Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    23. Srpanj 2019. 17:07

Reni

Raštika

Reni

E i ja znam zenu od 30 god sto je imala rak grlica,jedini simptom krvarenje van menstruacije,pape uredne,jedva i jedva joj nađu vraga..vec poslo i na limfne čvorove,sad je hvala Bogu super koliko vidim,znam je iz viđenja..

A covjece! Eto vidis, ko ne bi onda puhao i na hladno. Pretvorit cemo se u hipohondre. 🤦🏻‍♀️
    Izvukla sam knjigu ‘zensko tijelo, zenska mudrost’ neki dan. I pise da su rakovi maternice povezani sa ljutnjom.
    A kad pogledas da se sve negativne emocije, sresovi… taloze negdje u organizmu. Di ce te drugo udarit nego po reprodruktivnim organima?
    Kad se to sve krene gledat sa druge pozicije i malo dublje, stvari su tako jednostavne ali mi smo se malo pogubili u svemu.
    Drago mi je da je zenska dobro. Ma bit cemo i mi, vidit ces. 😉

Nego sta,mi smo superzene 😁 a i tjesi me i cinjenica da sam prije 3 mj radila i MR zdjelice,i sve je ok,nista zabrinjavajuće ni patološki sumnjivo osim dobrocudne ciste i zacepljenja jajovoda,al to ce se tek rijesiti.

Tako je. 💪🏼 Ma bit ce to sve dobro. E guglala sam neke doktore pa sam naletila da je privatno papa + uzv 400 kn. Negdje se moze naci i za 359... znam da si pitala pa ono😉 
    Mene zvali danas iz poliklinike mogu li doci ranije, jbg ne mogu nikako.  A kontam trebam mengu dobit za vikend pa to je onda jos 7 dana cekanja... nemam zivaca. Hocu to sto prije porjesavat. Pa su rekli ak me ne nazovi tokom dana ostaje taj dogovoreni termin za sutra. Drz’te fige da ne nazovu 🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 17:09

Cure kod mene ni M od mece, a od bolova klasičnih menginih ni traga, meni inače od ranog jutra na dan menge krenu trnci u nogama ali baš jaki, to mi je jedan od najneobičnijih sinptoma menge, tako i prije kad bi se ponadala, to jutro se probudim i krene bol u jednoj nozi, nekad tako me ukoči da šepam (jedva hodam na nogu), pa sve gledam danas oće krenit, a ono ništa. Malo me žigne dole ponekad samo, ali ništa special... Ne znam šta da mislim. Stavila dnevni uložak ako bude kakav iscjedak radi boje i količine jer uvik nosim crne gaćice, ali ništa osim obilnijeg iscjetka koji kad odstoji ostavlja žučkasti trag. 

Raštika
    23. Srpanj 2019. 17:10

Minnie, pozdrav malom Petru. 🙋🏽❤️ Neka je sad sve dobro, sto je bilo bilo je. 😉 uzivajte i drz’te se oboje. ❤️❤️
    Mala_mu, jedino sto ja znam je da ti je tsh visok. Ali samo on nije dovoljan pokazatelj stitne. Trazi da izvadis sve ostalo... antitijela i sto vec ide sve uz to. Vadila sam ja nedavno ali sam zaboravila. 😂 vec ce se javit netko s boljim glavom od mene. 🤦🏻‍♀️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    23. Srpanj 2019. 17:11

KK_29.03

Cure kod mene ni M od mece, a od bolova klasičnih menginih ni traga, meni inače od ranog jutra na dan menge krenu trnci u nogama ali baš jaki, to mi je jedan od najneobičnijih sinptoma menge, tako i prije kad bi se ponadala, to jutro se probudim i krene bol u jednoj nozi, nekad tako me ukoči da šepam (jedva hodam na nogu), pa sve gledam danas oće krenit, a ono ništa. Malo me žigne dole ponekad samo, ali ništa special… Ne znam šta da mislim. Stavila dnevni uložak ako bude kakav iscjedak radi boje i količine jer uvik nosim crne gaćice, ali ništa osim obilnijeg iscjetka koji kad odstoji ostavlja žučkasti trag.

🤞🏼 Drzim fige da ne dodje. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 17:13

I da, grudi neobično malo bolile s obzirom na prijašnji pms, samo od jučer počele rasturati ko lude, žile izražene na obje i kad dotaknem žile užasno boli i žari. Ono šta mi je čudno, žile koje putuju grudima točno vidim jako izraženo kako im je puteljak i po bradavicama unutra, baš jako vidljivo, ko cesta ce spajaju 😂

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 17:26

Raštika

KK_29.03

Cure kod mene ni M od mece, a od bolova klasičnih menginih ni traga, meni inače od ranog jutra na dan menge krenu trnci u nogama ali baš jaki, to mi je jedan od najneobičnijih sinptoma menge, tako i prije kad bi se ponadala, to jutro se probudim i krene bol u jednoj nozi, nekad tako me ukoči da šepam (jedva hodam na nogu), pa sve gledam danas oće krenit, a ono ništa. Malo me žigne dole ponekad samo, ali ništa special… Ne znam šta da mislim. Stavila dnevni uložak ako bude kakav iscjedak radi boje i količine jer uvik nosim crne gaćice, ali ništa osim obilnijeg iscjetka koji kad odstoji ostavlja žučkasti trag.

🤞🏼 Drzim fige da ne dodje. 😉

Hvala ti draga, evo ne znam više ni sama 

Mala_mu
    23. Srpanj 2019. 17:43

KK ja mislim da je to to! Držim fige 🤞

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mala_mu
    23. Srpanj 2019. 17:45

Evo sad nemogu dočekati da vidim šta će mi reci na nalaz.... 
    i Btw sutra opet idem kod tuđe doktorice (moja na g.o ) 
    Izmudrovati bolovanje... ginic mi je dao neki papir ne kontam uopće šta piše... al ajd 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 18:05

točkicaa

KK sve mi mirise na jedan veliki ➕ držim ti figice!
    I nemoj nas vise držati u neizvjesnosti, napravi testic! 😂☺️

Mene muči samo ako je to to, koji su znakovi implantacije, dali je nužno da bude krvarenja implantacijskog, zbog toga možda najviše mislim da nije ništa 

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 18:08

E KK ja fakat ne kužim. Umjesto stopedeset zašto i kako, zašto jednostavno ne pisas na taj test i to je to? Ovako sto simptoma vratiš kroz glavu i nema smisla. Nije nužno da bude implantacijskog krvarenja..ja ga dva puta nisam imala i jednom jesam. nema pravila u simptomima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.