Ja sam jutros se ustala i piškim u čašicu i skužim da nemam kineza više 😂😂😂😂😂
Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"... Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni
Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"… Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni
Zezaaaas??? Kako je moguce da je nestalo kineza 😵😵😵😵svugdje ih ima sem dje treba 😒😒😒😒😒😒znaci jos cekamo 🙃🙃🙃
Možda i bolje samo bi me iznerviralo vjerojatno. Neka još malo, možda i dođe, a ako ne dođe odem vadit betu i "mirna Bosna"… Ionako idem u petak u St pa ću dole vadit ako ne dođe dotad 😀 a dotad nema više osluškivanja ničega, šta Bog da bit će, jučer sam počela čitat super knjigu tako da relax totalni
Zezaaaas??? Kako je moguce da je nestalo kineza 😵😵😵😵svugdje ih ima sem dje treba 😒😒😒😒😒😒znaci jos cekamo 🙃🙃🙃
Otišli svi na Pelješki most 😂😂😂
Otišli svi na Pelješki most 😂😂😂
😁😁😁 E vala ocu iz mog grada da iselim,kad su tako neodgovorni 😂😂😂😂😂 uzivaj u relaxu sa knjigom😍
Petra nestrpljivo svi čekamo s tobom
Sneguljica1 u pon bi kao trebala doć
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
KK živce mi pojede, ja čekala jutros tvoj plusić 🤣🤣🤣
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro žene
Drž'te mi fige danas da sve bude u redu.... pojest će me nervoza do pol 4. Sanjala sam da sam skinula gaćice a one pune krvi, ali neka kričavo crvena krv, nisi znao jel prava ili nije. Podsvijest.....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika, držim fige i obavezno javi šta je s nalazima i šta su ti rekli.
Raštika, držim fige i obavezno javi šta je s nalazima i šta su ti rekli.
Hoću. hoću. Hvala ti!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika sretno
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