Snjeguljice, normalno je razmišljati o tome, ali nije isto razmišljati i preopteretiti se. Ja ovaj forum pratim duže od godinu dana. Pročitala sam svašta. Neke stare članice nisu više ni aktivne ali svačiju priču sam proživljavala, i plus i minus. Posebnu sreću sam osjetila kada je Grizli ugledala plusić.
Svakoj od nas je to prioritet i svačija želja je bitna. Kako moja, koja nemam dijece, tako i tvoja a imaš ih dvoje. Nismo svi isti. Ja kada se previše "ufuram" u tu priču, isključim se s foruma, gledam serije, izlazim, odem na more, čitam…jednostavno nađem način da to izbacim iz glave.
Ne želim te uvrijediti ili da me pogrešno shvatiš, ali tako samo sebi štetiš. Nekad jednostavno ne može i neće. Čak ne mora biti ni zdravstveni razlog (imam primjer bližih prijatelja), a ako treba da se desi, desiće se (opet pod pretpostavkom da je zdravstveno sve ok). Sve dođe na svoje u životu i desi se kada je vrijeme da se desi. Sigurno imaš primjera u svojoj okolini.
Da..sve ja to dobro znam..ali tako mi je kako mi je..valjda ce jednog dana biti kako treba..ja ne umijem nista da prepustim slucaju,uvijek svemu drzim kontrolu,tako da je to dosta uticajno na mene..ali okey,necu sad pizditi 😂😂😂😂 bice bice,nego sta ce 😍😍😍😍
Sve sto pisete je lijepo napisano,ohrabrujuce kako se ne treba opteretiti i da se samo opusti alii ipak ostaje na tome napisanom.Sve ovdje smo opterecene da se desi🤰 i to se ne moze izbjeci.
Dosta sam citala tu na forumu opusti se,nemoj se opterecivati,idi na odmor,psiha je cudo itd u nedogled ...Evo dajem svoj primjer dodje jedan trenutak ja ne mislim.o tome,toliko budem cvrsta u odluci "Ma bit ce kad bude,jos sam mladaaa frisko udata 😀" i sve to bude ok dok ne naidjem na neku trudnicu,ili mamu sa bebacom,ili saznam da je neka frendica trudna a u braku samo 3 mj.. i onda plac,sve ono sto sam sebi zabiljezila u glavi pada u vodu.Jedan dan sam super dok 2-3dana haos .Gledam da idem setam nadjem.neku zanimaciju,ali dzaba.Slazem se da psiha ima ucinka u svemu kao i zelja za necim.Ali evo ja jednostavno za svoju situaciju i zelju za bebom nemam nekakvog rjesenja..Ovo sada sto pisem ,pisem s tugom jer ponovo me razocarala ova vjestica jer je stigla ..I da odem psihologu mislim da mi on nista nece pomoci .Jedino je rjesenje ja mislim da idem gdje sa mm. daleeeeko na neko.vrijeme gdje nema nikoga sami on i ja tek bi se tada opustila i mozda se dogodila 🤰. a u ovim okolnostima slaba vajda 😂
Bebalove
Pozz curke.. moja menga trebala stici danas al za sad je nema. 😀 tko jos iscekuje?
Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.
Oprosti, ali meni je ovo šta si napisala čista glupost. Ono o čemu mi raspravljamo su bile zezancije da nam prođe vrijeme, nismo uopće ulazile u dubioze kakva je čija psiha, tako da si se ti vjerojatno osjetila uvrijeđenom kako ne koristimo stručne termine i ne pišemo citate iz knjiga ili stručne literature, pa si branila svoju struku.
Nije život knjiga, ni zapisan u knjigama punoj stručnih termina koji se primjenjuju na svakog čovjeka jednako. Ti, ako ti je to struka bi barem to trebala znati, da je svaka osoba individua.
Ja npr, kad sam nastradala, ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, samo oporavak, nisam znala ni kad trebam dobiti mengu, niti pratila jeli me bole dojke ili ne, jer mi je to bilo zadnje na pameti, pa po tvojoj literaturi, kako se tada nije dogodilo?
Volim ljude strašno za koje znam da su razbijali glavu oko toga, pa kasnije kažu- maaa opusti se, ja ti uopće nisam mislila o tome zato se i desilo, a ono tamo pola kose već počupano od toliko miseci pokušavanja.
Opustit se možeš npr ako su ti sa obe strane svi nalazi uredni, pa samo se sexaš i čekaš pravo vrijeme, ali bome kad imaš problem, ili krenu spontani, pod br. 1 ne možeš ne misliti o tome kad moraš hodočastit po bolnicama, a pod br. 2 ne možeš se opustit kad znaš da postoji problem neki, a nikome to nije lako. Tako da onaj ko kaže opusti se doć će, taj ili nema problema, ili s*re jer i on doma razbija glavu.
Toliko
P. S. Ta logika ne misli o tome i desit će se, je ravna onome- hoću loto, hoću loto, onda se opustiš i ne misliš na to i pare padnu s neba. NOT IN REAL LIFE 🙋♀️
Ta teorija i,li ona Bučević Ane o vibracijama za privlačenje, mi je totalno jednako s*anje
Pozdrav cure. Ne zalažem se za teoriju i zakon privlačenja samo sam vam malo pobliže objasnila jer sam procitala da raspravljate o nečemu što vam nije jasno. Naravno i vjera je igra podsvjesti i psihologija. Radite i vjerujte u ono sto vam služi i daje rezultate.
