Draga MaybeBaby sigurna sam da ćeš uskoro biti "oslobođena" menstruacije na devet mjeseci! Sigurrna sam! 😀😀😀
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure meni je danas jako tesko...prvomajske praznike smo proveli sa društvom na izletistu, dakle jos 7 parova svi sa bebama...samo mi bez bebe. I sve prijateljice ljuljuskaju bebice i lete za svojom djecom, a ja sjedim i glumim da mi nije tesko a toliko se prazno osjećam.
Sad bih imala veliki stomak i cekala svoju bebu da me nije spontani pokosio, tek sam danas vidjela da to nimalo nisam prezalila.
Jako mi je tesko..
Draga Svjesna, vjerujem da ti je bilo tesko danas, no pokusaj pozitivno i bit ce pozitivno! Sigurna sam! Koliko dugo pokusavate?
Imate li vi problema sa citiranjem tuđeg komentara ovdje na forumu? Iz nekog razloga to ne mogu..
Draga Svjesna, vjerujem da ti je bilo tesko danas, no pokusaj pozitivno i bit ce pozitivno! Sigurna sam! Koliko dugo pokusavate?
Draga nemoj tako, bit ce 👶🏼 brzo brzo 🤞🤞🤞
Meni je danas 2dc nisam nista mogla, boli me , curim ko iz spine .iscrpilo me jako, nije dugo ovako
Pozdrav svim budućim majkama! Evo moj muž i ja se nadamo velikom plusiću! Par mjeseci pokušavamo, no za sada bez uspjeha… Pokušat ću s vrkutom.. Što kažete na to?
Lijep pozdrav i sretno svima s plusićima!
Tako je, ja pijem vrkutu evo dva ciklusa. Prvi ciklus je došla na 40 dan (ništa se nije promjenilo); a drugi 42 dan (produžilo se za dva dana). Kod vrkute je bitno da ne piješ nikakve lijekove hormonske, ali eto meni je poremetila sve.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Svjesna - vjerujem da je jako teško, i trebaš sebi pustiti da preboliš. I ti češ ljuljuškati, trčati- vidjet ćeš.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure zao mi je sto su vam dosle M. 🤞 da sto prije prodju i da prodju bolovi.
Svjesna znam kako se osjecas. Meni je nedavno bila u posjeti prijateljica koja ima malog od 3 god i sad ceka drugo gledala sam njen trbuh vise nego nju u oci.strasno, a da ne govorim da sam osjetila ne samo prazninu nego i ljubomoru i onda sam imala griznju savjest zbog toga. Tesko je i nikad mi ne predjemo preko osjecaja tuge nakon spontanog. Vjerujm mi stalno mi je na pameti joj da je uspjelo prvi put sad bi imala dijete koje bi trcalo, pa sad bi bio termin, sad bi bila 8 mj trudna... Glava nesvjesno me podjseti na te nemile dogadjaje, a kad se dese takvi dani jednostavno dam sebi vremena i smirim se.To su nase rane koje cemo nositi zauvijek, al uskoro cemo mi ljuljat sveje bebe ne smijemo gubiti nadu. Do onda kaze moj muz umjesto bebe razmazi mene. Jadnik sto sve ne trpi al eto osim vas ovdje i muza rijetko tko shvaca situaciju i moze s nama se nositi.
Cure moje izgled da smo sve pomalo potonule... ja trenutno uzivam kada dodem u zg kod prijateljice.. ona vec ima curku sad ce 6 god i evo malu curku mj dana kojoj cu biti krsna kuma.. toliko me to dijete podigne al ona kada odlazim sam tuzna sto ih necu vidjeti opet neko vrijeme.. a toliku energiju mi daje... moramo dici glavu gore i samo pozitiva.. onda ce nam se pozitive stvari i dešavati... sretno nam svima i jos puno strpljenja 💖💖
Daan ženeee…ovako..nakon (prije 2 god) vanmaternične i odstranjivanja jajivoda i prošle godine dpontanog pobačaja doktor u Ogulinu mi je rekao da imam nepropustan jajovod i da moram na potpomognutu oplodnju. Još dragi mora napraviti spermiograf i ja još hedan nalaz i šalje nas u Samobor u polikliniku Škvorc.
Ali…u međuvremenu mi se nismo pazili niti gubili nadu tako da meni sada M kasni 7.dan. Jutros radila test i on negativan… Sad si mislim ponoviti ga za koliko?? Tjedan dana?
I zanima me migu li bez uputnice ići u bolnicu vaditi betu?
Hvalaaa ♡♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji