Ja sam sad luda. Jučer i prekjučer imala neki smeđi iscjedak s laganim grčevima i bolovima u križima. Sve mislila evo došla mi legica. Danas ništa od toga. Sve čisto na ulošku. Imala ovulaciju 25.02.ili 26.02. Znači to bi bilo 11 ili 12 DPO. Test je negativan. Ali nije prvi jutarnji jer sam morala piškiti oko 2 u noći pa opet oko 6 kad sam se testirala.😕😕😕
Monikakarmonika tako je meni prošli mj. na 30 dan ciklusa krenulo, ja mislila eto M..kad ono 2 dana trajalo i gotovo. Ali onda sam nakon 5 dana dobila baš M.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Drage cure, odlicno je sto ste otvorile nastavak podforuma. Sad stvarno brzo ucitava.
Monikaharmonika, meni je identicno bilo na 11dpo u prvoj trudnoci, grcici, lagano smedjarenje i test negativan. Sutradan nista na ulosku, a dan poslije s prvim jutatnjim urinom na 13dpo +!! Mozda ti je implantacijsko. Drzim fige!
Dobrodosle nove cure. Citam vas i s vama navijam za nove pluseve. Vase price upoznavanja vase bolje polovice su bas lijepe.
Kod mene nista novo. Malo cesce piskim i to je to. Zapravo i nemam simptoma. Cak se bojim jel sve ok?? Cekam pregled 22.3.
Sta mislite kad bi bilo najbolje napraviti geratherm test? (Ako M trebam dobiti 17.3.) On je navodno dobar jer moze i prije M.zanima me ako ko od vas ima iskustva s njim?
😗
Dulcinela cestitam na trudnoci👶🏻❣nakon koliko vremena si ostala trudna(sorry mozda negdje i pise ali nova sam a stari postovi se jaaaako sporo ucitavaju)
Drage cure..
Eto da se i ja ukljucim u sve ovo... citam citam i svima vama kapa do poda... moja prica je ipak malo kraca.. ja i mm se borimo 10 mjeseci i nikako.. za bozic sam dobila 3+ al jedan ginekolog kaze biokemijska drugi kaze da nije bilo trudnoce pa sam sva zbunjena.. muz zeli krenut na pretrage ja sam do sada napravila vadenje krvi, mokrace, stitnjacu, briseve, papatest... i sve super.. on zeli sad napravit spermiogram pa me zanima nakon koliko su vasi radili spermiogram i dal je bolje privatno ili?
Hvala na odgovoru i svima nama zelim cim prije veliki debeli +...
Petrisa, a što tvoj ginekolog kaže na sve to? Dali imaš redovite cikluse, znaš kad je ovulacija?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tea jel tboja seka poslije imala uspjesmu trudnocu? Mene bas uznemirava ta trombofilija u trudnoci bez obzira na andole. Ja sam imala spontane al sve u jako ranoj trudnoci i zabrinuta sam kako proteknu kasnije mjeseci uz tu dijagnozu.
Kod nje je prva T bila blizanacka, i u 22 tjednu sve otislo k vragu… nakon toga napravila pretrage za trombofiliju, i u sljedecoj trudnoci si svaki dan davala injekcije heparina, izgurala trudnocu do kraja (dobila strasno puno kg jer se zbog straha jako malo kretala, 3 puta lezala po 10-15 dana u bolnici zbog visokog tlaka, motala paziti na unos secera i td.) i danas ima zdravu petogodisnju curicu! :)
url=https://lilypie.com]
Sta mislite kad bi bilo najbolje napraviti geratherm test? (Ako M trebam dobiti 17.3.) On je navodno dobar jer moze i prije M.zanima me ako ko od vas ima iskustva s njim?
😗
Ja bi čekala do 17.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Monika ja bi ponovila test za 2-3 dana. I nadam se da ce ti biti plus.
Dulcinela sigurna sam da je sve ok. Jedva cekam da nam javis sa pregleda sto kaze gin. 😀
Petrisa dobrodosla i zelim ti uskoro +. Moje misljenje ne da ti je ono bila biokemijska ako je bio + na testu, a kasnije se njje vidjelo nista. Ne znam koliko imas godina? Jel znas kad ti je O, ciklusi uredni? Jesi vadila hormone spolne? Spermiom moze doviti uputnicu od opce dr. relativno brzo se to rijesava. Sretno.
Tea joj bas mi je zao za tvoju sestru. Al hvala sto si mi dala bitnu info za mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji