Joj cure pomagajte, skinuti cu se s pameti 😂
Sad na donjem vesu vidim krv, tri cetiri kapi vise kao smedje boje i danas lagano grcevi u stomaku 15dc danas. Uzimam duphaston vec 3 dana, je li nekome izazivao ovakva krvarenja?
Ja bi ti drage volje savjetovala nešto, ali nemam iskustva sa time, a nisam nikada imala ni ono inplantacijsko krvarenje, tako da neznam što reći.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Kasni 2 dana. Ma volila bi da dodje planiram nesta sa muzem ici jedan dan pa bi to volila prije toga odradit, jer imam dosta jake menstruacije. Ono prva dva dana mi je bas ajme nekuda ici kad dodje .
Tata , zao.mi je ako si se nadala ali gledaj pozitivno , nove akcije novo sve ❤🤞
Mini, tebi stvarno dugo kasni? 🤔
Evo moje iskustvo, čisto da ga s nekim podijelim.
Napokon sam ugledala plus. Ali... osjećaji su mi totalno pomiješani, nakon spontanog u 11. mjesecu, toliko sam se nadala novoj trudnoći, a sad kad je napokon tu, ja sam toliko uplašena i ne mogu se pošteno ni veseliti jer se bojim da sve opet ne završi loše kao i zadnji put.
Inače, prvu M nakon spontanog sam dobila 25. dan, nakon toga svi ciklusi su mi bili 25 dana. Danas sam trebala dobiti, jučer nisam mogla izdržati i napravila sam test i odmah je pokazao debeli plus.
I ovih par zadnjih ciklusa sam osluškivala simptome kao blesava, stalno se nadala da je to to i ništa. Ovaj mjesec ama baš nijednog simptoma, nikakvog PMS-a, smećkastog iscjetka dan dva prije konkretne M - baš ništa. Po tome sam bila sigurna da sam trudna, jer mi je tako bilo i kod prve trudnoće. Tako da meni osobno simptomi ništa ne znače, nego je očiti znak kad ih nema.
Na kontroli prošli mjesec liječnica mi je rekla da nema apsolutno nikakvog razloga da se ista stvar ponovi, ali naravno da ne mogu da ne razmišljam o tome. Bojim se nastaviti vježbati, bojim se voziti bicikl iako ga svakodnevno vozim, nisam pametna... Sutra idem kod nje, jer mi je rekla da se javim čim ugledam plus kako bi mi prepisala Duphaston za svaki slučaj pa ću je pitati sve, ali mislim da će mi ovo biti najduža 3 tjedna u životu, jer tko će dočekati prvi UZV. Samo da čujem otkucaje, mislim da ću se tek onda koliko toliko smiriti, a dalje kako Bog da.
Luka ❤
Nista ne znam curke, nadam se najboljem, negdje citam da moze biti negdje da ne moze... iskreno mislim da nisam te srece da odmah od prve uspijemo preostaje mi da cekam.
Allie i ja sam imala spontani u 11 mjesecu sad evo probamo ponovo. Sta da ti kazem osim da razumijem svaku rijec koju si napisala, nadam se da si odradila sve pretrage i da nemas nekih problema te da je to sve bila greska prirode. Nista ti ne preostaje osim da uzimas terapiju koju ti daju i opustis se jer na to ne mozes uticati. Drzim fige.
Cure moje vidim i druga se tema otvorila, bome ste vrijedne u tipkanju 😀 ja vas citam redovno samo sam prije bas bila aktivna pa sam imala feeling da se puno opterecivam svime i samo mislim o tome i da cu se tako sje*ati jos vise... prosli mjesec sam doslovno zivcani slom dobila kad je stigla menga, sa muzem se posvadjala, sjela u auto i unatoc ogromnim bolovima isla kod Sv Ante i samo plakala i pitala se zasto opet... mislim da sam izad tog sloma se preporodila nekako.... valjda je trebalo sve izbaciti..mm isao prosli tjedan na prvi spermiogram u zivotu, nalazi stizu ovaj tjedan.
Inace menga trebala doci danas ja par dana setam kao zivi les, grudi mi pucaju doslovno svi grudnjaci su mi maleni (a i inace su velike), smedje bradavice, zilice, kronicno spavanje i glavobolja. Zuti iscjedak je opet tu, ali dosad me toliko puta to prevarilo pa ne znam sta da mislim. Obicno prije nego dodje menga me tjedan dana probada u jajnicima, i prije bi mislila- aha mozda se ugnijezdilo, ali evo ovaj mjesec nikakvi bolovi dole (prije 4 dana samo jednom) i izad toga nista, a menga trebala stici danas... lagana temperaturica i stalno sam vruca i gorim od vrucine...
sve mislim i ne nadati se jer moze biti proljece i promjena vremena, ne znam ni sama vise... u ginek se narucila prije mjesec dana na pregled i sad me narucila 2.5, tako da koje sam srece vjer cu procuriti pa cu i pregled morat odgodit i opet mjesec dana cekat termin
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Tata me zove zlato - pregurat ćemo i ovu M, pa opet u borbu
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
E da, kuma mi kaže da njena kolegica pije Femisan i da joj je regulirao ciklus. Ima tko iskustva?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Deja, dobro nam dosla. Mlada si i na vreme ste krenuli pretrage i zatrazili pomoc, tako da ne sumnjam da ce uskoro ishod biti pozitivan.
Anymany, tako je, idemo opet 💪 danas nam je prvi dan trudnoce obema 😁
Audrey, jeste, idem u Grcku 26og, nazalost bez muza i bilo bi divno da i njemu odande javim lepe vesti. Nadam se da ce hsg biti obavljen pre ove O, da se zaista mogu ponadati.
Maybe Baby, dobro nam se vratila!! Pomislila sam na tebe par puta, i na Blossom, nema vas. Prolazi vreme, sta da radimo... Ne mozemo protiv toga. Iskreno se nadam da ti je taj proslomesecni nervni slom ocistio misli i da si sad rasterecena i da se uhvatilo. 🤞
url=https://lilypie.com]
Mala Tajna, hvala na podrsci. A nadam se uvek potajno, ali bila sam sigurna da ce doci. Cim me grudi prestanu boleti, to nije to... Ali bice!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji