Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Ožujak 2018. 16:46

Vanea ja bas pitala iskustva za taj geratherm test jer ga nikad nisam koristila i evo da ti kazem dobar je iako je kod mene bio -, jednostavan i brzo pokaze rezultat a i vrlo osjetljiv je. Ja na tvom mejstu bi se jos malo potrpila i napravila ga oko 12.3 onda bo vec rezultat mogao biti vidljiv sa ovim testom

• Venea
    09. Ožujak 2018. 17:18

Hvala vam na savjetima. Došla sam u napast 😂 drži me ta neizvjesnost. Imala sam onu nekakvu žgaravicu i žućkasti iscjedak. Ali sad se sve smirilo i nemam nekako osjećaj da će ovaj mjesec biti dobitan. A toliko sam se nadala i uvjeravala da hoće. Očekivala sam što bliže budem kraju MC da će polako navirati simptomi. A ono, šipak. 😞

Grizli
    09. Ožujak 2018. 17:23

Eto da i ja svoju podjelim. Ja i mm smo se upoznali na faxu. On je brat jedne kolegice s faxa i slucajno se sreli na jednoj festi. I tu vecer ja krenula doma al mi tramvaj nocni pobjego i ponudio se otpratit me. Dosli do mog stana zvala ga na pice kao i ajde dosao. Pricali cijelu noc,ujutro osli na fax ponovno se vratili oboje k meni u stan i opet cijelu noc pricali. 5. dan smo skuzili da zapravo smo cijelo vrijeme skupa. Par dana se nismo vidjeli i onda ajde kao nemamo s kime van pa idemo skupa frendovski. I to frendovski je trajalo... Imao strpljenja more, ko da pricam sa muškim sobom.Imala sam vrlo lose iskustvo u vezi prije i nije forsirao nista.I tako nakon par mjeseci frendovskog, prohodali. I hodali punih 10 g prije nego smo odlucili dalje.bilo je tu svega,zivot zajedno,pa odvoje jer smo otisli svaki svojima nakon faxa i tako 2 g bili u vezi na reklaciji od 600 km, nabili telefonskih racuna,nalazili se na pol puta na par sati,onda odlucili da cemo ziviti skupa i kupiti stan. Nekako skrpali to i sad cemo se napokon zeniti sve vec bilo dogovoreno al meni tata umre 3 mj prije svadbe i otkazali.On mi je bio najveca podrska, utjeha.Nakon toga razboli mi se seka i on preuzme na sebe sve moje obaveze, posao,  da mogu pomoc seki jer je imala malo dijete opet razdvojeni mjesecim.napokon prije 2 g vjencali se.U zivotu sam ga rijetko vidila tuznog, al nikad uplakanog.u crkvi kad smo se vidili plakali smo ko kisna godina, od srece naravno al nikom nije bilo jasno.odmah odlucili da zelimo bebu.vrlo brzo ostala trudna sto nisam znala onda no desila se nezgoda i bebu izgubila, oplakali to.Dosla druga T al opet neuspjeh i onda krenule pretrage, borbe, moji strahovi, jos 2 neuspjele T, zajednicko savladavenje straha i borba. Prosli smo skupa na tisuce kilometara putujuci, prosli smo i dobro i lose. I sad jedva cekam da skupa opet placemo onako kako smo na svadbi plakali sa malom strucom u rukama i to je ta pozitivna misao koja nas drzi i tjera naprijed

Ena1989
    09. Ožujak 2018. 17:38

Ajme Grizli rasplakala me 😢  želim vam tu malu štrucu koliko i nama našu :) i ja nedavno izgubila  tatu i  baku i još mi i sad bude nekih dana jako teško al kad imaš uz sebe voljenu osobu dovoljan je samo taj jedan dugi zagrljaj i tišina i nekako bude lakše, barem je tako kod mene.

• Babylove
    09. Ožujak 2018. 17:59

Nove djevojke dobro dosle 😊
    Cure price su vam super 😆😆
    Kod mene je bilo svega, radili smo skupa u nocnom baru, bili frendovi neko vrijeme i onda pomalo usli u vezu i onda je bilo uspona i padova, svađe i prekida i na kraju 3 sreca.... nebih ga mijenjala nizasto 💖

Ivcy1306
    09. Ožujak 2018. 18:06

wannababysomuch

Sad mi krivo sto sam to napisala kad vidim koliko pozitive. Al eto. Nemam ionako kome rec sto me muci. Sve kolegice koje su oko mene tako eto trudne… ili rodile.. doslovno mi se vise ni ne obracaju.. kamoli ako im se javim da odgovore na poruku.. razumjela bih da uistinu nemaju vremena.. al doslovno stalno su na fejsu i aktivne. Al eto mene izbacile iz zivota. Pa im hvala na tome jer su pokazale kakve su. Zalosno da sam s jednom curom s kojom sam se u ovoj grupi upoznala isto to je napravila nakon sto je zatrudnila. Decku da se obratim. Jednostavno ne razumije. Roditelji jos manje. I onda doslovno tonem sama u svemu tome. I onda dode dan(npr danas) da se pitam jesu li svi oni vrijedni tog da ja njih uopce molim za pomoc i razumjevanje. Nisam sigurna vise. Svaka cast onima koji se i duze bore od mene.. nadam se da imaju vise podrske. Al eto.. heh koja je ono bibliju napisala.. hvala ti na tom,ne smeta mi dug post kad volim citati 😉 i svima.. eto..hvala.. nista nam ne preostaje.. kako inace kazem.. iz svoje kože ne mogu, samo dalje jača krenuti. Svaki dan se borit. Pa valjda ce Bog nagradit za svakodnevnu borbu

Eeeej zenska ako me se sjecas sa grupe iz whatsappa?? Vidim da se jos trudis i da si u nekom bedu.. ne znam sto da ti recem jer su cure sve vec rekle! Glavu gore i nikad ne sumnjaj u sebe! Netko gore sve vidi!! 

09. Ožujak 2018. 18:10

Monika da li su ti ostali ciklusi uredni?
    Ako jesu i ocekivas je za dan, dva napravi test ako si nestrpljiva 
    🤗

Tata me zove zlato, dat ce Bog i vama, da se zajedno radujete plodu vase ljubavi, divno od njega sta je tako prihvatio tebe i tvoju djecu, on je zaista velik čovjek i vratio ženi samopouzdanje i vjeru u ljubav 
    🤗💗
    Venea, ako mozes se strpit, mislim da je jos rano, bez obzira na osjetljivost testa, da ne pokaze krivo pa se razocaras, ne misli negativno.🤗
    🙆
    Helena sutra cu ti cestitat rođendan da ne pisem sada uranjenu cestitku, bit ce, moraaa.
    Zao mi zbog tvog gubitka, vjerujem da ce ti Bog uskoro podariti novi život kojeg ce ti donjet na svijet❤
    🤗
    Grizli, tvoja je prica bas emotivna 😕 al toliko ljubavi između vas da vas to drzi i gura naprijed, a ti jos takva pozitiva, ne moze lose završiti nikako
     🤗
    Babylove gdje ima dima ima i vatre, sasvim normalno, bitno da ljubav pobjedi ❤❤
    🙆 evo ovako se i ja vatam za glavu sada, ceka me usisivać i peglanje, a ja se ustipkala ovdje 😂🔫🙆💪

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

09. Ožujak 2018. 18:12

I vidim da sam nakenjala ovih smajlica 😂😂😂 zato jer kad idem odvojiti poruku, kad posaljem opet mi spoji zajedno cilu poruku, ako tko zna kako se odvoji (red prazan, pa nastavak poruke)

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Grizli
    09. Ožujak 2018. 18:52

Hellena zao mi je sto si izgubila bliske osobe, al mi imamo andjele koji nas cuvaju zato negdje gore. Imat cemo mi svoje struce. Nakon svake kise dodje ☀ zato pozitiva samo. Zao mi sto te rasplakal. A imas skroz pravo dovoljan samo zagrljaj bez rijeci i osjecam se ko da imam cijeli svojet uz njega. 
    Kike nece posao pobjeci 😏 nazalost. A novi red stavis na mobu imas na tipkovnici ovu neku strelicu u lijevo nqkon razmaka i tocke desno dolje. Ako sam uspjela objasniti.samo ti lijepi smajlice. 

Monikaharmonika
    09. Ožujak 2018. 19:26

kike000

Monika da li su ti ostali ciklusi uredni?
    Ako jesu i ocekivas je za dan, dva napravi test ako si nestrpljiva
    🤗

Tata me zove zlato, dat ce Bog i vama, da se zajedno radujete plodu vase ljubavi, divno od njega sta je tako prihvatio tebe i tvoju djecu, on je zaista velik čovjek i vratio ženi samopouzdanje i vjeru u ljubav
    🤗💗
    Venea, ako mozes se strpit, mislim da je jos rano, bez obzira na osjetljivost testa, da ne pokaze krivo pa se razocaras, ne misli negativno.🤗
    🙆
    Helena sutra cu ti cestitat rođendan da ne pisem sada uranjenu cestitku, bit ce, moraaa.
    Zao mi zbog tvog gubitka, vjerujem da ce ti Bog uskoro podariti novi život kojeg ce ti donjet na svijet❤
    🤗
    Grizli, tvoja je prica bas emotivna 😕 al toliko ljubavi između vas da vas to drzi i gura naprijed, a ti jos takva pozitiva, ne moze lose završiti nikako
    🤗
    Babylove gdje ima dima ima i vatre, sasvim normalno, bitno da ljubav pobjedi ❤❤
    🙆 evo ovako se i ja vatam za glavu sada, ceka me usisivać i peglanje, a ja se ustipkala ovdje 😂🔫🙆💪

Kike u tome i jest problem. Nemam pojma. Prestala sam s pilulama u 11 mj.prošle godine. Pila ih više od 10 god. Prvi i drugi ciklus došli nakon 30 dana, treći 37. Ovih dana me žiga dolje i malo križa zatežu. Grudi tak/tak. Malo bole, malo ne. Danas sam primijetila na dnevnom ulošku malu kap tamnosmeđe boje. Eh, opet će me iznevjerit😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.