Cure moje evo stigla gospođa M. Ona pozitivna trakica bila je prije točno 12 dana, znači da očito imam O samo kasno. E sad jbg nisam očekivala tako kasno pa nisam piškila ranije, ali moguće da sam imala O dan ranije pa je još onda tako tamna bila. Uz vrkutu sam ovaj mj.imala ciklus 42 dana , znači 2 dana DUŽE.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany , aj sad barem znas kako ces drugi ciklus , prati stalno pa kad opet uhvatis u akciju :)
Ja jos nisam dobila , nemam pojma sta je, dakle uvik redovito 32-34 dana zadnja 2 miseca pocelo kasniti. I to bas sada kada ju zelim dobiti sto prije.
Anymany, onda ti je luteinska 12 dana?
url=https://lilypie.com]
Mala Tajna, isto.. S tim sto su meni ciklusi kraci. Koliko ti kasni?
url=https://lilypie.com]
Anymany, onda ti je luteinska 12 dana?
Ne.Izgleda da je 14 dana, jer ja sam bezveze piškila trakicu prije 12 dana (tj.danas je 13ti dan) i bile su obe crte tamne, ali neznam kakva bi trakica bila dan ranije npr.jer nisam piškila. Pretpostavljam da mi je luteinska faza ok, ali ona folikularna je očito preduga :/
Zar se sa ovakvom folikularnom uopće može ostato trudan, zar ne pukne folikul već do O onda?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany , aj sad barem znas kako ces drugi ciklus , prati stalno pa kad opet uhvatis u akciju :)
Ja jos nisam dobila , nemam pojma sta je, dakle uvik redovito 32-34 dana zadnja 2 miseca pocelo kasniti. I to bas sada kada ju zelim dobiti sto prije.
Btw i meni kasni skroz... Tocnije 18 dana. . Sve se poremetilo kako i ovo vrijeme.. Doslovce iz zime u ljeto, nije ni cudo da su hormoni poludili. Ja sam napuhana ko bačva ne mogu vise trpit 🤯
Meni je dosla… 😥
Tata me zove zlato, žao mi je što je stigla. Ali pred tobom je hsg i sigurno će se desiti uskoro. Pročitala sam da ideš u Grčku idući mjesec, možda nam od tamo javiš lijepe vijesti😉
svjesna ima li šta novo, jesi uspjela saznati išta, jel moguće da je implantacijsko? žao mi je šta nitko nema neku info da ti pomogne
Sortiraj odgovore
Najstariji