8,9 (folik.faza 3,5 do 12,5)
Estradiol 109 (folik. faza do 854)
Testosteron,ukupni 0,5 ( do 1,7)
Testosteron, slobodni 1,5 (0,7 do 2,2)
SHBG 43 (32 do 128)
Dhea-S 5,17 (2,68 do 9,23)
Androstendion 6,79 (folik. faza 3,14 do 10,47)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji