Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    10. Ožujak 2018. 15:18

Anymany..Bila sam trudna izmedju 6 i 7 tjedana. 
    Grizli..ja sam mislila da to trebam cekati duze, ja sam iskreno bila spremna i nakon 2 mjeseca ali dok sam sve nalaze izganjala prodje i vise. 
    Cak sam citala da nakon spontanog u roku 6 mjeseci lakse je zatrudniti tako da vjeruj tebi uskoro se smijesi plusic. 
    Aaa mozda i krenemo od narednog mjeseca tako bih voljela, to bi mi bio jedini lijek za psihu, ovo cekanje da vrijeme prodje, pa jos i ova tmurna zima ubise mi sav entuzijazam.

• ANYMANY
    10. Ožujak 2018. 15:44

Onda možeš slobodno. Meni su rekli kao da je najbolje čekati onoliko koliko je trudnoća bila, znači to je kod tebe recimo 2 mj. Ako si spremna, kreni :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    10. Ožujak 2018. 16:06

Neki kazu nista da ne treba cekat kad je tako rana trudnoca, neki 3 mj neki 6 mj
     U pravilu kako se ti osjecas. Da je kiretaza ili veca trudnoca ond druga stvar. Ja sam svaki put cekala 3 mj najvise. Sretno

_svjesna
    10. Ožujak 2018. 16:41

Grizli jesi ti imala kiretaze ili samo ode? Kod mene je bila kiretaza, mada u novije vrijeme nije to kiretaza kao prije, ranije su strugali povrsinu maternice pa se krvari danima nakon toga, sada se to radi vakuumom tako da u biti niti krvaris niti je to velika rana, naravno treba proci vrijeme. Poznanici se nakon kiretaze u prvoj trudnoci posteljica u drugoj trudnoci zalijepila za oziljak od kiretaze probala prirodan porod, nije islo, moralo se na carski zavrsiti. 

Monikaharmonika
    10. Ožujak 2018. 17:21

Kod mene izgleda ništa ni ovaj mjesec. Od jučer brljavim na dnevni uložak. Nešto tamno smeđe. 31 dan ciklusa. 😢😢😢😢😭

Grizli
    10. Ožujak 2018. 17:22

Meni svaki put je otislo samo uz uzasne grceve i krvarenje, al bolje tako nego kiretaza. Tako da s time nemam iskustva. 

Ana Donna
    10. Ožujak 2018. 21:19

_svjesna

Grizli jesi ti imala kiretaze ili samo ode? Kod mene je bila kiretaza, mada u novije vrijeme nije to kiretaza kao prije, ranije su strugali povrsinu maternice pa se krvari danima nakon toga, sada se to radi vakuumom tako da u biti niti krvaris niti je to velika rana, naravno treba proci vrijeme. Poznanici se nakon kiretaze u prvoj trudnoci posteljica u drugoj trudnoci zalijepila za oziljak od kiretaze probala prirodan porod, nije islo, moralo se na carski zavrsiti.

Draga svjesna, ja sam imala kiretažu na prvom porodu, isto posteljica ostala i čula sam da se to u drugoj trudnoći može ponoviti, to je placenta accreta...a spontani su radili sa vakumom, nije me bolilo i nisam krvarila možda 2 dana, bila sam u 11tt...prvi i drugi mjesec nakin toga nisam htjela imat odnose jer me bilo strah neke infekcije (ono u glavi bio totalni kaos ,psih i fiz nisam bila spremna). To je bilo lani krajem 5mj i od tada pokusavamo...trebam dobiti sad za 4-5 dana i mislim da će vještica ipak doći 😒 

Ana Donna
    10. Ožujak 2018. 21:21

_svjesna

Ako si ti spremna i to jako želiš onda nemojte čekat...odmah u akciju 😆 sretno i da vidiš uskoro +

Ana Donna
    10. Ožujak 2018. 21:24

Monikaharmonika

Kod mene izgleda ništa ni ovaj mjesec. Od jučer brljavim na dnevni uložak. Nešto tamno smeđe. 31 dan ciklusa. 😢😢😢😢😭

Draga Monika, drži se...evo i meni svi simptomi pms-a na vratima...javi kako je prošlo držim ti fige, nade uvijek ima :)

_svjesna
    10. Ožujak 2018. 21:59

Hvala vam cure, presabrati cu se jos malo pa vam javim sta smo odlucili :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.