Cure moje evo stigla gospođa M. Ona pozitivna trakica bila je prije točno 12 dana, znači da očito imam O samo kasno. E sad jbg nisam očekivala tako kasno pa nisam piškila ranije, ali moguće da sam imala O dan ranije pa je još onda tako tamna bila. Uz vrkutu sam ovaj mj.imala ciklus 42 dana , znači 2 dana DUŽE.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany , aj sad barem znas kako ces drugi ciklus , prati stalno pa kad opet uhvatis u akciju :)
Ja jos nisam dobila , nemam pojma sta je, dakle uvik redovito 32-34 dana zadnja 2 miseca pocelo kasniti. I to bas sada kada ju zelim dobiti sto prije.
Anymany, onda ti je luteinska 12 dana?

url=https://lilypie.com]
Mala Tajna, isto.. S tim sto su meni ciklusi kraci. Koliko ti kasni?

url=https://lilypie.com]
Anymany, onda ti je luteinska 12 dana?
Ne.Izgleda da je 14 dana, jer ja sam bezveze piškila trakicu prije 12 dana (tj.danas je 13ti dan) i bile su obe crte tamne, ali neznam kakva bi trakica bila dan ranije npr.jer nisam piškila. Pretpostavljam da mi je luteinska faza ok, ali ona folikularna je očito preduga :/
Zar se sa ovakvom folikularnom uopće može ostato trudan, zar ne pukne folikul već do O onda?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany , aj sad barem znas kako ces drugi ciklus , prati stalno pa kad opet uhvatis u akciju :)
Ja jos nisam dobila , nemam pojma sta je, dakle uvik redovito 32-34 dana zadnja 2 miseca pocelo kasniti. I to bas sada kada ju zelim dobiti sto prije.
Btw i meni kasni skroz... Tocnije 18 dana. . Sve se poremetilo kako i ovo vrijeme.. Doslovce iz zime u ljeto, nije ni cudo da su hormoni poludili. Ja sam napuhana ko bačva ne mogu vise trpit 🤯

Meni je dosla… 😥
Tata me zove zlato, žao mi je što je stigla. Ali pred tobom je hsg i sigurno će se desiti uskoro. Pročitala sam da ideš u Grčku idući mjesec, možda nam od tamo javiš lijepe vijesti😉

svjesna ima li šta novo, jesi uspjela saznati išta, jel moguće da je implantacijsko? žao mi je šta nitko nema neku info da ti pomogne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji