Vidiš npr moja ginek mi nikad nije rekla tu foru opusti se, valjda je dovoljno stručna da zna da nije psiha samo u pitanju kod zatrudnjivanja. Odkad sam prvi put došla, a ovo mi je nova sredina, odma je bila direktna, sexajte se tad i tad, prati po sluzi, nemoj odustajat, ako se za godinu ništa ne desi idemo dalje. I stvarno tako, došla kad je isticalo vrijeme, poslala me vadit sve živo, baš je bila temeljita i stručna, preporučila mi dr na Humanoj u St, sestra mi u amb dala i broj svog moba, baš su oba dvije super žene. I žena je ono full ljubazna ali i iskrena, i neće zamuljavati, lipo ali bum u facu sve kaže, ali i uputi lipo šta dalje.
Ja i Kina više ne komuniciramo do daljnjega 😂😂😂
Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac...sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂
Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.
Oprosti, ali meni je ovo šta si napisala čista glupost. Ono o čemu mi raspravljamo su bile zezancije da nam prođe vrijeme, nismo uopće ulazile u dubioze kakva je čija psiha, tako da si se ti vjerojatno osjetila uvrijeđenom kako ne koristimo stručne termine i ne pišemo citate iz knjiga ili stručne literature, pa si branila svoju struku.
Nije život knjiga, ni zapisan u knjigama punoj stručnih termina koji se primjenjuju na svakog čovjeka jednako. Ti, ako ti je to struka bi barem to trebala znati, da je svaka osoba individua.
Ja npr, kad sam nastradala, ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, samo oporavak, nisam znala ni kad trebam dobiti mengu, niti pratila jeli me bole dojke ili ne, jer mi je to bilo zadnje na pameti, pa po tvojoj literaturi, kako se tada nije dogodilo?
Volim ljude strašno za koje znam da su razbijali glavu oko toga, pa kasnije kažu- maaa opusti se, ja ti uopće nisam mislila o tome zato se i desilo, a ono tamo pola kose već počupano od toliko miseci pokušavanja.
Opustit se možeš npr ako su ti sa obe strane svi nalazi uredni, pa samo se sexaš i čekaš pravo vrijeme, ali bome kad imaš problem, ili krenu spontani, pod br. 1 ne možeš ne misliti o tome kad moraš hodočastit po bolnicama, a pod br. 2 ne možeš se opustit kad znaš da postoji problem neki, a nikome to nije lako. Tako da onaj ko kaže opusti se doć će, taj ili nema problema, ili s*re jer i on doma razbija glavu.
Toliko
Uopšte nisam koristila stručne termine nego sam vam uprostila da razumijete ono o cemu pišete. Moja namjera je apsolutno bila dobra. U slučaju da nekoga zanima to o čemu piše bar da zna kako da postupa, uostalom nikoga od vas ne košta da proba. Čak nisam ni branila svoju struku, ovde kada pišem maximalno struku ostavim po strani , i pokušavam da vas ne čitam i ne posmatram tim očima, osim ako vidim da netko traži smjernicu ili da mogu pomoći. Ono što bih tebi savjetovala je da se opustis i da malo usporis. 🤗😊
Vidiš npr moja ginek mi nikad nije rekla tu foru opusti se, valjda je dovoljno stručna da zna da nije psiha samo u pitanju kod zatrudnjivanja. Odkad sam prvi put došla, a ovo mi je nova sredina, odma je bila direktna, sexajte se tad i tad, prati po sluzi, nemoj odustajat, ako se za godinu ništa ne desi idemo dalje. I stvarno tako, došla kad je isticalo vrijeme, poslala me vadit sve živo, baš je bila temeljita i stručna, preporučila mi dr na Humanoj u St, sestra mi u amb dala i broj svog moba, baš su oba dvije super žene. I žena je ono full ljubazna ali i iskrena, i neće zamuljavati, lipo ali bum u facu sve kaže, ali i uputi lipo šta dalje.
Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac…sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂
Ako ne dođe sutra onda moooožda preksutra, ako dođe- došla je, ako ne dođe- vjer je kasnije bila ovulacija
Posle svih pretraga,posjetila sam dva ginekologa,i jedan i drugi(druga) su na kraju razgovora rekli,malo je sve to pod pritiskom,previse si opterecena,ali ono fol,razumijemo,mada se opusti..samo ocima prevrnem..i to idem u najpoznatiju privatnu kliniku Codru,mozda ste culi za njih..i u Ars Mediku,oni su manje poznati u regionu ali ovdje jesu .ocu da kazem strucni su valjda .koji im je klinac…sjutra ces ti lulu mira sa kinezima 😂😂😂😂😂😂😂
Ako ne dođe sutra onda moooožda preksutra, ako dođe- došla je, ako ne dođe- vjer je kasnije bila ovulacija
Ima li kakvih simptoma??
Kk znas meni dva tri dana pred mengu pocne da krci po stomaku,kao da sam gladna a nisam..i to mi je odmah znak da ce za dan najvise dva stici vjestica.
Goga, tvoja reč. - vidim da raspravljate o nečem što vam nije jasno, je djelovalo i zvuči upravo kako sam napisala. Kao vi baljezgate sad ću vam objasnit ja sam tu stručna. I ja sam završila Pravo pa ne govorim okolo ljudima- daj da vam objasnim vidim da pričate a nemate pojma. Sorry koka, ali ono....
A drugo, nisam tražila savjete o svom psihičkom stanju i ne znam odakle ti pravo i potreba da se miješaš i donosiš zaključke, a znaš me preko 10 rečenica, i btw imam najboljeg psihijatra u državi, tako da sorry, ali imam najbolji razgovor i podršku pri ruci kad god mi zatreba, čovjek koji razumije a ne baljezga gluposti 🙋♀️😉
Kk znas meni dva tri dana pred mengu pocne da krci po stomaku,kao da sam gladna a nisam..i to mi je odmah znak da ce za dan najvise dva stici vjestica.
Ja imam drugi problem, meni krči a uvik i jesam gladna 😂😂😂😂😂😂
Curke, jeste culje za ulje nocurka? Pije se do O i pospjesuje plodnu sluz. Ja kupila pa eto..javim.
Ja imam drugi problem, meni krči a uvik i jesam gladna 😂😂😂😂😂😂
Hahahahahhah udovolji sebi 😁😁😁
Goga, tvoja reč. - vidim da raspravljate o nečem što vam nije jasno, je djelovalo i zvuči upravo kako sam napisala. Kao vi baljezgate sad ću vam objasnit ja sam tu stručna. I ja sam završila Pravo pa ne govorim okolo ljudima- daj da vam objasnim vidim da pričate a nemate pojma. Sorry koka, ali ono….
A drugo, nisam tražila savjete o svom psihičkom stanju i ne znam odakle ti pravo i potreba da se miješaš i donosiš zaključke, a znaš me preko 10 rečenica, i btw imam najboljeg psihijatra u državi, tako da sorry, ali imam najbolji razgovor i podršku pri ruci kad god mi zatreba, čovjek koji razumije a ne baljezga gluposti 🙋♀️😉
Ja nisam ovdje da se raspravljam niti da vrijedjam nekoga. Mi skupa nismo ovce čuvale da mi se obracas tako kako pokušavaš. Odgovorna sam za ono sto sam napisala, a ne kako si ti shvatila, a očigledno nisi niti dobronamjerno niti realno kako jeste. O tvojoj psihickoj procjeni nije bilo ni riječi, kao čovek sam ti dala savjet da usporis i da se opustis. Što se tiče tvog stručnog savjetnika ili ti psihologa, sudeći po ovome što čitam ne želim ni da ga komentarišem. Nisam ti nudila nikakvu pomoć, ako se nisi složila ili misliš da ti ne služi napisano mogla si jednostavno obići. To je jedna ljepa vjezbica samokontrole i opuštanja. Ne zamaras se onim šta smatras da je gubljenje vremena. Rastika draga ovdje sam prvenstveno svratim zbog tebe da nema kakvih novosti, cekam ishod u srijedu.
Sortiraj odgovore
Najstariji