Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    22. Srpanj 2019. 15:18

malina08

Curke, jeste culje za ulje nocurka? Pije se do O i pospjesuje plodnu sluz. Ja kupila pa eto..javim.

Ja sam cula za to ali koristila nisam..ne mogu ti biti bas od pomoci..ja koristim cajeve..🤗🤗

vuky
    22. Srpanj 2019. 15:25

Gogaa_V meni je tvoj savjet pomogao utoliko da shvatim sto sam i sama znala... nema smisla se preopteretiti dok život prolazi... i dalje sam pri tome da trebamo poduzeti sve korake koje je potrebno poduzeti, pogotovo mi koje imamo i nekih zdr. problema, ali možda ipak i vise uživati u samom procesu!

Gogaa_V
    22. Srpanj 2019. 15:37

vuky

Gogaa_V meni je tvoj savjet pomogao utoliko da shvatim sto sam i sama znala… nema smisla se preopteretiti dok život prolazi… i dalje sam pri tome da trebamo poduzeti sve korake koje je potrebno poduzeti, pogotovo mi koje imamo i nekih zdr. problema, ali možda ipak i vise uživati u samom procesu!

vuky

Gogaa_V meni je tvoj savjet pomogao utoliko da shvatim sto sam i sama znala… nema smisla se preopteretiti dok život prolazi… i dalje sam pri tome da trebamo poduzeti sve korake koje je potrebno poduzeti, pogotovo mi koje imamo i nekih zdr. problema, ali možda ipak i vise uživati u samom procesu!

Tvoja poslednja rečenica je  poentirala! Inače  ne predstavljam  ovu "modernu  granu  psihologije", ali sam predstavila  kako funkcionira. Susrela  sam se kroz  praksu da je pomoglo  mnogima, a vjerujem da je mnogo bolje od negativnosti ili se nadati u grču bilo čemu. 
    Ono što ja predstavljam  puno  je kompleksnije i opširnije tako da se ne bih usudila dalje na bilo kakav  komentar. Nadam se da ce te ubrzo  sve ugledati plusić i pobjediti  u svojim  borbama! 

Raštika
    22. Srpanj 2019. 16:17

Nemojte se sikirat oko nicega. Znam da ovo zvuci nemoguce. 😂😂 lijepo je sto smo sve razlicite i svaka moze iznijeti svoj nacin na koji se bori sa ovime, sto nas sve muci, sto nam svatko moze dati neki savjet. Lijepo je cuti i strucnu osobu. Shvatite to ko besplatni savjet. 😉😂   Svaka od nas ima svoje mehanizme za ‘vadit se iz nevolje’ i znam da kad nam netko kaze ‘opusti se’ dobijemo sijede na kosu ali jebem mu tako na kraju obicno i bude. Dok god smo u grcu stvaramo si samo pizdariju. Nisam ja nista bolja da me razumijete ali evo... kad me je sjebao ovaj nalaz vjerujte mi da sam o svemu dobro promislila i odlucila okrenuti plocu na drugu stranu. Bit ce borba, bit ce tesko ali dovest cu se u glavi u red. Moram. 😉 stalno razgovaram sama sa sobom... sve je dobro dok se ne posvadjam. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    22. Srpanj 2019. 16:18

Goga, drzi fige do srijede. Ne pustaj ih ni dok spavas 😂😂😂 
    Bit cemo ti i ja dobro na kraju, buš vidla. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

blossom
    22. Srpanj 2019. 17:11

Pozdrav drage trudilice :)

