Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    26. Lipanj 2019. 23:03

Reni

Rita88

Reni

Nisam je mjerila nikad,joj koliko puta kazem od ovog ciklusa pocinjem pratiti bazalnu,i uvijek zaboravim,i tako iz mjeseca u mjesec. Ma sve sam nekako sigurnija da nije ni bilo ovulacije,jer nemoguce da me nista ne boli na 28.dan,uvijek me uhvati PMS dobri tjedan i vise ponekad. A u p.m.,a bas sam bila optimistična ovaj mjesec.

pa mozda stvarno jesi trudna i nikakav simptom je simptom, ja sam skuzila u obadvije trudnoce da su mi onak bradavice dosta velike, bas drugacije nego inace, jel ima tu sta kod tebe?

Ne primjećujem da su mi bradavice nesto drugacije,jedino su mi sise malo tvrđe ali ne bole..eto samo to

i to je dobar znak 😊 navijam na najjace, kad si odredila da ces radit test da iscekujemo s tobom 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    27. Lipanj 2019. 06:37

Rita88

Reni

Rita88

Reni

Nisam je mjerila nikad,joj koliko puta kazem od ovog ciklusa pocinjem pratiti bazalnu,i uvijek zaboravim,i tako iz mjeseca u mjesec. Ma sve sam nekako sigurnija da nije ni bilo ovulacije,jer nemoguce da me nista ne boli na 28.dan,uvijek me uhvati PMS dobri tjedan i vise ponekad. A u p.m.,a bas sam bila optimistična ovaj mjesec.

pa mozda stvarno jesi trudna i nikakav simptom je simptom, ja sam skuzila u obadvije trudnoce da su mi onak bradavice dosta velike, bas drugacije nego inace, jel ima tu sta kod tebe?

Ne primjećujem da su mi bradavice nesto drugacije,jedino su mi sise malo tvrđe ali ne bole..eto samo to

i to je dobar znak 😊 navijam na najjace, kad si odredila da ces radit test da iscekujemo s tobom 😊

Ma odmah bi ja 🙈 tamo s ponedjeljka nekad ga planiram 

Raštika
    27. Lipanj 2019. 07:27

Jutro zene 🙋🏽
    Uf Reni, nekako sam izgurala informaciju da si imala spontani... bas mi je zao. Pa jebem mu sve, moze li ista biti normalno? 
    Samo hrabro, to je iza tebe i nek bude jedini put. 😉 ocito moramo svasta proci u zivotu...:
    E ja sam na dva dana do menge i evo ne znam sta da kazem... mislim da je sve kao i standardnom pms-u...cice me bole, trbuh i ne bas, imam bijeli gusti iscjedak, imam potrebu za ciscenjem... a netipicni su: ne jede mi se nista, slatko pogotovo, trbuh mi nije napuhan i nema pristica fala nebesima. I ne pere me ona pms faza: nemam sta obuc i nista mi ne stoji. 😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• anamor
    27. Lipanj 2019. 08:14

I ja sam u iščekivanju  i tako 13 ciklusa..i dalje čekam..mislim u iščekivanju M....ovulacije prisutne..grafovi skolski, lutealna faza 14-16 dana, ciklus 28-29..nalaz folikulometrije divan kako kaze dr...ali opet nista...cestitam na novim plusicima..a tebe sad Rastika pratimo kao i Grizli..hahha

Rita88
    27. Lipanj 2019. 10:24

anamor

I ja sam u iščekivanju i tako 13 ciklusa..i dalje čekam..mislim u iščekivanju M….ovulacije prisutne..grafovi skolski, lutealna faza 14-16 dana, ciklus 28-29..nalaz folikulometrije divan kako kaze dr…ali opet nista…cestitam na novim plusicima..a tebe sad Rastika pratimo kao i Grizli..hahha

kad trebas dobit tj. ne dobit? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• anamor
    27. Lipanj 2019. 10:43

Rita88

anamor

I ja sam u iščekivanju i tako 13 ciklusa..i dalje čekam..mislim u iščekivanju M….ovulacije prisutne..grafovi skolski, lutealna faza 14-16 dana, ciklus 28-29..nalaz folikulometrije divan kako kaze dr…ali opet nista…cestitam na novim plusicima..a tebe sad Rastika pratimo kao i Grizli..hahha

kad trebas dobit tj. ne dobit?

Upravo očekujem..tem pala prije dva dana, vec znam svoju shemu..počelo me i vrtiti dole kako ja kezem..na folikulom. sve super, ali do začeća ne dolazi..

vuky
    27. Lipanj 2019. 10:45

anamor a dragi? Spermiogram uredan? Tvoji hormoni, endometrij? 

• anamor
    27. Lipanj 2019. 10:45

Rita88

malina08

Jedino sam malo zbunjena jer kazu da tek dan ili dva temperatura nakon ovulacije raste. Ukljucit cu sva osjetila :D

ja sam mjerila prosli ciklus, al sam prosli ciklus mjenjala toplomjer pa to ni ne racunam, ovaj ciklus mi je sad temp negdje 36.3 sad cemo vidjet nakon ovulacije, znam samo da tri dana zaredom mora temp bit visoka i to znaci da je bila ovulacija ali ne znam jel odmah skoci dan nakon ovulacije ili dva-tri dana nakon ovulacije, isto me to buni.

Temp. skoči odmah dan nakon ovulacije..tri uzastopno povišene ti ju potvrđuju...to je 100%..

• anamor
    27. Lipanj 2019. 10:50

vuky

anamor a dragi? Spermiogram uredan? Tvoji hormoni, endometrij?

Da, dragi je rekao da ce otici gdje god treba, a opet kazemo ajde jos ovaj ciklus pa cemo onda, stitnjača super, spolne nisam vadila, endo. na zadnjoj folikulometriji 13 DC kad je i bila ovulacija 9,4 mm, ciklusi 28-29 dana, skolski..hahah, jedino koliko pratim, nisam svaki mjesec na folikulometriji, folikuli max 17.8 mozda do 18mm.

Bosco
    27. Lipanj 2019. 11:20

Bok cure! Da se ja malo javim. 
    Cestitke na bebicama! 😊

Imam jedno pitanje. .. Koliko vec pokusavate zatrudnit?

Ja i zarucnik od 1. Mjeseca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.