Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    23. Srpanj 2019. 22:22

Žene di ste nestale? Ima li šta novo? Šta kažu Kinezi? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

sneguljica1
    23. Srpanj 2019. 22:35

Kaća

Ovo svi prihvatili teoriju neopterecivanja 😂😂😂 Ja obaveza milion danas,jedva cekam jastuk da zagrlim..KK odlucno nece da piski po kinezima,😁😁 oglasi seeeeeee sa kinezooom😁😁😁

Ivcy1306
    23. Srpanj 2019. 22:35

Hej, KK jesi radila test? Ima li ista? Ja nisam dobila jos, za slucaj da ne dobijem do jutra, sutra nakon posla idem u ljekarnu.. danas mi nesto se desilo oko lijevog jajnika, culo se kako je puklo i odmah malo smedjarila, e sad reko moguce da je cista i da zato kasni. Jao.. vidjet cemo.. sretno svima..

KK_29.03
    23. Srpanj 2019. 22:50

sneguljica1

Kaća

Ovo svi prihvatili teoriju neopterecivanja 😂😂😂 Ja obaveza milion danas,jedva cekam jastuk da zagrlim..KK odlucno nece da piski po kinezima,😁😁 oglasi seeeeeee sa kinezooom😁😁😁

Hhahhhahhh točno sam tila napisat, al šutim 😂😂
    Sutra ćemo ako ne dođe daj Bože 🙏
    Ivcy možda i kod tebe bude nešto, kod mene još uvik povremeno dole bol, a grudi ajme ajme. Sretno ti sutra i nadam se da je ono što svi želimo, nikakve ciste ne prihvaćamo 🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️

Kaća
    23. Srpanj 2019. 22:51

Mene mimoišao PMS ovaj mj, apsolutno ništa ne osjećam u organizmu, osim kad se zakašljem ko da mi hoće inkubator izletit iz mene 🤣🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

sneguljica1
    24. Srpanj 2019. 07:05

Kk cekamoooo...jutro svima...ajde KK obraduj nas 😍😍😍

Kaća
    24. Srpanj 2019. 07:16

Jutrooo

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Bosco
    24. Srpanj 2019. 07:52

Jutroo!
    Evo mene opet, nista novo , kasni mi već 11 dana, plan mi je sutra piškit,  pa onda nazvat ginekologa da odem pogledat. Nije čudno za mene da kasni, ali ne baš toliko, a posebno bez ijednog simptoma osim bol u grudima. Valjda je to dobar plan xD

sneguljica1
    24. Srpanj 2019. 07:54

_Petra_

Jutroo!
    Evo mene opet, nista novo , kasni mi već 11 dana, plan mi je sutra piškit, pa onda nazvat ginekologa da odem pogledat. Nije čudno za mene da kasni, ali ne baš toliko, a posebno bez ijednog simptoma osim bol u grudima. Valjda je to dobar plan xD

Nadajmo se da je ono sto svi zelimo 🤗🤗🤗 kao sto sam napisala u nekom od ranijih postova,voljela bih da pms ne postoji 😁😁😁😁ali tako nam je kako nam je..😉😉😉

sneguljica1
    24. Srpanj 2019. 07:55

Kaća

Jutrooo

Kad treba (ne treba) tebi menga?meni od ovulacije jos nista..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.