Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    26. Lipanj 2019. 18:03

Cure pratim vas, nemam nista pametno za napisat osim da ne budete tuzne, neraspoložene, doci ce nase vrijeme, samo sto nije 💪kod mene sva sreca te gljivice zaobilaze, desilo mi se jednom kad sam antibiotike pila radi bakterije u zelucu i tad sam dobila neke vaginalete od ginica, sve mi je uvijek bilo ok, svaka papa uredna, ciklusi u sat i onda nakon prvog spontanog puf ureaplasma, netko se ne pazi, ne ide na preglede ni nista i eno nuna vec trece dijete... nema pravila 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    26. Lipanj 2019. 19:03

Godina dana od mog spontanog prođe danas,oh Boze nisam ni skontala..sad postajem lagano nestrpljiva cekajuci vrijeme za test. Danas je 28 dan ciklusa,ali su mi se produzili ima neko vrime na 32,33 dana,tako da racunam jos za nekih 6 dana bi mozda mogla pisnit test. Nema simptoma nikakvi jos,ili ce mi se ciklus jos otegnuti,ili je anovulacijski bio (bas ovaj put nisam imala puno sluzi,manje nego inace,ali bolovi su bili tu,u vrijeme O.),ili sam napokon trudna. Evo neznam,ima li tko da mi izgata 🙈🙈🙈

26. Lipanj 2019. 19:58

Reni

Godina dana od mog spontanog prođe danas,oh Boze nisam ni skontala..sad postajem lagano nestrpljiva cekajuci vrijeme za test. Danas je 28 dan ciklusa,ali su mi se produzili ima neko vrime na 32,33 dana,tako da racunam jos za nekih 6 dana bi mozda mogla pisnit test. Nema simptoma nikakvi jos,ili ce mi se ciklus jos otegnuti,ili je anovulacijski bio (bas ovaj put nisam imala puno sluzi,manje nego inace,ali bolovi su bili tu,u vrijeme O.),ili sam napokon trudna. Evo neznam,ima li tko da mi izgata 🙈🙈🙈

@Rastika, koliko tebi do prvog kasnjenja?
    @Reni, jesi mjerila sta temperaturu?meni je to super zaoravo,iako sam opet tek sad pocela mjeriti, mislim da temp ne grijesi

Reni
    26. Lipanj 2019. 20:10

Nisam je mjerila nikad,joj koliko puta kazem od ovog ciklusa pocinjem pratiti bazalnu,i uvijek zaboravim,i tako iz mjeseca u mjesec. Ma sve sam nekako sigurnija da nije ni bilo ovulacije,jer nemoguce da me nista ne boli na 28.dan,uvijek me uhvati PMS dobri tjedan i vise ponekad. A u p.m.,a bas sam bila optimistična ovaj mjesec.

26. Lipanj 2019. 20:16

Iduci put mjeri bazalnu makar pocela od 8.dana :D js bezveze mjerila prosli mjesec tocno kad je O bila,imala sam skok na 18.dan 37,7, ja mislila da mi je samo vruce jer sam mislila da ovuliram na 13. Ili 14.dan! Sad stagniram na 36.1 pa cekam taj famozni skok  da vidim tko tu koga :D

26. Lipanj 2019. 20:18

Jedino sam malo zbunjena jer kazu da tek dan ili dva  temperatura nakon ovulacije raste. Ukljucit cu sva osjetila :D

Rita88
    26. Lipanj 2019. 22:36

Reni

Nisam je mjerila nikad,joj koliko puta kazem od ovog ciklusa pocinjem pratiti bazalnu,i uvijek zaboravim,i tako iz mjeseca u mjesec. Ma sve sam nekako sigurnija da nije ni bilo ovulacije,jer nemoguce da me nista ne boli na 28.dan,uvijek me uhvati PMS dobri tjedan i vise ponekad. A u p.m.,a bas sam bila optimistična ovaj mjesec.

pa mozda stvarno jesi trudna i nikakav simptom je simptom, ja sam skuzila u obadvije trudnoce da su mi onak bradavice dosta velike, bas drugacije nego inace, jel ima tu sta kod tebe? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    26. Lipanj 2019. 22:39

malina08

Jedino sam malo zbunjena jer kazu da tek dan ili dva temperatura nakon ovulacije raste. Ukljucit cu sva osjetila :D

ja sam mjerila prosli ciklus, al sam prosli ciklus mjenjala toplomjer pa to ni ne racunam, ovaj ciklus mi je sad temp negdje 36.3 sad cemo vidjet nakon ovulacije, znam samo da tri dana zaredom mora temp bit visoka i to znaci da je bila ovulacija ali ne znam jel odmah skoci dan nakon ovulacije ili dva-tri dana nakon ovulacije, isto me to buni. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    26. Lipanj 2019. 22:47

Rita88

Reni

pa mozda stvarno jesi trudna i nikakav simptom je simptom, ja sam skuzila u obadvije trudnoce da su mi onak bradavice dosta velike, bas drugacije nego inace, jel ima tu sta kod tebe?

Ne primjećujem da su mi bradavice nesto drugacije,jedino su mi sise malo tvrđe ali ne bole..eto samo to

• sunshine1
    26. Lipanj 2019. 22:53

Upadam kao padobranac, ali samo zelim rec da mi je ovo druga trudnoca i da jedini simptom koji sam imala je taj da nema simptoma. Znaci nista. Kao da se nista ne dogadja, kao da sam na sredini ciklusa a ne na kraju. U prvoj trudnoći me sise ubijale, u ovoj nista.. Prvo tromjesečje sam zivjela od pregleda do pregleda da mi gin kaze da je sve u redu. I sada je tako samo sto sada osjecam pokrete pa sam mirnija. Uglavnom, htjer8h reci, nikad se ne zna koji simptom ukazuje, moguce da nista ne osjecate a ipak ste trudne. Sretno svima od srca :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.