Snjeguljice,ja se inače ne opterećujem jer ne pokušavamo dugo. Vremenski možda i jeste, nekih 6 mjeseci, ali u tome smo preskočili 2 mjeseca jer smo čekali moje nalaze trombofilije, tako da je to 4 mjeseca, ali nismo imali ciljane odnose i da sam pratila O, već ono opušteno, pa kada bude. Od sljedećeg mjeseca ćemo ići ciljano. Baš smo pricali o tome neku veče.
Gledaj po trakicama, kada ti bude linija tamnija (ali malo svjetlija od druge), tada idi 2 puta dnevno.
Aha..dobro,hocu..ma ja vise ne znam ni sama,valjda ce sve biti kako zelimo samo ako se potrudimo..😘😘😘
Pitanje postavljam za moju prijateljicu,Da li ima neka mama da je prosla 3 carska, i da se odlucila za cetvrti,interesuje nas kako je sve proslo,i da li je bilo nekog rizika..od zadnjeg njenog carskog je proslo 6god..ima 3 sina,zeljela bi jos jednom da proba,mozda joj se posreci da dobije princezu 😁😁😁 hvala unaprijed...
Snjeguljica1 pa to je pitanje koje mora svom ginekologu postaviti. Obično nisu baš otvoreni prema opcijama više od 3 carska jer može doći do puknuca maternice na dijelu gdje je šav i stanjena je ali to ovisi o stanju svake maternice. Tako da prije nego ulazi u to neka se savjetuje s doktorom.
Snjeguljica1 pa to je pitanje koje mora svom ginekologu postaviti. Obično nisu baš otvoreni prema opcijama više od 3 carska jer može doći do puknuca maternice na dijelu gdje je šav i stanjena je ali to ovisi o stanju svake maternice. Tako da prije nego ulazi u to neka se savjetuje s doktorom.
Ma naravno da se ona konsultovala da dr..on joj potvrdio da moze,jer materica je bas u dobrom stanju,i kaze dugo je od zadnjeg..nego nju interesuju iskustva zena koje su prosle to..i da li su se teze oporavile posle tog 4 carskog..jer mozes i sama pretpostaviti..nije isto prvi i 3 ili 4..meni je drugi carski mnogo teze pao nego prvi..prvi prelagano..ima stvari koje je najbolje cuti iz necijeg iskustva.i naravno nisu nam svima ista ali eto.
Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.
Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.
Meni generalno kad sagledam situaciju,sve okey kod mene a i kod supruga,i opet ne moze..a ja sam se toliko opteretila oko toga,da ja stvarno posumnjam da na nesto uticem psihom..da li direktno ili indirektno,ne znam..ali ne vidim drugi razlog..uglavnom vidjecemo ovaj mjesec..ako ne uspijem probacu i tu vrstu terapije..
Meni generalno kad sagledam situaciju,sve okey kod mene a i kod supruga,i opet ne moze..a ja sam se toliko opteretila oko toga,da ja stvarno posumnjam da na nesto uticem psihom..da li direktno ili indirektno,ne znam..ali ne vidim drugi razlog..uglavnom vidjecemo ovaj mjesec..ako ne uspijem probacu i tu vrstu terapije..
Snjeguljice, mislim da si dala upravo odgovor na svoje pitanje... boldala sam ti što si napisala...'preopteretila'.
Nemoj me ništa krivo shvatiti, ne mislim ništa loše ali mislim da u tom grmu leži zec. Zabavi se s nečim, čitaj, izrađuj nešto, peci kruhove, kolače i vodi ljubav. doći će to sve na svoje jednom.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Snjeguljice, mislim da si dala upravo odgovor na svoje pitanje… boldala sam ti što si napisala…'preopteretila'.
Nemoj me ništa krivo shvatiti, ne mislim ništa loše ali mislim da u tom grmu leži zec. Zabavi se s nečim, čitaj, izrađuj nešto, peci kruhove, kolače i vodi ljubav. doći će to sve na svoje jednom.
😁😁😁😁 A znas sto je najjace u svemu tome,sto ja znam i ja sam svjesna da sam se baas opteretila,ali ne mogu sama da se izborim sa tim,nema sanse..cak sam i jogu pocela,bili na tri odmora do sada,i vec smo zakazali novi odmor,idemo na Zlatibor,ali ja sta god da radim meni su misli samo na tom jednom mjestu..i zato mislim da bi mi prijalo par tretmana..i ne mogu te krivo shvatiti jer sam ja sama svjesna toga..a tebi hvala sto ucestvujes u ovome..
Da naglasim imam 2 djece (znaci sa njima uvijek neka akcija),imam posao koji zabtijeva veliku odgovornost,procitala 7 knjiga od Agate Kristi,cije knjige zaista zahtijevaju paznju i duboko razmisljanje,probali odmor i na planinu,i na more,i u inostranstvo,pocela jogu,tri veselja imali zadnjih dva mjeseca,sestre mi dolazile iz inostranstva,u svemu tome,stric mi preminuo,ali nista od toga nije uspjelo meni da skrene misli,jednostavno sam takva osoba,sta god da se desava oko mene,ja samo nastojim da rijesim problem koji imam i mislim o njemu..jbg ne mogu protiv svog karaktera i osobine 😣😣😣😣😣😣
Snjeguljice, normalno je razmišljati o tome, ali nije isto razmišljati i preopteretiti se. Ja ovaj forum pratim duže od godinu dana. Pročitala sam svašta. Neke stare članice nisu više ni aktivne ali svačiju priču sam proživljavala, i plus i minus. Posebnu sreću sam osjetila kada je Grizli ugledala plusić.
Svakoj od nas je to prioritet i svačija želja je bitna. Kako moja, koja nemam dijece, tako i tvoja a imaš ih dvoje. Nismo svi isti. Ja kada se previše "ufuram" u tu priču, isključim se s foruma, gledam serije, izlazim, odem na more, čitam...jednostavno nađem način da to izbacim iz glave.
Ne želim te uvrijediti ili da me pogrešno shvatiš, ali tako samo sebi štetiš. Nekad jednostavno ne može i neće. Čak ne mora biti ni zdravstveni razlog (imam primjer bližih prijatelja), a ako treba da se desi, desiće se (opet pod pretpostavkom da je zdravstveno sve ok). Sve dođe na svoje u životu i desi se kada je vrijeme da se desi. Sigurno imaš primjera u svojoj okolini.
Sortiraj odgovore
Najstariji