Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Svibanj 2018. 15:27

Babylove jooj draga nadam se da nije puknuo.Mogu mislit koja drama ti je u glavi. Ajde drzim fige da sutra vas doceka lijepi folikul na uzv i da krecete u postupak. 🤞
    Maybebaby ovaj nalaz mu je i vise nego uredan. Bratec oci mi ispale kad sam vidila broj spermija i pokretnih hahaha... Za nas i mog muza je ovo SF nalaz. 😁

Monikaharmonika
    03. Svibanj 2018. 16:20

Ana Donna

Monika kako kod tebe? Jel imas kakve naznake pms-a? Znam da nama (ne) dolazi u slično vrijeme…mislim da kod mene ovaj mjesec ništa, prištevi su tu, grudnjak će mi eksplodirat, poznati pms simptomi, trebam (ne)dobit u nedjelju…samo što sam primjetila da imam stalno neke grčeve, ne jake nego blage, a to inače nemam…možda zbog limfne drenaže, pa mi masirala i stomak, možda je zbog toga…Tko još (ne) očekuje gospođu vješticu??
    Ajme sinoć sam sanjala da mi prijateljica trudna hahaha…

Ana Donna mene bole grudi iz dana u dan sve jače, onako osjećaj kao da me peku i bole u isto vrijeme. Jučer se dragi naslonio na njh i mislila sam vrisnuti od boli. Danas me lijeva strana oko jajca žiga, bocka, rasteže. Prema LH  trakicama mogla bi biti negdje 7 ili 8 dan od ovulacije. Ničemu se ne nadam previše, možda samo malo😂Trebala bi dobiti 10.05. ali prošli mjesec je uranila i došla na 28 dan tako da je moguće i ranije.

• Babylove
    03. Svibanj 2018. 16:25

Hvala vam zene na podrsci.. sve je lakse kad imas nekoga tko razumije sve nase probleme... cure s drugog foruma su rekle da su i one imale sluz pa eto nije puknuo pa mi se nada vratila.. sad sa na 50-50 osjetim skroz neko žiganje dolje pa mozda ipak nije puknuo... drzimo 🤞🤞 svima nama da uskoro docekamo svoja srceka 💖💖💖

• Babylove
    03. Svibanj 2018. 16:27

MaybeBaby 😘

Zene stigao muzev nalaz meni pari sve ok

Ovo je i vise nego dobar nalaz.. bas kako Grizli kaze oci mi ispale kad sam vidjela br pokretnih 😁

_svjesna
    03. Svibanj 2018. 16:53

Monika, skupa ocekujemo M, odnosno ne ocekujemo. Ja 11.05 idem raditi betu.
    Te tvoje grudi su mi sumnjive 🤗
    Meni je danas 8dpo, mislim se da i ranije pisnem testic, pa sta kazete cure? Kad bih mogla?

Monikaharmonika
    03. Svibanj 2018. 17:06

_svjesna

Monika, skupa ocekujemo M, odnosno ne ocekujemo. Ja 11.05 idem raditi betu.
    Te tvoje grudi su mi sumnjive 🤗
    Meni je danas 8dpo, mislim se da i ranije pisnem testic, pa sta kazete cure? Kad bih mogla?

Oko 12 dana poslije ovulacije ti je šansa oko 50 % da možeš uhvatiti pozitivan test, znači onih ostalih 50 % ti je moguće lažno negativno. Najbolje na dan neočekivane se testiraj ako si baš nestrpljiva😁

Grizli
    03. Svibanj 2018. 22:21

Svjesna da najbolje ti je pricekat dan m ako ne dodje. Ako radis rano test preporucam geratherm meni je bio dobar 2 puta. 
    Kod mene danas pozitivna lh trakice, a i osjecam da cu imat O uskoro, sad sam mirnija jer znam da se ciklus unormalio, vratila mi se O na 13-14 dc. Jedino sto se ja u glavi nisam skockala ovaj puta da probamo jos jednom spontano.Bas me strah od ponovnog spontanog vise nego bilo koji put do sada, imam los predosjecaj pa sam odlucila cekat ipak slijedeci mjesec i ivf postupak nego se kockat.iako srce zeli jako probat jos jednom, al mozak me blokira i gotovo.sva sam izbezumljena zapravo jer mi dr nista pametno nije sugerirala, tako da je ostala dvojba. Babylove kako ste vi dok ste cekali postupak taj mjesec prije ili su ti bili prosli plodni dani oa niste niti stigla hvatat ih prije postupka?

_svjesna
    04. Svibanj 2018. 07:58

Hvala cure, vidjeti ću šta da odlučim, hcg injekciju sam primila sad sam se sjetila prije 12 dana, bojim se da ne bude lažno pozitivan, mada sam čitala da je vijek trajanja u organizmu oko 10 dana.
    Grizli bolje da ovaj put ideš na sigurno, da čekaš postupak, odmori se još malo psihički i opusti se, a onda u nove pobjede.

Grizli
    04. Svibanj 2018. 08:16

svjesna jel si tu u postupku inseminacije ili ivf? Mozda da bolje cekas onda 14 dana da budes 100% sigurna da nije zbog injekcije. 

_svjesna
    04. Svibanj 2018. 09:01

Prirodan ciklus sa stimulacijom ovulacije. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.