Raštika držim palčeve!!!! Jedva čekam sutra ujutro ds nam javiš svoj plusic 🥰
I moj muž ne može baš pod pritiskom, a ni meni nije gust kada vidim sa se “forsira” ali ipak odradimo i naravno na kraju ništa... sada smo nekako opušteniji pa smdrzim palčeve da ćemo i mi uskoro ugledati plus 💕
A di kupite ciklu? Tj. sok? Koji? :)
Ja sam ju vidjela u dm-u, to mi je taman ispod posla pa cu svaki dan kupiti jednu bocu :D
Ne znam da li ima cikle svjeze vec za kupiti na placu? Taman sam dobila neki sokovnik
Ja sam ju vidjela u dm-u, to mi je taman ispod posla pa cu svaki dan kupiti jednu bocu :D
Ne znam da li ima cikle svjeze vec za kupiti na placu? Taman sam dobila neki sokovnik
Bas ću sutra pogledati na pijaci ako ima cikla...
A za sta je dobar taj sok od cikle?I koliko na dan pijete ?Ja nikad nisam ni probala ciklu pa zbog toga i pitam.
Bebalove
vuki ajde pa javis ako nadjes da odem i ja u pohod.
Bebalove - valjda endometrij od cikle dobrano zadeblja pa je bolje spreman za udnijezdenje moguceg embrija
Sok od cikle imate kupiti u svakoj trgovini tipa kaufland, konzum, plodine, interspar. Najujusniji je od biotta, al ima i encian, fruktal, dida boza, u dm njihovi bio... A odlicna je za endometrij i krvotok opcenito, odlican antioksidans. Meni je zahvaljujuci tom soku endometrij sa bjednih 5 narastao na 12 u svega nekoliko dana. Inace ovako samo za zdravlje dobro je pit dnevno 1-2 dcl, ako je za endo u kratkom roku treba popit puno. Ja sam popila u 2 dana 2 litre, to nije dugorocno dobro al za brzi efekt super. Inace ako ga duze pijete ili vece kolicine mokraca moze biti sozasta do crvena, a stolica isto tako pa da se ne zabrinete. Oprezni trebaju biti dijabeticari s njom jer ima visok GI.
Sok od cikle imate kupiti u svakoj trgovini tipa kaufland, konzum, plodine, interspar. Najujusniji je od biotta, al ima i encian, fruktal, dida boza, u dm njihovi bio… A odlicna je za endometrij i krvotok opcenito, odlican antioksidans. Meni je zahvaljujuci tom soku endometrij sa bjednih 5 narastao na 12 u svega nekoliko dana. Inace ovako samo za zdravlje dobro je pit dnevno 1-2 dcl, ako je za endo u kratkom roku treba popit puno. Ja sam popila u 2 dana 2 litre, to nije dugorocno dobro al za brzi efekt super. Inace ako ga duze pijete ili vece kolicine mokraca moze biti sozasta do crvena, a stolica isto tako pa da se ne zabrinete. Oprezni trebaju biti dijabeticari
Grizli da li se smije piti tokom menst.?
Danas mi je 2dc pa bi kupila to i odmah pocela piti,ili je najbolje da prodje pa da onda krenem sa ciklom?
Bebalove
Mislim da ti to nema nikakve veze sa mengom. Mozes samo brze se ocistiti, ako je cirkulacija bolja. Mislim za one cur ekoje recimo imaju problema sa dugotrajnim smedjenjem nakon menge. Osim ako imas obilne menge mozda bolje pricekati da prodje.
Curke vidim da ste dosta aktivne,ja danas pocela raditi,nakon lijepe pauze tako da vas zadnjih dana nisam puno pratila,crvena sam ko paprika od sunca i mora,iskoristila malo dok ne stisne posao,i od pive hahah 🙈🙈 inace jos 7 dana do vjestice,ali nema simptoma da Ce Doc,jer neceeeee doooc,jel tako Rastika? Kad ti pisas,sutra koliko sam popratila? Uh ja jos tjedan dana al nedam se,bit Ce bit Ce 😎😎 kako ti je mama sad? To sam htjela i nedavno pitati pa sam smetnila nekako?
Sortiraj odgovore
Najstariji