Prvo da pozdravim sve trudilice koje su ugledale svoje plusiće (posebno Grizli - neka bude školska i nadam se da uživaš negdje), a i one "stare" koje već imaju svoje smotuljke u rukama <3 (puse vam šaljem)
    sretno onima koji iščekuju...držim vam srećice!!
    ----
    S vremena na vrijeme svratim da vidim kako ste...ali se ne javljam, jer se ne želim se opterećivati :) tj. pisati svoje probleme
    dodem da se razveselim svakom plusiću i veselim se danu kad ću ugledati svoj plusić...do tada navijam i veselim se u pozadini vašim +
    ----
    Došla sam da vas zamolim da se ne lovite za riječi ;)...dugo nisam vidjela ovakve odgovore ovdje na forumu :(
    Smatram da je Gogaa_V došla samo da nam da pozitivan pogled (barem sam tako shvatila njen post)...ne da nam postavlja dijagnoze ili da umanjuje/osporava nečije želje ili da nameće neke terapije
    ----
    Neke od nas pokušavaju duže vrijeme...da li zbog zdravstvenih razloga, da li jednostavno se treba dogoditi...
    Bez obzira na sve, jedino je bitno da u životu uživate....i ako vam netko kaže uživajte, pa čak i opustite se...ne misli ništa loše....
    Evo pišem i vidim Vuky je to lijepo napisala...uživajte u svakom trenutku, u svakom zagrljaju, u dobroj pjesmi, priuštite si lijepe trenutke, kako sebi, tako i svojoj boljoj polovici...jer dan po dan život prolazi i treba uživati SVAKI trenutak
    ----
    Naravno to ne znači da sve treba prepustiti slučaju i znam da je teško kada nije sve na našoj strani i onako kako mi želimo...ali ionako stresan život i još dodatno stresiranje nikako nije dobro - treba na sve gledati pozitivno i da se sve dešava sa nekim višim ciljem...
    Nije lako boriti se sa problemima i baš zato smo tu da bismo si bile podrška
    ----
    Želim vam svima svu sreću u vašim borbama i znajte svaki mjesec ste korak do SREĆE
    I svaki savjet, lijepa riječ - koliko god nama bezvezna bila - nekome je mali vjetar u leđa ;)
    Raštika palac gore za pozitivan stav
    Ljubim vas sve :*
    ----
    p.s. stavljam ove crtice radi preglednosti, jer ne znam napravit razmak/prazan red pa mi je znalo biti sve spojeno/nečitljivo :D

KK_29.03
    22. Srpanj 2019. 17:18

Blossom ja sam jednom daaavno dok sam samo čitala forum susrela tebe znam da si pisala sad mi je nick poznat. Šta ima kod tebe?
    Ja sam pripremila podlogu za sutrašnju mengu, danas smo se samo tako pokeksali, tako ako i dođe sutra, bar smo se danas još izguštali 😂

Reni
    22. Srpanj 2019. 17:19

Raštika

Goga, drzi fige do srijede. Ne pustaj ih ni dok spavas 😂😂😂
    Bit cemo ti i ja dobro na kraju, buš vidla. 😉

I ja i ja,drzim fige,bit Ce sve dobro. Nego meni danas 14.dan ciklusa,jucer me malo pika stomak,rekla bi kao pred ovulaciju,ali s obzirom na dužinu zadnjih nekoliko ciklusa malo mi rano jos ocekivat O,a iscjedak mi sinoc i danas bio onako mali rastezljivi ali lagano smećkast,mutan..jel moguće da Ce O bit ovaj mjesec prije? Malo me brine to smećkasto,pisala sam vec da smeđarim par dana poslje M,do 3,4 dana,5 najviše..gin nikad nije nista Reko na to,navela sam mu jednom dvaput,kaze to je tako..i ovdje zene kazu ciscenje..malo me svasta nesto kopka sad nakon tvoje situacije..papa test rađen krajem 3 uredan,nema Misec dana da su stigli rezultati,rekla mi zenska u labu da uzorak nije zadovoljavajući za interpretaciju jer je gin treba malo dublje uzet valjda,kako li,ali da je sve u redu,nema nista sumnjivo..i brisevi su ok..

Raštika
    22. Srpanj 2019. 17:25

Reni moja, odi ti privatno napravit papu. Sto je sigurno, sigurno je. Ako nije on to dobro napravio a ocito nije jer je nezadovoljavujuce tko zna... mozda je predvidio bas ono bitno. 
    Nadam se naravno da je sve ok. 🤞🏼
    Meni od kad je mama neki dan ispricala da je s njom lezala cura od 28 god na Merkuru koja je imala krvarenja mimo menstruacije i dugo joj nisu mogli skuzit sta je jer su pape uvijek bile uredne a na kraju se ispostavilo da je rak, sve mi je sumnjivo i sve mi je alarmantno. 🤦🏻‍♀️ 
    Bolje dva puta provjerit i da sve bude u redu nego ne daj boze cekat dok se ne dogodi sranje. I Fata u onom vicu kaze: a dva puta je dva puta. 😂😂😂😂 
    Ne zelim se pretvorit u panicara i sijat okolo strah po forumu, iskreno se nadam da ce ti papa bit dobra. 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Kaća
    22. Srpanj 2019. 17:32

Blossom hvala ti na ovoj rečenici "Želim vam svima svu sreću u vašim borbama i znajte svaki mjesec ste korak do SREĆE" ništa ljepše nisam mogla pročitati. Od sad ću primjeniti tu taktiku i ponašati se ko da čekam godišnji. Svaki mjesec kad vještica stigne dopratit je s rečenicom "mjesec kraće do bebe" 
    Nisam uopće imala takvo viđenje na situaciju 
    Hvala ti na tome! 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.