ABC slažem se sa Anymany. Čak i ako se desi ovulacija, kako je kod mene bio slučaj, ona je zakašnjela i ukoliko se i desi implantacija tako kasno obično ne završi dobro radi poremećene lutealne faze ciklusa.
Možda najbolje da pratiš trakicama.
Da kod digih ciklusa obicno je problem da ili O nije bila ili se radio o nekvalitetnoj jajnok stanici tako je meni dr na humanoj rekla. A ako se jako skrati ciklus ko sto je meni mpr prosli bio samo 16 dana onda o u potpunoszi izostane.
Evo curke moje mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god da se i dalje nadam srcem.. razum mi kaze da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
Evo curke moje mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god da se i dalje nadam srcem.. razum mi kaze da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
Babylove nemoj bit tužna, uvijek ima nade...jel te sta zabolilo? Mozda ti nije puknuo...ima nade, ona uvijek postoji dok sutra ne vidis..
Monika kako kod tebe? Jel imas kakve naznake pms-a? Znam da nama (ne) dolazi u slično vrijeme...mislim da kod mene ovaj mjesec ništa, prištevi su tu, grudnjak će mi eksplodirat, poznati pms simptomi, trebam (ne)dobit u nedjelju...samo što sam primjetila da imam stalno neke grčeve, ne jake nego blage, a to inače nemam...možda zbog limfne drenaže, pa mi masirala i stomak, možda je zbog toga...Tko još (ne) očekuje gospođu vješticu??
Ajme sinoć sam sanjala da mi prijateljica trudna hahaha...
Aurora87 u mene situacija slična...
28.3. izvadila Mirenu, 31.3. dobila M, i evo sada jos ništa... Test neg, danas 34. dan ciklusa.
Pila sam isto cca pola ciklusa vrkutu i marulju i prestala, pijem i folnu i zeljezo...
Trakice za ovulaciju bez pika, dakle ovulacije mozda nije nije ni bilo...
Gin savjetuje da dodjem na uzv opet ukoliko ne dobijem m kroz 10 dana...
Sad više neznam da li je zbog Mirene, zbog cajeva, ili nicega vise... 🤦🏻♀️
Prije uvijek ciklusi bili skolski 28 dana, i ovulacija 14... 😢
Zene stigao muzev nalaz meni pari sve ok
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Babylove , nada zivi vjecno! Drzim ti fige od 💓🤞🤞🤞
Ana DOnna , nikad se ne zna 🤞🤞
Ja sam popila zasad 3 tablete klomifena .lose mi padaju, nocas sam se budila preznojena, imam nalete vrucine , pritisak u glavi(eto sad se malo tek smanjia),jutros me drzala uzasna mucnina , i cesce moram mokriti.
Babylove - neznam što bi ti rekla draga osim da nisi sama. Najbolje poznaješ svoje tijelo, pa ako je i puknuo, bit će još prilike. Znam da ti nije lako, nikome nije, nekoga zezaju nalazi, nekoga ciklus, nekog ovulacija - valjda je tako suđeno.
Evo, pogledaj me, nikada nisam ni sanjala da će mi trebati ovako dugo, da će se sve poremetiti. Uvijek sam ja bila ta koja je navijala za još jedno dijete, jer me uvijek brinulo to što je muž stariji 6 godina, pa sam mislila da će on doći u te neke godine pa da ćemo imati problema, a na kraju evo ja sam u dreku. Put do blaga popraćen je trnjem, ali stići ćeš i ti tamo. Budi hrabra <3 Nisi sama <3
maybebaby - meni se čini da je nalaz normalan.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja sam uzela danas Femisan A kapi, popit ću i njih ovaj ciklus, a onda kako Bog da. Bojim se da sa tim mojim probama svega ne dođem na još gore.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji