Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    02. Svibanj 2018. 16:13

Deja1988

Mala Tajna222 Također i to. Ne znam kako je to imati valunge,ali osjećala sam se kao da ih imam! 😂😂 I jedan dan,pred kraj terapije sam plakala. Samo mi je doslo. Vjerovatno se nakupilo svega po malo,a Klomifen je to jos dodatno isprovocirao😁

Ja sam nekako osjetljiva od kad mi je dosla , mogla bi plakati stalno 🤣😣. Ufff 

Grizli
    02. Svibanj 2018. 18:24

Mala tajna znas da sam i ja tako kad mi je kasnila poslije nekih 7 dana kad sam dobila bila luda, samo bi bila plakala i sva izbedirana bila. To nas valjda hormici pokose. Polako samo i smireno.

MalaTajna222
    02. Svibanj 2018. 18:43

Grizli

Mala tajna znas da sam i ja tako kad mi je kasnila poslije nekih 7 dana kad sam dobila bila luda, samo bi bila plakala i sva izbedirana bila. To nas valjda hormici pokose. Polako samo i smireno.

Bas sam iscrpljena skroz i umorna cijeli dan. A cu4e moje sta rec vam , javite lijepe vijesti 🤞💋

• Babylove
    02. Svibanj 2018. 20:26

Deja1988

Babylove

Cure moje izgled da smo sve pomalo potonule… ja trenutno uzivam kada dodem u zg kod prijateljice.. ona vec ima curku sad ce 6 god i evo malu curku mj dana kojoj cu biti krsna kuma.. toliko me to dijete podigne al ona kada odlazim sam tuzna sto ih necu vidjeti opet neko vrijeme.. a toliku energiju mi daje… moramo dici glavu gore i samo pozitiva.. onda ce nam se pozitive stvari i dešavati… sretno nam svima i jos puno strpljenja 💖💖

Draga,kako je bilo danas u Vinogradskoj?

Imam lijepi folikul 17mm na lijevom.. veceras u 10 stoperica... u petak ako nam se posreci aspiracija.. iako uzasno me boli dolje.. nadam se da ce ovaj put izdrzati... a ti? Hoces li moci spavati veceras? 💖

Grizli
    02. Svibanj 2018. 20:48

Bqbylove 🤞🤞🤞 da sve bude super i da asporacija prodje uspjesno i naravno sve ono poslije toga. Al za pocetak da taj lijepi folikul izdrzi do petka. Sretno i javi kako je proslo.

• Babylove
    02. Svibanj 2018. 20:56

Grizli

Bqbylove 🤞🤞🤞 da sve bude super i da asporacija prodje uspjesno i naravno sve ono poslije toga. Al za pocetak da taj lijepi folikul izdrzi do petka. Sretno i javi kako je proslo.

Hvala ti.. ja se nekako nadam da ce izdrzati... u petak nam je 5 godina braka... pa mozda prođe lijepo.. ovaj puta ulazim u sve pozitivnija ali kako bude... kad onaj gore odluci... sve se desava s nekim razlogom 💖💖💖 uvijèk sam bila optimist i zelim tako i ostati 😁😁😁

• ABC123
    03. Svibanj 2018. 00:09

Zdravoo zenee ☺️ Opet ja, zanima me da li se nekom desavalo slicno, i zna li do cega moze biti?😣😣 zadnja M 7.3. Radila betu 24.4. Negativna.. pon i utorak blagi tragovi krvi na papiru kada piskim,danas nista.. uzasne glavobolje vec par dana stomak napuhan i vrtoglavica.. 
    da li je moguce uopste ostati u drugom stanju u ovako dugom ciklusu prije sljedece M.. 

Grizli
    03. Svibanj 2018. 06:35

Ako dobro kuzim ti nisi M imala od 7.3. Koliko ti traju ciklusi inace? Jesi uzimala kakav progesteron, vrkutu nesto sto moze utjecat na ciklus? Iskreno nisam sigurna da se radi o T kad 24.4 je beta negativna, al mozda da probas kontaktirat gin jer mozda ti je samo izostala O pa ti se ciklus poremetio, a tko zna mozda je ipak u pitanju T.

• ABC123
    03. Svibanj 2018. 09:27

Grizli

Ako dobro kuzim ti nisi M imala od 7.3. Koliko ti traju ciklusi inace? Jesi uzimala kakav progesteron, vrkutu nesto sto moze utjecat na ciklus? Iskreno nisam sigurna da se radi o T kad 24.4 je beta negativna, al mozda da probas kontaktirat gin jer mozda ti je samo izostala O pa ti se ciklus poremetio, a tko zna mozda je ipak u pitanju T.

Inace 31-32 dana, malo su me zabrinuli ti tragovi krvi ali naravno da cu otici gin cim stignem..
    Jedino macinu s vremena na vrijeme od sredine marta pijem..

• ANYMANY
    03. Svibanj 2018. 11:09

Abc - mislim da nije, iskreno. Jer koliko sam čitala tako dugi ciklusi smatraju se bezovulacijskim ciklusima. 
    Aurora - meni je poremetila sve, evo sam puna prištića kao da sam u pubertetu :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.