Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    22. Srpanj 2019. 18:13

Raštika

Reni moja, odi ti privatno napravit papu. Sto je sigurno, sigurno je. Ako nije on to dobro napravio a ocito nije jer je nezadovoljavujuce tko zna… mozda je predvidio bas ono bitno.
    Nadam se naravno da je sve ok. 🤞🏼
    Meni od kad je mama neki dan ispricala da je s njom lezala cura od 28 god na Merkuru koja je imala krvarenja mimo menstruacije i dugo joj nisu mogli skuzit sta je jer su pape uvijek bile uredne a na kraju se ispostavilo da je rak, sve mi je sumnjivo i sve mi je alarmantno. 🤦🏻‍♀️
    Bolje dva puta provjerit i da sve bude u redu nego ne daj boze cekat dok se ne dogodi sranje. I Fata u onom vicu kaze: a dva puta je dva puta. 😂😂😂😂
    Ne zelim se pretvorit u panicara i sijat okolo strah po forumu, iskreno se nadam da ce ti papa bit dobra. 🤞🏼🤞🏼

Ajme ajme,ma napravit cu je privatno svakako..al opet tjesim se nije ovo krvarenje jebem ga,nikad nisam mimo ciklusa krvarila,puno sam zena pitala za smeđarenje kaze svaka to je normalno par dana poslje M. Inace mi nisu jako obilne M.,mozda zato to ciscenje..ko zna,svakako cu ponoviti papu..uff

Reni
    22. Srpanj 2019. 18:16

E i ja znam zenu od 30 god sto je imala rak grlica,jedini simptom krvarenje van menstruacije,pape uredne,jedva i jedva joj nađu vraga..vec poslo i na limfne čvorove,sad je hvala Bogu super koliko vidim,znam je iz viđenja..

Raštika
    22. Srpanj 2019. 20:13

Reni

E i ja znam zenu od 30 god sto je imala rak grlica,jedini simptom krvarenje van menstruacije,pape uredne,jedva i jedva joj nađu vraga..vec poslo i na limfne čvorove,sad je hvala Bogu super koliko vidim,znam je iz viđenja..

A covjece! Eto vidis, ko ne bi onda puhao i na hladno. Pretvorit cemo se u hipohondre. 🤦🏻‍♀️
    Izvukla sam knjigu ‘zensko tijelo, zenska mudrost’ neki dan. I pise da su rakovi maternice povezani sa ljutnjom. 
    A kad pogledas da se sve negativne emocije, sresovi... taloze negdje u organizmu. Di ce te drugo udarit nego po reprodruktivnim organima?
    Kad se to sve krene gledat sa druge pozicije i malo dublje, stvari su tako jednostavne ali mi smo se malo pogubili u svemu. 
    Drago mi je da je zenska dobro. Ma bit cemo i mi, vidit ces. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Bosco
    22. Srpanj 2019. 20:43

blossom

Pozdrav drage trudilice :)

Prvo da pozdravim sve trudilice koje su ugledale svoje plusiće (posebno Grizli - neka bude školska i nadam se da uživaš negdje), a i one "stare" koje već imaju svoje smotuljke u rukama <3 (puse vam šaljem)
    sretno onima koji iščekuju…držim vam srećice!!
    —-
    S vremena na vrijeme svratim da vidim kako ste…ali se ne javljam, jer se ne želim se opterećivati :) tj. pisati svoje probleme
    dodem da se razveselim svakom plusiću i veselim se danu kad ću ugledati svoj plusić…do tada navijam i veselim se u pozadini vašim +
    —-
    Došla sam da vas zamolim da se ne lovite za riječi ;)…dugo nisam vidjela ovakve odgovore ovdje na forumu :(
    Smatram da je Gogaa_V došla samo da nam da pozitivan pogled (barem sam tako shvatila njen post)…ne da nam postavlja dijagnoze ili da umanjuje/osporava nečije želje ili da nameće neke terapije
    —-
    Neke od nas pokušavaju duže vrijeme…da li zbog zdravstvenih razloga, da li jednostavno se treba dogoditi…
    Bez obzira na sve, jedino je bitno da u životu uživate….i ako vam netko kaže uživajte, pa čak i opustite se…ne misli ništa loše….
    Evo pišem i vidim Vuky je to lijepo napisala…uživajte u svakom trenutku, u svakom zagrljaju, u dobroj pjesmi, priuštite si lijepe trenutke, kako sebi, tako i svojoj boljoj polovici…jer dan po dan život prolazi i treba uživati SVAKI trenutak
    —-
    Naravno to ne znači da sve treba prepustiti slučaju i znam da je teško kada nije sve na našoj strani i onako kako mi želimo…ali ionako stresan život i još dodatno stresiranje nikako nije dobro - treba na sve gledati pozitivno i da se sve dešava sa nekim višim ciljem…
    Nije lako boriti se sa problemima i baš zato smo tu da bismo si bile podrška
    —-
    Želim vam svima svu sreću u vašim borbama i znajte svaki mjesec ste korak do SREĆE
    I svaki savjet, lijepa riječ - koliko god nama bezvezna bila - nekome je mali vjetar u leđa ;)
    Raštika palac gore za pozitivan stav
    Ljubim vas sve :*
    —-
    p.s. stavljam ove crtice radi preglednosti, jer ne znam napravit razmak/prazan red pa mi je znalo biti sve spojeno/nečitljivo :D

Jako lijepo napisano i slazem se u potpunosti.💮😊

Reni
    22. Srpanj 2019. 21:09

Raštika

Reni

A covjece! Eto vidis, ko ne bi onda puhao i na hladno. Pretvorit cemo se u hipohondre. 🤦🏻‍♀️
    Izvukla sam knjigu ‘zensko tijelo, zenska mudrost’ neki dan. I pise da su rakovi maternice povezani sa ljutnjom.
    A kad pogledas da se sve negativne emocije, sresovi… taloze negdje u organizmu. Di ce te drugo udarit nego po reprodruktivnim organima?
    Kad se to sve krene gledat sa druge pozicije i malo dublje, stvari su tako jednostavne ali mi smo se malo pogubili u svemu.
    Drago mi je da je zenska dobro. Ma bit cemo i mi, vidit ces. 😉

Nego sta,mi smo superzene 😁 a i tjesi me i cinjenica da sam prije 3 mj radila i MR zdjelice,i sve je ok,nista zabrinjavajuće ni patološki sumnjivo osim dobrocudne ciste i zacepljenja jajovoda,al to ce se tek rijesiti.

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 06:56

Tko je nekidan spominjao da mogu ujutro izmjerit BT iako nisam pratila, čisto da vidim jeli viša?
    Kolika bi trebala bit danas na dan očekivane M

sneguljica1
    23. Srpanj 2019. 08:07

KK_29.03

Tko je nekidan spominjao da mogu ujutro izmjerit BT iako nisam pratila, čisto da vidim jeli viša?
    Kolika bi trebala bit danas na dan očekivane M

Srećkooo,ja sam ti to napisala 😁😁😁

sneguljica1
    23. Srpanj 2019. 08:09

Kk to nece biti pouzdan znak,jer ne znas kakva ti je inace,ali ako je izmedju 36,6-7 i 37,to bi trebalo biti to..odnosno da je zbog trudnoce..ali mjeris izjutra prije nego ustanes iz kreveta..jesi lii?

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 08:33

sneguljica1

Kk to nece biti pouzdan znak,jer ne znas kakva ti je inace,ali ako je izmedju 36,6-7 i 37,to bi trebalo biti to..odnosno da je zbog trudnoce..ali mjeris izjutra prije nego ustanes iz kreveta..jesi lii?

Bila je na 25- i dan baš ujutro prije mrdanja 36.8,jutros izmjerila opet iz fore i opet 36.8.
    Al nije to relevantno ne virujem jer ne mirim stalno. 

sneguljica1
    23. Srpanj 2019. 08:42

KK_29.03

sneguljica1

Bila je na 25- i dan baš ujutro prije mrdanja 36.8,jutros izmjerila opet iz fore i opet 36.8.
    Al nije to relevantno ne virujem jer ne mirim stalno.

Tacno je da je sve to nesigurno..stim da ona bi se trebala supstiti do sad..tako daaaa...druzicemo se sa kinezima ipak,fini su to ljudi,nisu oni toliko losi 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.