Ciklusi su mi od 31 do 38 dana. Po lh trakicama znam od ovulacije tocno 14 dan dobijem. Osim u 12 mjesecu onda mi je kasnila m nekih 4 dana i 3 testa su bila pozitivna... al betu su me poslali vadit tek nakon 6 dana i bila je 1.2... pa po tome je moj gin zakljucio da nije bilo trudnoce a prvi na ginekologiji mi je u nalaz napisao spontani 😶.. sad u zadnjem ciklusu posto sam narucila nekih 50 testova s ebaya osjetljivosti 10ml radila sam test svaki dan i 9 i 10 dpo mi je pokazao opet pozitivno i nadalje do 14 negativno.. muz je iso kod doktorice po uputnicu za spermiogram i ona mu je rekla da treba sve pocet od zene i kad moj ginekolog da zeleno svijetlo za spermiogram tek onda moze ona dat uputnicu.. pa smo poceli razmisljat o privatnom...
Tea joj bas mi je zao za tvoju sestru. Al hvala sto si mi dala bitnu info za mene.
Nema na cemu. Inace, vec sam jednom bila pisala na ovoj temi… Tek nakon 2 i po godine nekoristenja zastite nam se dogodila trudnoca. Nismo htjeli nikakve preglede ni vucaranje po doktorima. Znam da je s deckom sve ok jer ima sina iz proslog braka, ali ja imam policisticne jajnike i trombofiliju pa sam bila uvjerena da je problem u meni i da se izgleda nikada nece dogoditi T. Tek nakon sta sam odustala cekati M svaki mjesec, onda je izostala. :)
A druga trudnoca odmah za prvom! Tako da sad imamo sinove od malo vise od mjesec dana i 13 mjeseci! :)
Zato sam bila napisala-nikad neznas kad ce se dogoditi, ali sigurno hoce kad se najmanje budete nadale!! :) Sretno svima da sto prije ugledate dugozeljene plusice!!! :) :-*
url=https://lilypie.com]
Redovite i u minutu valjda. S tim da je meni o 4 dana nakon završetka m. Jer imam jako kratke mc samo 21 dan. Radila sam clear sign. Tješim se da je prerano. Vidjeti ćemo.
Kako se treba pripremiti na trudnocu, u smislu ishrane i suplemenata? O pretragama znamo skoro sve :)
Sto se tice mene, jako sam teska sto se hrane tiče, povrce ne volim skoro nikakvo, na vocu bih mogla da zivim. Problem mi je sto cesto nemam ideja sta da kuham, a znam da bih se trebala prije trudnoce ipak hraniti zdravije. Od vitamina uzimam Prenatal. Kako izgleda vas jelovnik?
Kako se treba pripremiti na trudnocu, u smislu ishrane i suplemenata? O pretragama znamo skoro sve :)
Sto se tice mene, jako sam teska sto se hrane tiče, povrce ne volim skoro nikakvo, na vocu bih mogla da zivim. Problem mi je sto cesto nemam ideja sta da kuham, a znam da bih se trebala prije trudnoce ipak hraniti zdravije. Od vitamina uzimam Prenatal. Kako izgleda vas jelovnik?
Ja kuham raznoliko od mesa, ribe, povrca i bar jednom u tjednu si priustim pizzu ili hamburger 😂 vec 4 mjeseca kombinirm maca potent ili fertil up kako koji mjesec i uz to pijem od solgara prenatal od ovulacije 14 dana dok ne dobijem m... obavezno svako jutro smothie od raznog voca i u to dodam spinat ili blitvu u jutro nataste ja i muz.
Valja li maca potent? To je i za zene i za muskarce? Kakva su ti iskustva? Koliko ih dugo uzimas?
Valja li maca potent? To je i za zene i za muskarce? Kakva su ti iskustva? Koliko ih dugo uzimas?
11 mjesec smo poceli uzimat maca potent i u 12 mjesecu sam ugledala 3 + na testovima.. al navodno ie bila biokemijska i nakon nekoliko dana prokrvarila.. od 4 mjeseca radimo na bebi i vec prvi mjesec uzimanja mace i noga u zrak ugledali smo + al na zalost sreca nam je kratko trajala.. onda smo jos 12 i 1 mjesec uzimali macu a 2. Mjesecu smo uzimali fertil up.. maca mi se nekako vise svida a sad smo odlucili prestat i s macom i fertilup-om jer imamo u planu pocet s pretragama pa da nalazi budu realni...
Zao mi je sto je tako zavrsilo, i ja sam prosla slicno i znam kako je.
Jesi li primijetila veci libido od kako si uzimala macu?
Zao mi je sto je tako zavrsilo, i ja sam prosla slicno i znam kako je.
Jesi li primijetila veci libido od kako si uzimala macu?
O da.. i kod mene a pogotovo muza.. vidim razliku kad smo uzimali macu i fertil up... po mom misljenju maca punoo bolja i jeftinija... mi smo uzimali 2 tablete dnevno to nam je za mjesec dana doslo nekih 200 kn a fertil up 500..
Sortiraj odgovore
Najstariji