Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    25. Lipanj 2019. 13:47

U mene jos nema nikakvih naznaka,nista,sise samo malo tvrđe,ne bole ni mrvicu,ni stomak.. Rastika svakako je rano bilo za test,neka jos koji dan pa cemo skupa opet pisat. Nemoj se sad nicim zamarati,samo opusteno..

KK_29.03
    25. Lipanj 2019. 14:07

Tako jr i meni nedavno bilo. 
    Od muževog brata žena, imaju dvoje dice, drugo su čekali 3 god i baš upirali i eto tek nakon 3 god uspižo. I nedavno pričamo o dici (i znaju cijelu situaciju našu i kako se trudimo), i žena neka priča kako su neki pokušavali godinama i da ih je to baš umorilo.
    I ova od muževog brata žena izvali: joj ja uopće ne razumim te parove ono šta očajnički žele dicu i upiru tako ko da je to smak svita odma, kome je to potreba uopće kao....
    Prvo ju je mužev brat pogledao, na šta nije reagirala, i kad je nastavila pričat gluposti, onda je srihtao- ženo ušuti više, stvarno znaš izvalit glupost!
    Tako da evo, osim šta sam bila ono u bedu i mislim se kako može tako pred nama, a s druge strane i ona je to prolazila i pokušavala, a sada ona kao ne razumi te ljude. 
    Inače je freak teški i ne baš pametna, al takvu glupost nisam odavno čula

vuky
    25. Lipanj 2019. 14:09

Ne znam, no ti sto najneurednija žive samo stancaju djecu... razmišljala sam i ja o tome... ono, zdrav život, treninzi, nisam jela junk food godinama, sve samo prava hrana, alkohol minimalno... ok, sad zadnje pustres me drmao pa počela uz dragog... imunitet očito predobar, ne znam... :/ a njima niti će imunitet nizak pa lakše zatrudne, ne znam, to je neko moje razmišljanje... Razumijem te skroz Rastika, isplaci se pa ćeš dalje, imaš ti snage! Mene je ovaj mjesec slomilo kad je rekao da neće biti O, bas jako, a ne želim muzu pokazati i isto ovdje nemam ni jednu prijateljicu... tako da se nemam kome ni pojadati bas...

Mika111
    25. Lipanj 2019. 14:14

Raštika

E bome tako će nekako i bit Mika. Odoh si kupit neku ljetnu obuću jer moram a i da se malo razveselim.
    Problem mi je što ovdje baš i nemam frendica pa nemam s kim pričat ne samo o ovome nego o bilo čemu. Jedva čekam kući otić malo.

Za dobar shopping ne trebaju frendice, samo peglaš karticu i briga te 😉😊 i sa svakom potrošenom kunom zadovoljstvo je sve vece😂😂

TiNa
    25. Lipanj 2019. 14:24

Raštika

E bome tako će nekako i bit Mika. Odoh si kupit neku ljetnu obuću jer moram a i da se malo razveselim.
    Problem mi je što ovdje baš i nemam frendica pa nemam s kim pričat ne samo o ovome nego o bilo čemu. Jedva čekam kući otić malo.

Raštika mi smo tu za tebe, s nama mozes pricat o  bilo kome i o bilo čemu. Potpuno te razumijem i znam kako ti je. Pogodilo te. I mene pogodi kad vidim kakvi sve imaju djecu. Zatvorim se tada u sobu i isplacem. Pitam se sta sam Bogu kriva. Al doci ce i nama plusici, moramo samo vjerovat. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    25. Lipanj 2019. 14:25

Reni

U mene jos nema nikakvih naznaka,nista,sise samo malo tvrđe,ne bole ni mrvicu,ni stomak.. Rastikasvakako je rano bilo za test,neka jos koji dan pa cemo skupa opet pisat. Nemoj se sad nicim zamarati,samo opusteno..

Reni ni ja nemam nikakvih simptoma jos, brojim 8 dana do M(ne), cice malo tvrde, stomak nista kicma nista, povremeno ko da me netko sitno ustipne za jajnike.

