Eto me na povratku za Makarsku 😉
E ovako… napravili su mi i kolposkopiju i biopsiju. Nasao je neke promjene na dva mjesta, sastrugao to i poslat ce na biopsiju. Rezultati ce bit za dva, tri tjedna pa cemo vidit sta dalje. Kaze ako se potvrdi cin 2 ili 3 ne gine mi operacija. A posto nisam radjala napravili bi mi letz op. To cu sve obavit kod njih, nadam se da nece ni doc do operacije al eto… ako koga zanima, kolp+biopsija su kod njih soma kuna, dva soma letz. I eto. To je to. Imam 25 cm gaze u sebi, trebam to izvuci veceras iz sebe. 😂
Hvala vam svima, najbolje ste. Majke mi. Nije mi se najbolja prijateljica javila uopce danas a nu vas! ❤️❤️❤️
Raštika ja mislim da su to dobre vijesti i tako mi je drago i mislim da će proći bez operacije! Imam feeling da će sve bit okej, drži se i samo pozitiva!
Eto me na povratku za Makarsku 😉
E ovako… napravili su mi i kolposkopiju i biopsiju. Nasao je neke promjene na dva mjesta, sastrugao to i poslat ce na biopsiju. Rezultati ce bit za dva, tri tjedna pa cemo vidit sta dalje. Kaze ako se potvrdi cin 2 ili 3 ne gine mi operacija. A posto nisam radjala napravili bi mi letz op. To cu sve obavit kod njih, nadam se da nece ni doc do operacije al eto… ako koga zanima, kolp+biopsija su kod njih soma kuna, dva soma letz. I eto. To je to. Imam 25 cm gaze u sebi, trebam to izvuci veceras iz sebe. 😂
Hvala vam svima, najbolje ste. Majke mi. Nije mi se najbolja prijateljica javila uopce danas a nu vas! ❤️❤️❤️
Odlično draga! Znala sam da nije ništa alarmantno, sumljam da ce doći neki "teski" rezultati biopsije! Malo kasnim sa porukom zbog svoje situacije, ali sam pratila. ❣❣💪
Bit ce to sve dobro. 😉
Goga kakva je situacija kod tebe trenutno?
Isla sam vidit sta se dogadja na zimskim bebama ali saltam stranice preko moba ne znam uopce di sam stala. 🤦🏻♀️ Jesi jos u bolnici?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bit ce to sve dobro. 😉
Isla sam vidit sta se dogadja na zimskim bebama ali saltam stranice preko moba ne znam uopce di sam stala. 🤦🏻♀️ Jesi jos u bolnici?
Jesam jos uvijek, posteljica mi se spustila (još uvijek ne znamo razlog) i izazvala obilno krvarenje, medjutim najvažnije je da je beba dobro i da sam ja već "zaboravila" dogadjaj i stres od jučer. Kravarenje je stalo, ja mirujem, bebica maše na ultrazvuku. 🥰 Sve je dobro i tako će ostati nema negativnih misli.
Bit ce to sve dobro. 😉
Jesam jos uvijek, posteljica mi se spustila (još uvijek ne znamo razlog) i izazvala obilno krvarenje, medjutim najvažnije je da je beba dobro i da sam ja već "zaboravila" dogadjaj i stres od jučer. Kravarenje je stalo, ja mirujem, bebica maše na ultrazvuku. 🥰 Sve je dobro i tako će ostati nema negativnih misli.
Svaka cast na stavu! Skidam ti kapu. 💪🏼
Bit ce, bit ce. Nema predaje, saljem jedno mahanje veseloj i zdravoj bebi. 🙋🏽❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika drago mi je da si to riješila, bar taj prvi korak, sad navijamo za dobar nalaz😉😉, danas odmaraj, neka te dragi mazi i pazi😉😁
Znaci koliko god da mi je dan u banani Raštika me nasmije! 😀
Toliko pozitivan stav i takvo pisanje nisam duuuugoooo već vidila! Ženo razmišljaš li o tome da otvoriš neki svoj blog i nasmijavaš ljude? Postaneš poznata i mi ti budemo kao neke tvoje stare frendice i hvalimo se kako te poznajemo! Ahahahahaha 😂😂😂😂
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Raštika, samo hrabro naprid uz tebe smo, bit će to extra.
Mene dns malo nada uhvatila prvi put u životu da mi se žile na bradavica ističu, svaka se ocrtava. Ne mora bit, al eto nada se čovik. Čekamo utorak za testić ☺️😊
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Rastika držim fige da rezultati biopsije budu sto bolji!
Nadam se da nije bio prestrašan zahvat! I vjerujem da će uskoro sve biti super ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji