Jutro žene
Drž'te mi fige danas da sve bude u redu…. pojest će me nervoza do pol 4.Sanjala sam da sam skinula gaćice a one pune krvi, ali neka kričavo crvena krv, nisi znao jel prava ili nije. Podsvijest…..
Srećnoo,i biće sve u redu naravno...😉😉😉
Raštika, držim fige i obavezno javi šta je s nalazima i šta su ti rekli.
Hoću. hoću. Hvala ti!
Sretno draga, sve će bit okej!
Jutro žene
Drž'te mi fige danas da sve bude u redu…. pojest će me nervoza do pol 4.Sanjala sam da sam skinula gaćice a one pune krvi, ali neka kričavo crvena krv, nisi znao jel prava ili nije. Podsvijest…..
Sretno!!
Bokic curke..
Od mene nista, dobila dns na 30.dan ciklusa.. inace mi u sat tocno, svakih 28dana ali ovaj put me pred samu m zabolio jajnik kao nikada..
Morat cu na pregled se narucit jer sumnjam na cistu opet.
KK nadam se da kod tebe ne dolazi s pravim razlogom. Drzim fige!!!
Raštika sretno držim fige! 🌸
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Pozdrav svima cure! Raštika draga jeli danas u 15:30 pregled? Držim ti fige i vjerujem da je sve ok! Javi se obavezno.❣
Eto me na povratku za Makarsku 😉
E ovako... napravili su mi i kolposkopiju i biopsiju. Nasao je neke promjene na dva mjesta, sastrugao to i poslat ce na biopsiju. Rezultati ce bit za dva, tri tjedna pa cemo vidit sta dalje. Kaze ako se potvrdi cin 2 ili 3 ne gine mi operacija. A posto nisam radjala napravili bi mi letz op. To cu sve obavit kod njih, nadam se da nece ni doc do operacije al eto... ako koga zanima, kolp+biopsija su kod njih soma kuna, dva soma letz. I eto. To je to. Imam 25 cm gaze u sebi, trebam to izvuci veceras iz sebe. 😂
Hvala vam svima, najbolje ste. Majke mi. Nije mi se najbolja prijateljica javila uopce danas a nu vas! ❤️❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika biti će to dobro, držimo fige.. ja sam imala letz zbog CINa III, nakon toga papa CIN 1/2.. vukla to godinama.
uglavnom, da skratimo priču, kaže dečko to ti je sve od stresa, prekini se nervirat oko svake gluposti.. nešto prije toga izbacila kontracepcijske (nisam ja ni tome više vjerovala )
od onda su pape počeli dolazit sve bolji, sada nema CINa više
naravno, odmah s prvim papom rekli e sad možemo u miru počet radit na bebici, to nam je znak
Bravo coco! Drago mi je da je to sve iza tebe i drago mi je procitat tudje iskustvo sa sretnim krajem. 😉
A stres... dasta nego je stres. Jebo on sebe. 😂😂
Bit ce to dobro, postavila sam si u glavi ovo ko upozorenje. 😉 ne usporim li moguci su i crnji scenariji. A realno, zadnjih godinu dana mi je stvatno bilo tesko. Ali sad ce Rastika pjevat drugu pjesmu. 💪🏼🤘🏻
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji