Drage svee, zanima me vi koje vec imate jedno ili dvoje djece , jeste li tad kad ste zatrudnile imale onaj osjecaj da znate da ste trudne i prije testa ? Ili to tako neki samo kazu….
Nisam nikada imala predosjećaj da sam T.
Kod mene još uvijek ništa, pijem vrkutu, nemam čak ni pms simtome kao do sada Bogu hvala, jer su bili užas.
Već 3 večeri imam neku žgaravicu u noći, očito me hvata neka viroza.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Helena i Bilogorka, ja vam želim od ❤ sreeetan rođendan, puno sreće, zdravlja i ljubavi, a najviše da ugledate plusic koji želite 🎂🎉🍰🙏🤗❤💪😇🌼🌹🎈
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Helena i Bilogorka, ja vam želim od ❤ sreeetan rođendan, puno sreće, zdravlja i ljubavi, a najviše da ugledate plusic koji želite 🎂🎉🍰🙏🤗❤💪😇🌼🌹🎈
Hvala! 😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤
Hej cure trebala sam danas napraviti test ujutro, međutim zaboravila sam ujutro skroz jer sam pekla drugi dio kolača jer kao sto sam rekla danas mi je rodendan🎂🎂. Nadajmo se sutra velikom plusu!!!
Sretan rođendan Bilogorka! Držim fige za plus 🤞❤❤❤
Sretan rođendan Bilogorka...Neka bude ostvarena želja!!!!
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Cure, do sada sam obavila sve pretrage nakon spontanog koje su mi rečene od strane doktorice, i sve je bilo u redu. Preostalo mi je još trombofilije (faktori koagulacije uredni), međutim, kada je i mama bila kod moje doktorice (iste su nam doktorice) i pošto su prijateljice, doktorica je rekla da previše pretjerujem s pretragama nakon samo 1 spontanog, da se opustim, da je najvjerovatnije greška prirode i da sam inace perfekcionista. :D (donekle je upravu).
Spomenula sam to mužu koji je rekao da bismo ju trebali promijeniti, i da ove nalaze na trombofliju ne radimo jer je kao sve ostalo ok, a ja sama mislim - šta ako je baš to? Da li da ih radim?
Čekam još jednu vjesticu koja nikako da dođe a ja ludim, već 34 dan ciklusa nigdje naznaka za njom,trudna nisam jer nismo pokušavali, iskreno voljela bih odmah sljedeći mjesec pokušati, al me jako strah. Spontani bio u novembru 2017.
Cure, do sada sam obavila sve pretrage nakon spontanog koje su mi rečene od strane doktorice, i sve je bilo u redu. Preostalo mi je još trombofilije (faktori koagulacije uredni), međutim, kada je i mama bila kod moje doktorice (iste su nam doktorice) i pošto su prijateljice, doktorica je rekla da previše pretjerujem s pretragama nakon samo 1 spontanog, da se opustim, da je najvjerovatnije greška prirode i da sam inace perfekcionista. :D (donekle je upravu).
Spomenula sam to mužu koji je rekao da bismo ju trebali promijeniti, i da ove nalaze na trombofliju ne radimo jer je kao sve ostalo ok, a ja sama mislim - šta ako je baš to? Da li da ih radim?
Čekam još jednu vjesticu koja nikako da dođe a ja ludim, već 34 dan ciklusa nigdje naznaka za njom,trudna nisam jer nismo pokušavali, iskreno voljela bih odmah sljedeći mjesec pokušati, al me jako strah. Spontani bio u novembru 2017.
Koliko si bila trudna tada?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Svjesna naravno dr ce uvijek nakon 1 spontanog tako reci i da mi pretjerujemo i da pije nise toga bilo jer zene nisu tako rano otkrivale da su trudne. I jeste velika vjerojatnost da je bila greska prirode, ali ako bis ti bila mirnija i sigurna za slijedeci put ja ti predlazem da odrafis te pretrage jos zbog sebe. A nedaj Boze da se ponovi grizla bis se jako. Ne bi mjenjala dr odmah ako bas ne radi probleme. Inzistiraj na toj pretrazi i reci da ce tebi bit bolje ako to jos odradis. Ja sam zadnji spontani imala u 12 mj i vec smo prosli mj krenuli ponovno u akciju. Tako da ako ti srce se oajeca spremno i zelis to pokusaj. Spremi strah u zadnju ladicu svoje podsvijesti i misli pozitivno. Ako nema zdravstvenih prepreka za sad opusti se. Ps andol 100 uvijek mozes uzimati, kod jakih trombofilija nece bas pomoci, al kod blagih oblika hoce.
Hellena ako sam dobro skuzila i ti imas rodjendan. Nek ti je sretna i sa + za dar
Uglavnom htjela sam ti reći što i Grizli, ako si ti psihički spremna za novi pokušaj - pokušaj. To što je tako bilo prvi put, en mora značiti da će i drugi. Moja prva trudnoća bila je rižična totalno, jedva sam ju donijela do 35 tt. Prošli smo vježbice i svašta. Druga je trudnoća nažalost završila missed ab, a treća je bila gotovo savršena. Četvrta evo nikako da dođe. Uglavnom htjela sam ti reći da prvi spontani ne mora značiti da će i drugi biti, druga trudnoća mogla bi biti perfektna <3
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji