Pozitivan i baš se lijepo vidi 😀
Moja menga stigla točno u dan, nisam tužna, ubiti sam uz bolove bila i sretna jer ima 3-4 mj je počela točno u dan dolaziti, bar znam na čemu sam pa da se ne nadam bespotrebno 💃💃💃💃
Elenica si napravila test na trudnoću? Možda je implantacija je mislim da nije normalno da je samo smeđe od M. Ja sam tako imala prošli put 5 dana samo smeđe i ispostavilo se da je bila T.
Cure da vas pitam, danas me baš jako boli lijevi jajnik, to znaci da je O nastupila ili tek bude?
U fazi sam O, jučer me malo bolilo ali danas baš osjetno boli. Pokrili smo sve ove dane pa šta bude 🤞🏻🥰
kod mene kad su bolovi ovulacija tek nastupa, dan prije krenu bolovi… tako mi je bilo na 15 dc i tad mi je lh trakica pokazala pik u 11 ujutro, bolovi krenuli navecer, ovulacija mi je bila 16 dc i na kraju dobila, pokrili sve školski al nije uspjelo, nadam se da ce kod tebe biti drugacije i da ces uskoro vidjet plus.. sretno 🤞
Hvala Rita! Vidjet ćemo... bitno da smo pokrili pa šta bude bude 🤞🏻☺️
Pitanja, čestitam na pozitivnom testu!
Ja imam još pet dana do pozitivnog testa.... Mislim da ću se danas počastiti jednim testom, imendan mi je pa ga pišnuti ranije i nek ide k vragu ako treba. Ne zanima me.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
E da, navukla sam si i gljivice dole još prošle srijede taman pred pregled kod gina. Tek danas je stanje dole podnošljivo. Izludila sam od svraba. Nisam ih imala sto godina i ne znam kak sam ih uspjela pokupit jer ne jedem slatko, ne živciram se i što je najbolje baš sam bila nudist zadnjih par kupanja tako da nije ni od kupaćeg. Al' nema veze, bitno da prolazi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja pak navukla nekakvu jaku upalu, dobila sam oralno Medizol antibiotik (5 dana) i vaginalete Macmriro complex (12 večeri).
Danas sam na 7dc, i kad da sad ja to pocnem sve piti?! Steta mi je profuckati mjesec, opet :( Kontala sam ovih 5 antibiotika popiti sad, taman docekam plodne dane, ali ne znam sto cu s vaginaletama... Negdje pise da ne steti plodu, negdje da steti. A pila bi ih kad prodju plodni dani...ali tad necu znati da li se bebač primio ili ne... jao, muko moja :D
Malina najbolje pitaj direktno ginica... a ako kaže da moraš odmah terapiju popiti, bolje sada pa da se bebica primi u “zdravom” okruženju, pa makar profuckala još jedan mjeseca a privela nakon toga 9 mjeseci bez straha 😉
Malina slazem se s Nova19, radije to izguraj do kraja pa onda da bude sve kako treba iako znam da nestrpljivost cini svoje. Rastika javljaj nam kak je proslo s testom, znas da zudimo za plusicima 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Arghhh..ne znam curke moje. A nije gin nista rekla, samo kao, jaka upala, evo ti tablete -.- inace se osjecam ok tamo dolje. Budem jos razmislila do kraja dana...
Ma stalno nesto, prvo smo krenuli na bebu prije tocno godinu dana, pa se desio spontani, pa 3 mjeseca pauze, pa ajde MR mozga pa ajde jos jedan mjesec, pa pregled za alergene, pa ajde jos jedan mjesec...pa posao pa svatovi razni, i sad ovo, pa bi trebalo jos jedan mjesec... Javim sto sam odlucila :D
Inace, moj socijalni ginekolog mi nikad nije spomenuo upalu iako sam bila prije 3 mjeseca na pregledu... tek sam prosli mj otisla u polikliniku sunce na sistematski i poslala mi zena rezultate... Ovo nije prvi slucaj da sam cula da su soc. ginekolozi malo neodgovorni sto se tice ovih "bezazlenih" upala, tj. ne upozoravaju na njih... Ali kontam si, i druge trudnice imaju razne upale u trudnoci i bude na kraju sve ok ;)
@rastika - piski i javljaj da analiziramo crticu :)
@rita - ti si isto danas 7dc?
Malina da jesam, meni je ovaj vikend akcija al cu još popratit s trakicama za svaki slucaj, iako gledam da pokrivamo ovaj puta svaki drugi dan ,a sad vidjet cemo hoce li ovaj mj bit uspješan 😊 prosli mj smo pokrili 11,14,16 i 17 dc, ovulacija je bila 16dc
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji