Evo nalazi TORCHA su mi stigli, molim pomoć oko tumačenja:
CMV IgG antitijela POZITIVAN (1:9695), IgM antitijela NEGATIVAN
TOXOPLASMA IgG NEGATIVAN, IgM NEGATIVAN
HSV 1 IgG POZITIVAN (1:9951), IgM NEGATIVAN
RUBELLA IgG POZITIVAN (184,5 iu/ML), IGM NEGATIVAN
JE LI OVO OK? NEKA SU POZITIVNA ANTITIJELA :(
Hej svugdje di su antitijela pozitivna znaci da imas imunitet. Bitno da igm nije pozitivan.
Tako je. IgG protutijela znače da ste nekad bili u dodiru s virusom i da su se stvorila protutijela u organizmu koja odmah mogu odreagirati kada se ponovno susretnete s njima. Sva IgM protutijela su negativna što znači da nema akutne infekcije.
Haha dobre price cure... ja sam najgora... ja sam pocela konobarit al zarucena sam bila.. i kako sam radila protiv volje posao al su mi trebali novci jer tadasnji zarucnik bas nije bio za posao nesto, mislila sam kako su svi gosti pijanci,a dobro nisu ni daleko bili.. i tako je dosao.. ON duhovit,presmjesan,predrag, i tako ekipa za sankom zezaju se svi,zezaju mene, on dobaci tu i tamo nesto(al jedini je bio pristojan) inace ne zalazi u birtiju pa ga nisam nesto viđala.. i tako dosao jos koji put i tu je moja prilika bila,trazim ja njega br ko fol da se dogovorimo da mi spoji radio na autu. I tako poceli se mi druzit.. moja veza ionako pucala.. njegova isto.. i zapravo smo kliknuli skroz.. nakon 3 mj prohodali... mj nakon tog se dogovorili da necemo pazit sto se bebe tice.. i eto nas.. trajemo.. svasta smo prosli skupa i dobro i lose.. pomogao mi je puno u ovih 3 god
Nasmijala sam se golfu i ne grijanju 😂😂😂 jao pa morali ste nac nacin da se zagrijete 😋
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Hmm je li to znači da ako ponovno dođem u kontakt s virusom mogu ga opet dobiti ako mi imunitet padne, ili sam dobila imunitet na virus? :/
Hmm je li to znači da ako ponovno dođem u kontakt s virusom mogu ga opet dobiti ako mi imunitet padne, ili sam dobila imunitet na virus? :/
U krvi uvijek ima cirkulirajućih protutijela, a koliko vidim vi ih imate u dobrom titru i u ponovnom kontaktu ne bi trebalo doći do infekcije.
Haha dobre price cure… ja sam najgora… ja sam pocela konobarit al zarucena sam bila.. i kako sam radila protiv volje posao al su mi trebali novci jer tadasnji zarucnik bas nije bio za posao nesto, mislila sam kako su svi gosti pijanci,a dobro nisu ni daleko bili.. i tako je dosao.. ON duhovit,presmjesan,predrag, i tako ekipa za sankom zezaju se svi,zezaju mene, on dobaci tu i tamo nesto(al jedini je bio pristojan) inace ne zalazi u birtiju pa ga nisam nesto viđala.. i tako dosao jos koji put i tu je moja prilika bila,trazim ja njega br ko fol da se dogovorimo da mi spoji radio na autu. I tako poceli se mi druzit.. moja veza ionako pucala.. njegova isto.. i zapravo smo kliknuli skroz.. nakon 3 mj prohodali… mj nakon tog se dogovorili da necemo pazit sto se bebe tice.. i eto nas.. trajemo.. svasta smo prosli skupa i dobro i lose.. pomogao mi je puno u ovih 3 god
Nasmijala sam se golfu i ne grijanju 😂😂😂 jao pa morali ste nac nacin da se zagrijete 😋
To je ljepo, kad ti je potpora i podrska, da pomaže, to se traži od voljene osobe 🤗
Hahahaha, to auto mi je donjelo tako lijepe uspomene, a zaboravila sam napisat da mu je otac radio na koči - ribar, da je u autu bilo mirisa od ribe 😂 pa je mužu u početku bilo neugodno sa tim autom dolaziti po mene, jer je vonjalo na ribu 😂 na prva dva spoja je posudio auto od prijatelja, meni nista nije smetalo, jer sam se zaljubila do ušiju, ma nek klapa instrument tabla, nek vonja riba u autu, samo da sam sa njim, eee kasnije je došlo grijanje na pravi načine
😂🤗🙆
Rita dobro došla i što prije ugledala plusic 🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
E sad cure pomagajte meni. LH trakicama sam uhvatila onaj estrogenski pik 25.02. 18. Što bi značilo da je ovulacija mogla biti za 12-24 h. Tako piše u njihovim uputstvima. Ako na taj datum bubnem 14 dana lutealne faze ispada da mi menga treba doći 10 ili 11. E sad prošli ciklus mi je bio zbrčkan i trajao je 37 dana. I sad sam totalna zbunjola.
Ima li tko savjet kada pišnuti na test? 😗
Super su vam pricice,cure,bas ste me oraspolozile :-)
Mi smo radili na istom mestu tri godine i bili kolege,ali smo ukupno mozda tri zglavne recenice medjusobno razmenili.On je bio u vezi,ja razvedena sa dvoje dece,niti nam na pamet palo ista.
Ja se vratila sa mora to leto i sa godisnjeg,u medjuvremenu mi se kuja okotila i prodavala sam staforde ,te me on za to upita,kupio bi stene.Kupio on stene,a kupio i mene za ceo zivot-duhovitoscu,inteligencijom,pismenoscu...kasnije ljubavlju.Nikada vecu podrsku u zivotu nisam imala osim majke koju sam kao dete izgubila.Od kada sam sa njim,promenila sam posao,doskolovala se,vratila samopouzdanje koje zene inace tokom razvoda mogu izgubiti-i sada sam konacno svoja.I njegova skroz :-) Bas smo se nasli,dan danas smo i najbolji drugovi i najstrastveniji ljubavnici ,divno nam je.Cesto kazem svakome zelim da takvu ljubav oseti.O je inace 4 godine stariji od mene,33 mu je i on nema dece,a mojoj je deci bolji otac nego njihov bioloski i zaista zasluzuje da i njega neko zeve :TATA .I bice,bice,bice... uzivajte u ljubavi zene ,naravno odradite i nalaze sve (i ja sam u tome) i docekacemo svi plusice.
Nove devojke,dobro nam dosle :-)
Monika,ja bih pisnula 15i dpo za svaki slucaj ,a i nestrpljiva sam prilicno :_)
url=https://lilypie.com]
Mene isto muči kada raditi test. Imala sam ovulaciju oko 1.3. na 20dc. Danas je dakle prošlo 9 dana od O. Priznajem, pišnula sam jedan u srijedu jer sam nestrpljiva. Dođe mi da sad napravim. Uzela sam geratherm test koji detektira trudnoću 4 dana prije očekivane mjesečnice. Dakle, pretpostavljam da bi M NEtrebala doći 14.3.
Da napravim sad taj test?
Evo i moje priče: Dečko i ja išli u isti razred u srednjoj školi, uvijek bili dobri prijatelji, spetljali se prvi puta za njegov 18 ročkas, al on taman prekinuo sa tadašnjom curom pa je sve ostalo visjet nekako u zraku i odlučili smo ne upropastit prijateljstvo, spetljali se opet na maturalnim danima, kratko prohodali, ja otišla u zg na fax a on u kž, nismo se vidjeli ni čuli godinu dana, al on je trebao nekakve skripte za ispit koji nije uspio položit, javio se, počeli izlazit na kave, viđat se svaki drugi vikend kad bi došli svak u svoje mjesto na vikend i eto sad smo već 7 godina u vezi, zadnje 2 godine živimo skupa i trudimo se nešto više od 2 godine na bebi al očito još nije suđeno. Neki dan baš računala da se znamo več 14 godina, 7 smo u vezi pa bi bio red da sad do 30 ročkasa i rodim, a pošto sutra slavim 29 nadam se da u ovih godinu dana budem ugledala plusić, to bi bila moja jedina rođendanska želja :)
Monikaharmonika ja sam isto po ovom pitanju koma, totalna neznalica.
Venea - ako možeš strpi se još.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji