Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    24. Srpanj 2019. 08:08

Ja sam jutros se ustala i piškim u čašicu i skužim da nemam kineza više 😂😂😂😂😂
    Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"... Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni

sneguljica1
    24. Srpanj 2019. 08:13

KK_29.03

Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"… Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni

Zezaaaas??? Kako je moguce da je nestalo kineza 😵😵😵😵svugdje ih ima sem dje treba 😒😒😒😒😒😒znaci jos cekamo 🙃🙃🙃

KK_29.03
    24. Srpanj 2019. 08:14

sneguljica1

KK_29.03

Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"… Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni

Zezaaaas??? Kako je moguce da je nestalo kineza 😵😵😵😵svugdje ih ima sem dje treba 😒😒😒😒😒😒znaci jos cekamo 🙃🙃🙃

Otišli svi na Pelješki most 😂😂😂

sneguljica1
    24. Srpanj 2019. 08:31

KK_29.03

sneguljica1

KK_29.03

Otišli svi na Pelješki most 😂😂😂

😁😁😁 E vala ocu iz mog grada da iselim,kad su tako neodgovorni 😂😂😂😂😂 uzivaj u relaxu sa knjigom😍

Kaća
    24. Srpanj 2019. 08:55

Petra nestrpljivo svi čekamo s tobom 
    Sneguljica1 u pon bi kao trebala doć 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    24. Srpanj 2019. 08:55

KK živce mi pojede, ja čekala jutros tvoj plusić 🤣🤣🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Raštika
    24. Srpanj 2019. 09:30

Jutro  žene
    Drž'te mi fige danas da sve bude u redu.... pojest će me nervoza do pol 4. Sanjala sam da sam skinula gaćice a one pune krvi, ali neka kričavo crvena krv, nisi znao jel prava ili nije. Podsvijest.....

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Hope89
    24. Srpanj 2019. 09:35

Raštika, držim fige i obavezno javi šta je s nalazima i šta su ti rekli. 

Raštika
    24. Srpanj 2019. 09:47

Hope89

Raštika, držim fige i obavezno javi šta je s nalazima i šta su ti rekli.

Hoću. hoću. Hvala ti!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Kaća
    24. Srpanj 2019. 09:57

Raštika sretno 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.