Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    29. Travanj 2018. 21:17

Deja1988

Heej curke,šaljem pozdrav svima koji su u iscekivanju svog plusica i pozitivne bete!😊
    Moja priča je uglavnom približna kao i vaša. Dvije godine bez pozitivnog ishoda. U obradi smo od 8mj.2017. Partnerov spermio je uredan. Ja sam imala ureaplazmu,koja je uspjesno izljecena. Nakon toga otkriven endometralni polip. Od 12.mj. sam u Vinogradskoj na humanoj. Radena hssg u 1.mj ove godine,jajovodi prohodni. Dobila termin za histeroskopiju,ali na dan prijema u bolnicu polip je magicno nestao. Dr. Bolanca je sugerirao da krenemo sa AIH-IUI uz Klomifen 1tbl 3-7 dana ciklusa,te 8.dan Uzv..nažalost nema dr.Bolance,pa mi je uzv radio dr.Tomic u cetvrtak. Kratko je trajalo,te je samo rekao da nema potrebe da dolazim prije ponedjeljka…sad sam malo u panici,jer mi je ovo prvi put da pijem Klomifen,i nadam se da ce u ponedjeljak reci nesto pozitivnije😊

Pozdrav.. i dobro dosla... ja sam ti u Vinogradskoj i idem u srijedu opet.. trenutno smo u prirodnom ciklusu... sto de tice doktora svi su ti ok tako da nemas brige.. meni je najvise bio doktor tomic i on je poprilicno sutljiv... ali sto god da ga pitas lijepo ce ti sve objasniti.. 😊😊

Ana Donna
    29. Travanj 2018. 21:34

Zelim dobrodoslicu novim curama 😊😊 Žao mi je tata i Anymany sto je vjestica dosla...samo hrabro naprijed, želim svima puno snage u daljnoj borbi...svjesna nažalost ne mogu nikakav savjet dat, nisam pametna :/ kako si danas? 

_svjesna
    29. Travanj 2018. 21:59

Anna Donna danas nema nista, malo tog krvarenja sinoc ne znam u sta bih ga svrstala, pomisljam da je mozda ovulacijsko sa zakasnjenjem jer je ovulacija bila dosta bolna.

tata_me_zove_zlato
    29. Travanj 2018. 22:02

Deja, molim te, mlada si, nema relativno jer ista smo generacija
    😂😉  Salim se, zaista mislim da ne kasnimo nigde i znam da ce biti.
    Cure, laku vam noc zelim, mnogo mi je bolna ova M  moram da prespavam sto vise mogu. Vi koje ste u plodnim danima, aj u akciju, drzim 🤞🤞
    😴😴😴

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    29. Travanj 2018. 22:24

Deja, ti sutra ides na folikulometriju? 

Gricko3
    29. Travanj 2018. 23:02

Grizli

Anymany nikad cula za tu nisam. Bas me zanima kako ce ti djelovati? 🤞
    Misica dobro dosla i ovdje.
    Cure na trakicama lh, meni gin na humanoj rekla da se danas mi sve previse opterećujemo s njima, da ona svima preporuca kao najpoznatiji pokazatelj da prate svoj libido, jer da zene pred O i tokom O imaju izrazeniju zelju za sexom i njeznosti.ako ne mozemo procjeniti onda da iza M samo svaki dan pomislim na sex i onda cu shvatiti sto govori jer ce nakon pomisli krenut zelja, a ako nema zelje nece biti niti O.pa malo kad sam razmiljala nakon toga sam shvatila da stvarno teorija joj ima smisla bar u mom slucaju.
    Ajde neki plusic da netko javi 😀.

A pazi kod mene situacije... 
    Znaci vise od godinu dana s pauzama jer je muz bio na terenu radimo na bebi. Moram priznat da mi je zelja za seksom nekad ravna nuli! Premorena budem nakon dana i samo zaspem ili to odradimo 😂 
    E sad zadnji put isto mi se nesto nije dalo al eto nezn ni ja sta se desilo muz mi bio privlacan ko prvog dana 😂 mislim da je to prvi put u svim tim mjesecima da ja ni jednooom u toku seksa nisan pomislila da to radimo jer zelimo bebu ma ni jednom. Cak sam bila uvjerena da su mi prosli plodni dani...
    I ja ostala trudna bas taj dan jer vise iza toga nismo imali odnos a prije toga kad smo imali bilo je prerano za O. Tako da nekad psihai i osjecaji cine cuda!!! 

Kike00001
    Tek sad usla na klokanicu bas sam si dala malo slobode (u glavi) pa nisam,ni htjela ulazit. Hvala ti na divnim rijecima. Svasta mi se josjoa uz to dodatno izdogadalo pa nisam imala vremena niti razmisljat o tome iako me redovmo uhvati neka tuga kad vidim neku trudnicu ili onu malu slatku robicu pa uvijek u swbi komentiram 'zasto meni, zasto ja sad nisam ovako trudna, zasto nemogi svu ovu robicu kupit' al dobro...

Gin kaze nakon 3 ciklusa da mogu probat. Valjda je to okej. Zanimljivo da mi se isto desilo prije 4 godine. I kao rekla sam sebi u rujnu pocinjemu opet. I ostala trudna odma sljedeci mjesec. Tako sam i sada odlucila da od rujna pokusavamo opet nadan se da ce bit isto kao i onda da cemo uspit. ❤
    Procitala sam sve komentare, bas mi je zao na svim negativnim testovima. Znam kakva je to tuga, ali doce i plusic samo hrabro! 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    29. Travanj 2018. 23:02

Nisam draga,nego i ja pocinjem piti klomifen sad cim dobijem, od 3-7dc.. pa onda kad popijem cemo pratit. Sritno ti sutra i javi kako je proslo :)) 

• Babylove
    30. Travanj 2018. 07:33

Tesko je i nemoguce staviti mozak na off... pogotovo kada si tamo i cekas... sretno ti danas 💖

MalaTajna222
    30. Travanj 2018. 10:18

Deja to su lijepe vijesti 🤞🤞🤞🤞. Koliko si uzimala tableta klomifena?

MalaTajna222
    30. Travanj 2018. 10:25

Meni je rekla 2 ×1 tableta ,5 dana dakle 10 ukupno..
    Znaci i tebi nekad preskoci ovulacija cijeli mj? 
    Meni zvuci ovo tvoje odlicno jos to sta si pozitivna je najvaznijeee 🤞🤞👶🏼❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.