Anymany..Bila sam trudna izmedju 6 i 7 tjedana.
Grizli..ja sam mislila da to trebam cekati duze, ja sam iskreno bila spremna i nakon 2 mjeseca ali dok sam sve nalaze izganjala prodje i vise.
Cak sam citala da nakon spontanog u roku 6 mjeseci lakse je zatrudniti tako da vjeruj tebi uskoro se smijesi plusic.
Aaa mozda i krenemo od narednog mjeseca tako bih voljela, to bi mi bio jedini lijek za psihu, ovo cekanje da vrijeme prodje, pa jos i ova tmurna zima ubise mi sav entuzijazam.
Onda možeš slobodno. Meni su rekli kao da je najbolje čekati onoliko koliko je trudnoća bila, znači to je kod tebe recimo 2 mj. Ako si spremna, kreni :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Neki kazu nista da ne treba cekat kad je tako rana trudnoca, neki 3 mj neki 6 mj
U pravilu kako se ti osjecas. Da je kiretaza ili veca trudnoca ond druga stvar. Ja sam svaki put cekala 3 mj najvise. Sretno
Grizli jesi ti imala kiretaze ili samo ode? Kod mene je bila kiretaza, mada u novije vrijeme nije to kiretaza kao prije, ranije su strugali povrsinu maternice pa se krvari danima nakon toga, sada se to radi vakuumom tako da u biti niti krvaris niti je to velika rana, naravno treba proci vrijeme. Poznanici se nakon kiretaze u prvoj trudnoci posteljica u drugoj trudnoci zalijepila za oziljak od kiretaze probala prirodan porod, nije islo, moralo se na carski zavrsiti.
Kod mene izgleda ništa ni ovaj mjesec. Od jučer brljavim na dnevni uložak. Nešto tamno smeđe. 31 dan ciklusa. 😢😢😢😢😭
Meni svaki put je otislo samo uz uzasne grceve i krvarenje, al bolje tako nego kiretaza. Tako da s time nemam iskustva.
Grizli jesi ti imala kiretaze ili samo ode? Kod mene je bila kiretaza, mada u novije vrijeme nije to kiretaza kao prije, ranije su strugali povrsinu maternice pa se krvari danima nakon toga, sada se to radi vakuumom tako da u biti niti krvaris niti je to velika rana, naravno treba proci vrijeme. Poznanici se nakon kiretaze u prvoj trudnoci posteljica u drugoj trudnoci zalijepila za oziljak od kiretaze probala prirodan porod, nije islo, moralo se na carski zavrsiti.
Draga svjesna, ja sam imala kiretažu na prvom porodu, isto posteljica ostala i čula sam da se to u drugoj trudnoći može ponoviti, to je placenta accreta...a spontani su radili sa vakumom, nije me bolilo i nisam krvarila možda 2 dana, bila sam u 11tt...prvi i drugi mjesec nakin toga nisam htjela imat odnose jer me bilo strah neke infekcije (ono u glavi bio totalni kaos ,psih i fiz nisam bila spremna). To je bilo lani krajem 5mj i od tada pokusavamo...trebam dobiti sad za 4-5 dana i mislim da će vještica ipak doći 😒
Ako si ti spremna i to jako želiš onda nemojte čekat...odmah u akciju 😆 sretno i da vidiš uskoro +
Kod mene izgleda ništa ni ovaj mjesec. Od jučer brljavim na dnevni uložak. Nešto tamno smeđe. 31 dan ciklusa. 😢😢😢😢😭
Draga Monika, drži se...evo i meni svi simptomi pms-a na vratima...javi kako je prošlo držim ti fige, nade uvijek ima :)
Hvala vam cure, presabrati cu se jos malo pa vam javim sta smo odlucili :)
Sortiraj odgovore
Najstariji