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Nova19
    25. Lipanj 2019. 16:21

Raštika svi imamo te trenutke i treba se isplakati i pustiti tu tugu iz duše... onda dići glavu i ići u nove pobjede! Jedva će biti dobitna vjeruj mi 🥰
    Šta se tiče drugih to je stvarno dodatan teret i rad na sebi da ti ude u jedno uho i izađe iz drugog... ja znam da ćeš ti ugledati svoj plus, imam jako dobar feeling, a stalno čitam tvoj citat “nebo voli strpljive” to je živa istina i vjeruj mi ta bebica će imati sreću da će te imati za mamu jer ju toliko želiš i trudiš i znat ćeš se brinuti o njoj ❤️
    Posveti se sebi danas, plaći, kupuj, kada dođe M (ako dođe) neka brzo prođe i sljedeće ne bude 😘

Reni
    25. Lipanj 2019. 16:31

TiNa

Reni

U mene jos nema nikakvih naznaka,nista,sise samo malo tvrđe,ne bole ni mrvicu,ni stomak.. Rastikasvakako je rano bilo za test,neka jos koji dan pa cemo skupa opet pisat. Nemoj se sad nicim zamarati,samo opusteno..

Reni ni ja nemam nikakvih simptoma jos, brojim 8 dana do M(ne), cice malo tvrde, stomak nista kicma nista, povremeno ko da me netko sitno ustipne za jajnike.

Ma ovako mi je isto bilo ima tri miseca,nikakve simptome nisam imala da cu dobit,kasnilo vise od 10 dana,dvaput betu plaćala i negativno,na kraju dobila. Kasnilo od silnog stresa,tad sam bas napeta bila zbog nekih stvari,ko puska..tako da sad evo neznam,ne nadam se nicemu,eto trudna sam dok vjestica ne dodje haha 🙈 samo ovaj put nisam pod stresom,opusteno cekam razvoj situacije 😂😂

Raštika
    25. Lipanj 2019. 19:09

Svaka vam cast cure, mislim da bolju potporu ne bi dobila van virtualnog svijeta. ❤️
    A tako je to, moras nekad pokleknut. Boze zapnes i padnes cestom dok hodas, al se dignes, otreses i ides dalje. Ak jace padnes samo malo duze ostanes na tlu al se opet dignes i otreses. Tako je i sa ovime. 😉
    Al fakat mi se cini da je istina ovi sto neurednijim zivotina zive tako lako djecu rade da je to nevjerojatno. 🤷🏼‍♂️😂 Treba nekad i tugu znati primiti. Sve je to dio procesa. Sutra ce vec bit bolje. Mozda nekad ne sutra al bude preksutra... za tri dana. Uvijek bude. 😉💪🏼
    Reni navijam za plus!! 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    25. Lipanj 2019. 19:38

Raštika

Svaka vam cast cure, mislim da bolju potporu ne bi dobila van virtualnog svijeta. ❤️
    A tako je to, moras nekad pokleknut. Boze zapnes i padnes cestom dok hodas, al se dignes, otreses i ides dalje. Ak jace padnes samo malo duze ostanes na tlu al se opet dignes i otreses. Tako je i sa ovime. 😉
    Al fakat mi se cini da je istina ovi sto neurednijim zivotina zive tako lako djecu rade da je to nevjerojatno. 🤷🏼‍♂️😂 Treba nekad i tugu znati primiti. Sve je to dio procesa. Sutra ce vec bit bolje. Mozda nekad ne sutra al bude preksutra… za tri dana. Uvijek bude. 😉💪🏼
    Reni navijam za plus!! 🤞🏼🤞🏼

Tako ti je,mi dobri moramo duze cekati na dobre stvari 🙈🙈🙈 a sipak,prije bi rekla da mi je anovulatoran ciklus pa nemam simptoma vjestice,nego da Ce bit plus..ko zna,vidit cemo,jos koji dan i pisamo 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.