Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    25. Lipanj 2019. 10:12

Raštika

Uf, nisam vidjela. Kad sam preko moba pola toga ne pohvatam ko šta piše…
    A evo za 4 dana bi trebala doći i ako svašta je moguće jer me prošli tjedan bolio trbuh, kod gin sam bila u srijedu i rekla je kao to ti je ovulacija.. a ja budala nisam pitala jel bila, jel sad, oće bit… tako da nemam pojma uopće na čemu sam.
    Kakva je situacija kod tebe? Ima li ikakvih naznaka za išta?

Raštika imas kakve simptome. Ja brojim 8 dana do M, bole me jedino cice

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Grizli
    25. Lipanj 2019. 10:15

Rastika prerano ti je to. Drzim fige da za 4 dana ne dodje M nego ➕
    Hvala cure, ma ne opterecujem se previse nista to nije strasno. Sve za bebonju vrijedi izdrzati i proci. 

TiNa
    25. Lipanj 2019. 10:15

Reni

Curke vidim da ste dosta aktivne,ja danas pocela raditi,nakon lijepe pauze tako da vas zadnjih dana nisam puno pratila,crvena sam ko paprika od sunca i mora,iskoristila malo dok ne stisne posao,i od pive hahah 🙈🙈 inace jos 7 dana do vjestice,ali nema simptoma da Ce Doc,jer neceeeee doooc,jel tako Rastika? Kad ti pisas,sutra koliko sam popratila? Uh ja jos tjedan dana al nedam se,bit Ce bit Ce 😎😎 kako ti je mama sad? To sam htjela i nedavno pitati pa sam smetnjiila nekako?

Reni drago mi je da si se odmorila. Ja isto brojim 8 dana do M. Nemam nikakvih simptoma osim kaj me malo bole cice. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Raštika
    25. Lipanj 2019. 10:31

Ma moguće da je rano, ali danas baš imam sve simptome za dobit ju. Čak sam maloprije čula neku pjesmu na radiju i došlo mi da odem u wc plakat. To je to, pms u svom punom svjetlu. Tina, Reni neka vam je sretno! Držim vam fige.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    25. Lipanj 2019. 10:42

Raštika

Ma moguće da je rano, ali danas baš imam sve simptome za dobit ju. Čak sam maloprije čula neku pjesmu na radiju i došlo mi da odem u wc plakat. To je to, pms u svom punom svjetlu. Tina, Reni neka vam je sretno! Držim vam fige.

Raštika nadam se da ti je prerano 🤞🏻
    Ako nije ova dobitna, znaš sada da kada će te boliti da je O i u akciju!!! Malo glupo od tvoje ginicke da ti sama nije rekla u kojoj je fazi O... to me najviše živcira, kada mi moramo pitati ili sugerirati neke stvari 🙄
    Ja brojim 2 tjedna do pozitivnog testa 🤞🏻🤞🏻

TiNa
    25. Lipanj 2019. 11:17

Raštika

Fala i tebi zelim sretno. Napravi test na dan M

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Rita88
    25. Lipanj 2019. 11:48

Rastika ma bit ce plus za koji dan,nije jos nista gotovo.  Ostalim curama koje ocekuju plus uskoro sretnoo 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    25. Lipanj 2019. 12:26

A vidit ćemo... na poslu sam još sat vremena samo čekam sjest na bajs i da se isplačem. Ne znam kako me tako poljuljao ovaj test.Do sada najviše čini mi se. Svako malo progutam knedlu samo da se ne raspadnem od plača. Čuvam to kad dodjem kući pa ću si kafu skuhat, sjesti u hlad i odridati svoje.
    Još sretnem frenda maloprije i kaže mi da mu je žena opet trudna a oni su ono specijalni slučaj, cuga, droga, nasilje...i još govori kako ju nagovara da pobaci ali ona neće. I ja slušam i mislim si pa kako??? Znam da nisam posebna, ali nisam očekivala da budem ovoliko nebitna kad me to toliko zaobilazi a događa se onima koji to ne žele. Već počinjem sumnjati u onu da nam se sve događa s razlogom.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mika111
    25. Lipanj 2019. 12:31

Raštika zao mi je da je minus, a jos mi je vise zao sto te tako pogodilo.....vjerujem da sve mi imamo ovakvih dana kakav je danas tebi, kad dođeš kuci isplači se ako ti se place, bit ce ti lakše, a onda probaj raditi nesto sto te veseli i misliti samo na sebe, treba ponekad biti i malo sebičan.
    I mene cesto uhvati tuga i misao da mi nikada necemo imati dijete, a neki ljudi ih imaju 10-ero iako se ni za jedno ne brinu kako treba, ali na zalost na to ne mozemo utjecati.
    Kad mi dođe teško ja odem u shopping, odem frizeru, s frendicama na kavu pa pricamo o putovanjima, krpicama, make up-u, djecu ni ne spominjemo i nekako se bolje osjecam nakon toga.
    Uglavnom, danas si dopusti tugu, a od sutra radi sve sto te cini sretnom😘😘

Raštika
    25. Lipanj 2019. 13:36

E bome tako će nekako i bit Mika. Odoh si kupit neku ljetnu obuću jer moram a i da se malo razveselim.
    Problem mi je što ovdje baš i nemam frendica pa nemam s kim pričat ne samo o ovome nego o bilo čemu. Jedva čekam kući otić malo.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.