Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    22. Srpanj 2019. 14:50

KK_29.03

Vidiš npr moja ginek mi nikad nije rekla tu foru opusti se, valjda je dovoljno stručna da zna da nije psiha samo u pitanju kod zatrudnjivanja. Odkad sam prvi put došla, a ovo mi je nova sredina, odma je bila direktna, sexajte se tad i tad, prati po sluzi, nemoj odustajat, ako se za godinu ništa ne desi idemo dalje. I stvarno tako, došla kad je isticalo vrijeme, poslala me vadit sve živo, baš je bila temeljita i stručna, preporučila mi dr na Humanoj u St, sestra mi u amb dala i broj svog moba, baš su oba dvije super žene. I žena je ono full ljubazna ali i iskrena, i neće zamuljavati, lipo ali bum u facu sve kaže, ali i uputi lipo šta dalje.

Ja i Kina više ne komuniciramo do daljnjega 😂😂😂

Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac...sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂

Gogaa_V
    22. Srpanj 2019. 14:51

KK_29.03

Gogaa_V

Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.

Oprosti, ali meni je ovo šta si napisala čista glupost. Ono o čemu mi raspravljamo su bile zezancije da nam prođe vrijeme, nismo uopće ulazile u dubioze kakva je čija psiha, tako da si se ti vjerojatno osjetila uvrijeđenom kako ne koristimo stručne termine i ne pišemo citate iz knjiga ili stručne literature, pa si branila svoju struku.
    Nije život knjiga, ni zapisan u knjigama punoj stručnih termina koji se primjenjuju na svakog čovjeka jednako. Ti, ako ti je to struka bi barem to trebala znati, da je svaka osoba individua.
    Ja npr, kad sam nastradala, ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, samo oporavak, nisam znala ni kad trebam dobiti mengu, niti pratila jeli me bole dojke ili ne, jer mi je to bilo zadnje na pameti, pa po tvojoj literaturi, kako se tada nije dogodilo?

Volim ljude strašno za koje znam da su razbijali glavu oko toga, pa kasnije kažu- maaa opusti se, ja ti uopće nisam mislila o tome zato se i desilo, a ono tamo pola kose već počupano od toliko miseci pokušavanja.
    Opustit se možeš npr ako su ti sa obe strane svi nalazi uredni, pa samo se sexaš i čekaš pravo vrijeme, ali bome kad imaš problem, ili krenu spontani, pod br. 1 ne možeš ne misliti o tome kad moraš hodočastit po bolnicama, a pod br. 2 ne možeš se opustit kad znaš da postoji problem neki, a nikome to nije lako. Tako da onaj ko kaže opusti se doć će, taj ili nema problema, ili s*re jer i on doma razbija glavu.
    Toliko

Uopšte  nisam  koristila   stručne termine  nego sam vam uprostila  da razumijete  ono  o cemu  pišete. Moja namjera  je apsolutno  bila dobra. U slučaju  da nekoga  zanima to o čemu  piše  bar da zna  kako da postupa, uostalom  nikoga od vas ne košta  da proba. Čak  nisam  ni branila  svoju  struku, ovde kada pišem  maximalno  struku  ostavim  po strani , i pokušavam  da vas ne čitam  i ne posmatram  tim  očima,  osim ako vidim  da netko  traži  smjernicu ili da mogu pomoći. Ono što  bih tebi savjetovala  je da se opustis i da malo  usporis. 🤗😊 

KK_29.03
    22. Srpanj 2019. 14:52

sneguljica1

KK_29.03

Vidiš npr moja ginek mi nikad nije rekla tu foru opusti se, valjda je dovoljno stručna da zna da nije psiha samo u pitanju kod zatrudnjivanja. Odkad sam prvi put došla, a ovo mi je nova sredina, odma je bila direktna, sexajte se tad i tad, prati po sluzi, nemoj odustajat, ako se za godinu ništa ne desi idemo dalje. I stvarno tako, došla kad je isticalo vrijeme, poslala me vadit sve živo, baš je bila temeljita i stručna, preporučila mi dr na Humanoj u St, sestra mi u amb dala i broj svog moba, baš su oba dvije super žene. I žena je ono full ljubazna ali i iskrena, i neće zamuljavati, lipo ali bum u facu sve kaže, ali i uputi lipo šta dalje.

Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac…sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂

Ako ne dođe sutra onda moooožda preksutra, ako dođe- došla je, ako ne dođe- vjer je kasnije bila ovulacija

sneguljica1
    22. Srpanj 2019. 14:54

KK_29.03

sneguljica1

KK_29.03

Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac…sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂

Ako ne dođe sutra onda moooožda preksutra, ako dođe- došla je, ako ne dođe- vjer je kasnije bila ovulacija

Ima li kakvih simptoma??

sneguljica1
    22. Srpanj 2019. 14:55

Kk znas meni dva tri dana pred mengu pocne da krci po stomaku,kao da sam gladna a nisam..i to mi je odmah znak da ce za dan najvise dva stici vjestica.

KK_29.03
    22. Srpanj 2019. 14:59

Goga, tvoja reč. - vidim da raspravljate o nečem što vam nije jasno, je djelovalo i zvuči upravo kako sam napisala. Kao vi baljezgate sad ću vam objasnit ja sam tu stručna. I ja sam završila Pravo pa ne govorim okolo ljudima- daj da vam objasnim vidim da pričate a nemate pojma. Sorry koka, ali ono....
    A drugo, nisam tražila savjete o svom psihičkom stanju i ne znam odakle ti pravo i potreba da se miješaš i donosiš zaključke, a znaš me preko 10 rečenica, i btw imam najboljeg psihijatra u državi, tako da sorry, ali imam najbolji razgovor i podršku pri ruci kad god mi zatreba, čovjek koji razumije a ne baljezga gluposti 🙋‍♀️😉

KK_29.03
    22. Srpanj 2019. 15:00

sneguljica1

Kk znas meni dva tri dana pred mengu pocne da krci po stomaku,kao da sam gladna a nisam..i to mi je odmah znak da ce za dan najvise dva stici vjestica.

Ja imam drugi problem, meni krči a uvik i jesam gladna 😂😂😂😂😂😂

22. Srpanj 2019. 15:09

Curke, jeste culje za ulje nocurka? Pije se do O i pospjesuje plodnu sluz. Ja kupila pa eto..javim.

sneguljica1
    22. Srpanj 2019. 15:15

KK_29.03

sneguljica1

Ja imam drugi problem, meni krči a uvik i jesam gladna 😂😂😂😂😂😂

Hahahahahhah udovolji sebi 😁😁😁

Gogaa_V
    22. Srpanj 2019. 15:16

KK_29.03

Goga, tvoja reč. - vidim da raspravljate o nečem što vam nije jasno, je djelovalo i zvuči upravo kako sam napisala. Kao vi baljezgate sad ću vam objasnit ja sam tu stručna. I ja sam završila Pravo pa ne govorim okolo ljudima- daj da vam objasnim vidim da pričate a nemate pojma. Sorry koka, ali ono….
    A drugo, nisam tražila savjete o svom psihičkom stanju i ne znam odakle ti pravo i potreba da se miješaš i donosiš zaključke, a znaš me preko 10 rečenica, i btw imam najboljeg psihijatra u državi, tako da sorry, ali imam najbolji razgovor i podršku pri ruci kad god mi zatreba, čovjek koji razumije a ne baljezga gluposti 🙋‍♀️😉

Ja nisam  ovdje  da se raspravljam  niti da vrijedjam  nekoga. Mi skupa  nismo  ovce  čuvale  da mi se obracas tako kako pokušavaš. Odgovorna  sam za ono sto  sam napisala, a ne kako si ti shvatila, a očigledno  nisi  niti dobronamjerno  niti realno  kako jeste. O tvojoj  psihickoj  procjeni nije bilo ni riječi, kao čovek  sam ti dala savjet da usporis i da se opustis. Što se tiče  tvog  stručnog savjetnika ili ti  psihologa, sudeći  po ovome što  čitam ne želim ni da ga komentarišem. Nisam ti nudila nikakvu pomoć, ako se nisi  složila ili  misliš  da ti ne služi  napisano mogla si jednostavno obići. To je jedna  ljepa vjezbica samokontrole i opuštanja. Ne zamaras se onim  šta smatras da je gubljenje  vremena. Rastika draga  ovdje  sam prvenstveno  svratim  zbog  tebe da nema kakvih  novosti, cekam  ishod  u srijedu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.