Oprosti, ali meni je ovo šta si napisala čista glupost. Ono o čemu mi raspravljamo su bile zezancije da nam prođe vrijeme, nismo uopće ulazile u dubioze kakva je čija psiha, tako da si se ti vjerojatno osjetila uvrijeđenom kako ne koristimo stručne termine i ne pišemo citate iz knjiga ili stručne literature, pa si branila svoju struku.
Nije život knjiga, ni zapisan u knjigama punoj stručnih termina koji se primjenjuju na svakog čovjeka jednako. Ti, ako ti je to struka bi barem to trebala znati, da je svaka osoba individua.
Ja npr, kad sam nastradala, ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, samo oporavak, nisam znala ni kad trebam dobiti mengu, niti pratila jeli me bole dojke ili ne, jer mi je to bilo zadnje na pameti, pa po tvojoj literaturi, kako se tada nije dogodilo?
Volim ljude strašno za koje znam da su razbijali glavu oko toga, pa kasnije kažu- maaa opusti se, ja ti uopće nisam mislila o tome zato se i desilo, a ono tamo pola kose već počupano od toliko miseci pokušavanja.
Opustit se možeš npr ako su ti sa obe strane svi nalazi uredni, pa samo se sexaš i čekaš pravo vrijeme, ali bome kad imaš problem, ili krenu spontani, pod br. 1 ne možeš ne misliti o tome kad moraš hodočastit po bolnicama, a pod br. 2 ne možeš se opustit kad znaš da postoji problem neki, a nikome to nije lako. Tako da onaj ko kaže opusti se doć će, taj ili nema problema, ili s*re jer i on doma razbija glavu.
Toliko
Jesi bila detaljna majke mi.....mene to vise ne nervira od ostalih,samo me iritira kad mi ginekolog to kaze...ima li sta novo sa kinezima 😂😂😂😂 trebala sam ici da kupim neke karte kod kineza,tacno ne smije da me ne izmalerisu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘
Pozz curke.. moja menga trebala stici danas al za sad je nema. 😀 tko jos iscekuje?
Ewo imamo jednu sto je odlucila da nece piskit test dok ne poraste stomak,pa cekamo 😂😂😂 tebi zelim da bude bas to sto ti zelis 😍
Sve sto pisete je lijepo napisano,ohrabrujuce kako se ne treba opteretiti i da se samo opusti alii ipak ostaje na tome napisanom.Sve ovdje smo opterecene da se desi🤰 i to se ne moze izbjeci.
Dosta sam citala tu na forumu opusti se,nemoj se opterecivati,idi na odmor,psiha je cudo itd u nedogled …Evo dajem svoj primjer dodje jedan trenutak ja ne mislim.o tome,toliko budem cvrsta u odluci "Ma bit ce kad bude,jos sam mladaaa frisko udata 😀" i sve to bude ok dok ne naidjem na neku trudnicu,ili mamu sa bebacom,ili saznam da je neka frendica trudna a u braku samo 3 mj.. i onda plac,sve ono sto sam sebi zabiljezila u glavi pada u vodu.Jedan dan sam super dok 2-3dana haos .Gledam da idem setam nadjem.neku zanimaciju,ali dzaba.Slazem se da psiha ima ucinka u svemu kao i zelja za necim.Ali evo ja jednostavno za svoju situaciju i zelju za bebom nemam nekakvog rjesenja..Ovo sada sto pisem ,pisem s tugom jer ponovo me razocarala ova vjestica jer je stigla ..I da odem psihologu mislim da mi on nista nece pomoci .Jedino je rjesenje ja mislim da idem gdje sa mm. daleeeeko na neko.vrijeme gdje nema nikoga sami on i ja tek bi se tada opustila i mozda se dogodila 🤰. a u ovim okolnostima slaba vajda 😂
Znam kako se osjecas...ali valjda smo dovoljno jake izdurat sve to..i sa ovom psihom 😉😉😉 muza pod ruku i pravac preko grane 😉😉😉
Vidiš npr moja ginek mi nikad nije rekla tu foru opusti se, valjda je dovoljno stručna da zna da nije psiha samo u pitanju kod zatrudnjivanja. Odkad sam prvi put došla, a ovo mi je nova sredina, odma je bila direktna, sexajte se tad i tad, prati po sluzi, nemoj odustajat, ako se za godinu ništa ne desi idemo dalje. I stvarno tako, došla kad je isticalo vrijeme, poslala me vadit sve živo, baš je bila temeljita i stručna, preporučila mi dr na Humanoj u St, sestra mi u amb dala i broj svog moba, baš su oba dvije super žene. I žena je ono full ljubazna ali i iskrena, i neće zamuljavati, lipo ali bum u facu sve kaže, ali i uputi lipo šta dalje.
Ja i Kina više ne komuniciramo do daljnjega 😂😂😂
Moja sutra 🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji