Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    02. Svibanj 2018. 09:15

ANYMANY

Vrapcic123

Pozdrav svim budućim majkama! Evo moj muž i ja se nadamo velikom plusiću! Par mjeseci pokušavamo, no za sada bez uspjeha… Pokušat ću s vrkutom.. Što kažete na to?
    Lijep pozdrav i sretno svima s plusićima!

Tako je, ja pijem vrkutu evo dva ciklusa. Prvi ciklus je došla na 40 dan (ništa se nije promjenilo); a drugi 42 dan (produžilo se za dva dana). Kod vrkute je bitno da ne piješ nikakve lijekove hormonske, ali eto meni je poremetila sve.

Pozdrav ANYMANY,
    hvala na komentaru. Da, čitala sam da se ciklus poremeti od vrkute (nadam se da se kod mene neće dogoditi). Evo ovaj trenutak je upravo pijem, okus je čak prihvatljiv. Želim ti puno sreće i uspjeha, da uskoro dođe i bebica!

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    02. Svibanj 2018. 09:23

Ana Donna

Vrapcic123

Pozdrav svim budućim majkama! Evo moj muž i ja se nadamo velikom plusiću! Par mjeseci pokušavamo, no za sada bez uspjeha… Pokušat ću s vrkutom.. Što kažete na to?
    Lijep pozdrav i sretno svima s plusićima!

Draga Vrapcic, dobro nam dosla :) dobro se raspitaj za caj, nekim curama ovdje je malo poremetio ciklus, one ce ti se sigurno javit za savjet…i ne smijes piti taj caj ako pijes neke lijekove, tako sam pročitala…

Hvala lijepa Anna Donna na dobrodošlici, ja sam evo danas počela piti vrkutu pa ćemo vidjeti... Hvala na svim savjetima! Želim ti puno sreće i da dođe ili  

• Babylove
    02. Svibanj 2018. 09:28

Tena92

Daan ženeee…ovako..nakon (prije 2 god) vanmaternične i odstranjivanja jajivoda i prošle godine dpontanog pobačaja doktor u Ogulinu mi je rekao da imam nepropustan jajovod i da moram na potpomognutu oplodnju. Još dragi mora napraviti spermiograf i ja još hedan nalaz i šalje nas u Samobor u polikliniku Škvorc.
    Ali…u međuvremenu mi se nismo pazili niti gubili nadu tako da meni sada M kasni 7.dan. Jutros radila test i on negativan… Sad si mislim ponoviti ga za koliko?? Tjedan dana?
    I zanima me migu li bez uputnice ići u bolnicu vaditi betu?
    Hvalaaa ♡♡♡♡♡

Pozdrav... drzim ti 🤞🤞🤞🤞 da je to to...
    Koliko znam za betu se mora imati uputnica

Vrapčić123
    02. Svibanj 2018. 09:35

Tena92

Daan ženeee…ovako..nakon (prije 2 god) vanmaternične i odstranjivanja jajivoda i prošle godine dpontanog pobačaja doktor u Ogulinu mi je rekao da imam nepropustan jajovod i da moram na potpomognutu oplodnju. Još dragi mora napraviti spermiograf i ja još hedan nalaz i šalje nas u Samobor u polikliniku Škvorc.
    Ali…u međuvremenu mi se nismo pazili niti gubili nadu tako da meni sada M kasni 7.dan. Jutros radila test i on negativan… Sad si mislim ponoviti ga za koliko?? Tjedan dana?
    Hvalaaa ♡♡♡♡♡

Tena mislim da trebaš uputnicu za vađenje bete.

Vrapčić123
    02. Svibanj 2018. 09:45

Vrapcic123

Tena92

Hvalaaa ♡♡♡♡♡

Tena mislim da trebaš uputnicu za vađenje bete.

Tena92, vidim da si puno toga prošla... Žao mi je zbog toga, vjerujem da će lijep i sretan period uskoro biti pred tobom... Samo htjedoh reći da je Škvorc jako dobar, no sigurna sam da u Zg imaš puno boljih od Škvorca.

_svjesna
    02. Svibanj 2018. 10:46

Hvala cure na podrsci, samo mozemo ici dalje, nema gledati nazad. 
    Mi pokusavamo oko godinu dana, sad cekam 11.05 da vadim betu medjutim mislim da cu i ranije napraviti test, sad u nedjelju, jer ne mogu da cekam. Nakon onog malog krvarenja 4dpo nestali su i grcevi, nemam više nikakvih simptoma osim nekog bjelicastog sekreta.

• ANYMANY
    02. Svibanj 2018. 11:55

Koma…inaće mi M traje 5 dana s tim da 5ti dan više ništa i neide, sad mi je 4 dana išlo ko i inaće , a danas krenulo turbo :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    02. Svibanj 2018. 12:01

Cure danas sam popila prvu tabletu klomifena. Zanima me vi koje ste ga pile, je li moguce da me glava ubija od njega? 

Tena92
    02. Svibanj 2018. 12:53

Hvala vam drage moje...
    Vrapčiću..na koga misliš točno u Zagrebu...mene moj doktor šalje u Samobor...i čitam da su izvrsni..
    A možda nam neće ni trebati..evo već tjedan dana kasni a ja nemam uopće osjećaj da će doći...

MalaTajna222
    02. Svibanj 2018. 15:44

Deja1988

MalaTajna222

Cure danas sam popila prvu tabletu klomifena. Zanima me vi koje ste ga pile, je li moguce da me glava ubija od njega?

Mene je glava boljela tjedan dana.. ali poprilično,bas ona ruzna glavobolja😏 Povezala sam to sa Klomifenom.

Vjerovatno je to to. I povremeno jaki nalet vrucine, usi uzarene grrr. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.