Zamrzit cu kineze 🙈🤦♀️
I sad kad ih vidim po gradu (a ima ih milion) odmah se sjetim dvojih trakica 😂
Zamrzit cu kineze 🙈🤦♀️
I sad kad ih vidim po gradu (a ima ih milion) odmah se sjetim dvojih trakica 😂
Meni se čini da ce KK bas da ih zagotivi od ovog mjeseca 😁😁😁😁
Daje se na znanje, stigao moj car Petar 9.7 u 22.10h, 53 cm i 3990 kg u 41+4 tt. Pokusava sliku ucitat ali ne ide 😳. Namucili se posteno alk sve je na kraju bilo ok. Sad smo kuci privikavamo se jos na sve ❤️🐘👶💪❤️🤗 saljem vam svima puseee velikeeee ❤️💞
Daje se na znanje, stigao moj car Petar 9.7 u 22.10h, 53 cm i 3990 kg u 41+4 tt. Pokusava sliku ucitat ali ne ide 😳. Namucili se posteno alk sve je na kraju bilo ok. Sad smo kuci privikavamo se jos na sve ❤️🐘👶💪❤️🤗 saljem vam svima puseee velikeeee ❤️💞
Mini baš mi je drago hvala Bogu da je sve u redu ❤️❤️
Evo ja danas vadila spolne hormone...
Nalazi bi trebali biti u 2 pa vam se javim...
Mini čestitam na Petru! Sad odmarajte 🥰
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mini čestitke od srca, želim ti da se što prije oporaviš i da se oboje što prije priviknete i uživate u maženju ♥️♥️♥️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Curke, jel se kojoj dogadja da ima "plodnu sluz" odmah nakon sto zavrsi krvopija?
Imala sam jedva 3 dana M i za 2-3 dana je krnuo bjelanjak, i to je sad vec 12 dana, s tim da zadnja 3 dana sve jaci spotting, zapravo danas je to bas bio proziran krvavi iscjedak. Nikad nisam imala takve simptome-sto god da se dogadja.
THS - 4,37
Prolkatin - 346
Lutropin - 6,7
Folitropin - 6,3
Estradiol - 130
Anti-Mullerov hormon - 15,4
Testosteron - 1,01
Dehidroepiandrosteron sulfat - 8,34
Gledajući sad ovo povišen je TSH i DHEA-s
Do ginekologa nisam mogla stići jer je radio prvu i bila je guzva....
Jel mi može netko pametniji od mene ovo objasniti jer prvi put vadim spolne hormone
Hvala cure 😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mala_mu, koliko ja znam TSH je optimalno za zacece do 2, tako su meni rekli. Ako nisam u pravu, nek me isprave curke koje bolje znaju, a tu ima onih koje su nazalost skoro doktorirale kompletnu temu! Za ovo ostalo ti ne znam..🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji