Monika, kod mene kad se pojavi taj tamno smeđi iscjedak, znam da ce mi M doc u roku dan, dva, ja se nadam i želim ti sreću da kod tebe nije tako 🙏
Grizli, hvala, stisnem ja svaki put tu strelicu, i bude mi odvojena poruka dok ne pošaljem, čim pošaljem vidim da je spojeno.🙆
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Bas divno da smo ovako pisale.. eto. E oprostite ak se zabunim s nadimcima malo sporo pamtim a jos brze zaboravljam 😂
Grizli divne price bas ste svasta prosli
Tata me zove zlato.. to je divan covjek stvarno znaci da ima jako puno razumjevanja.. veliko je to srce.
Ivcy kako te se nebi sjecala.. tvoj sin je bio najiscekivanija beba na wassupu 😁 kako ste vi?
Ma eto juce me to malo uhvatilo danas sam vec kao nova. Neke jace sile zele da bude tako. Ja cu se i dalje boriti.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Drage svee, zanima me vi koje vec imate jedno ili dvoje djece , jeste li tad kad ste zatrudnile imale onaj osjecaj da znate da ste trudne i prije testa ? Ili to tako neki samo kazu....
Bas divno da smo ovako pisale.. eto. E oprostite ak se zabunim s nadimcima malo sporo pamtim a jos brze zaboravljam 😂
Grizli divne price bas ste svasta prosli
Tata me zove zlato.. to je divan covjek stvarno znaci da ima jako puno razumjevanja.. veliko je to srce.
Ivcy kako te se nebi sjecala.. tvoj sin je bio najiscekivanija beba na wassupu 😁 kako ste vi?
Ma eto juce me to malo uhvatilo danas sam vec kao nova. Neke jace sile zele da bude tako. Ja cu se i dalje boriti.
Da, zezao je tad a zeza i sad. Steta sto se raspala ta grupa i sto si onako otisla ali se nadam da si sada bolje. Znam da se i dalje boris i znam da nije lako ali glavu gore. Jednom sam dobila ovu poruku pa evo i tebi: VJERA, LJUBAV i NADA cine jedan svijet, zbog toga je Krist razapet. Kad te nemir slomi, kad te tuga svlada utjeha nek ti budu: VJERA, LJUBAV i NADA!!!
Moj pms u punom zamahu,probudi me jutos u pol4 vrucina a ja potpuno mokra od znoja,usljedilo tusiranje i presvlacenje,malo prije ustanem opet mokra ,znaci i ovaj mjesec nista M je pred vratima....
Anavi88 zao mi je ako stize M, nadam se da je ipak nece.
Mala tajna ja sam imala 2 puta od 4 snazan osjecaj da sam T par dana prije testa, tocno sam znala, osjecala ko da ne pripadam sama sebi. Tako da sam oba put test radila tek tako da mogu rec gin da sam ga radila. Meni se doduse te T nisu odrzale do kraja, al eto predosjecaj je bio tu. Druga 2 puta nisam pojma imala da sam T, cak i M imala u zadnjoj, isto nisu opstale T. Tako da mislim da nema pravila bar u mom slucaju
100% stize M,nocno preznojavanje mi je jedini i stalni simptom nadolazece M.a sta je tu je,idemo u novu bitku,ne predajemo se
Grizli, bas mi je zao cuti , nadam se da ce iduca biti prava i da ce doci 👶❣
Anavi, drzimo fige da ipak nije
!!!
Hej cure trebala sam danas napraviti test ujutro, međutim zaboravila sam ujutro skroz jer sam pekla drugi dio kolača jer kao sto sam rekla danas mi je rodendan🎂🎂. Nadajmo se sutra velikom plusu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji