Žene di ste nestale? Ima li šta novo? Šta kažu Kinezi?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ovo svi prihvatili teoriju neopterecivanja 😂😂😂 Ja obaveza milion danas,jedva cekam jastuk da zagrlim..KK odlucno nece da piski po kinezima,😁😁 oglasi seeeeeee sa kinezooom😁😁😁
Hej, KK jesi radila test? Ima li ista? Ja nisam dobila jos, za slucaj da ne dobijem do jutra, sutra nakon posla idem u ljekarnu.. danas mi nesto se desilo oko lijevog jajnika, culo se kako je puklo i odmah malo smedjarila, e sad reko moguce da je cista i da zato kasni. Jao.. vidjet cemo.. sretno svima..
Ovo svi prihvatili teoriju neopterecivanja 😂😂😂 Ja obaveza milion danas,jedva cekam jastuk da zagrlim..KK odlucno nece da piski po kinezima,😁😁 oglasi seeeeeee sa kinezooom😁😁😁
Hhahhhahhh točno sam tila napisat, al šutim 😂😂
Sutra ćemo ako ne dođe daj Bože 🙏
Ivcy možda i kod tebe bude nešto, kod mene još uvik povremeno dole bol, a grudi ajme ajme. Sretno ti sutra i nadam se da je ono što svi želimo, nikakve ciste ne prihvaćamo 🙅♀️🙅♀️🙅♀️
Mene mimoišao PMS ovaj mj, apsolutno ništa ne osjećam u organizmu, osim kad se zakašljem ko da mi hoće inkubator izletit iz mene 🤣🤣
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutrooo
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutroo!
Evo mene opet, nista novo , kasni mi već 11 dana, plan mi je sutra piškit, pa onda nazvat ginekologa da odem pogledat. Nije čudno za mene da kasni, ali ne baš toliko, a posebno bez ijednog simptoma osim bol u grudima. Valjda je to dobar plan xD
Jutroo!
Evo mene opet, nista novo , kasni mi već 11 dana, plan mi je sutra piškit, pa onda nazvat ginekologa da odem pogledat. Nije čudno za mene da kasni, ali ne baš toliko, a posebno bez ijednog simptoma osim bol u grudima. Valjda je to dobar plan xD
Nadajmo se da je ono sto svi zelimo 🤗🤗🤗 kao sto sam napisala u nekom od ranijih postova,voljela bih da pms ne postoji 😁😁😁😁ali tako nam je kako nam je..😉😉😉
Jutrooo
Kad treba (ne treba) tebi menga?meni od ovulacije jos nista..
Sortiraj odgovore
Najstariji