Hej curke svasta se izdogadjalo vidim kod vas, nisam stigla sve popratiti malo me muci vremenska razlika jer sam na sluzbenom putu pa ne stignem popratiti vas, ali drzim fige svima koje su upravo u fazi O, i onima koje cekaju plusice.
Evo nakon 19.dana kasnjena dobila M. Sta se meno dogodilo da je ovako kasnila ne znam 🤨 sretna sam sto sam je uopce dobila..nakon svih zavrzlama i cekanja.okrecem se pozitivi nema mi druge. Iza M u nove pobjede 😊 svim ostalim curama zelim svu srecu oovg svijeta da sto prije ugledamo plusiće 😀
Mini Coper - ajde dobro da je došla konačno, neka prođe čim prije i ponovo akcija :)
Ja u utorak idući idem na uzv dojke kod ginekologice, pa ću viditi šta kaže sad dalje.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Eto zene, procurila i ja... i neka sam , bas sam hepi jer najgore je kad je nema a neznas razlog 😊😊
Cure je li vadija ko hormon AMH ali privatno? Mada nije nuzno , dr.mi je preporucila to. A ja ka ja , volim sve u detalje obaviti.
Pozdrav svim budućim majkama! Evo moj muž i ja se nadamo velikom plusiću! Par mjeseci pokušavamo, no za sada bez uspjeha... Pokušat ću s vrkutom.. Što kažete na to?
Lijep pozdrav i sretno svima s plusićima!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo i ja procurila... 3 dans kasnjenja i nikakvih najava da ce doci ni bolova u trbuhu i danas samo dosla vjesticurina 😭
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Pozdrav svim budućim majkama! Evo moj muž i ja se nadamo velikom plusiću! Par mjeseci pokušavamo, no za sada bez uspjeha… Pokušat ću s vrkutom.. Što kažete na to?
Lijep pozdrav i sretno svima s plusićima!
Draga Vrapcic, dobro nam dosla :) dobro se raspitaj za caj, nekim curama ovdje je malo poremetio ciklus, one ce ti se sigurno javit za savjet...i ne smijes piti taj caj ako pijes neke lijekove, tako sam pročitala...
Cure je li vadija ko hormon AMH ali privatno? Mada nije nuzno , dr.mi je preporucila to. A ja ka ja , volim sve u detalje obaviti.
Ja sam vadila AHM ali na uputnicu...
Evo i ja procurila… 3 dans kasnjenja i nikakvih najava da ce doci ni bolova u trbuhu i danas samo dosla vjesticurina 😭
A jooj :( bas sam mislila da je ovaj mjesec + zbog tvojih simptoma...
Draga znam da se dugo trudite, nemoj bit tuzna...dobro se isplaci i krecemo dalje u nove borbe, nema odustajanja...sve ce ovo jednom nadoci i ugledat cemo taj plusic i docekat nase andele male 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji