Curke vidim da ste dosta aktivne,ja danas pocela raditi,nakon lijepe pauze tako da vas zadnjih dana nisam puno pratila,crvena sam ko paprika od sunca i mora,iskoristila malo dok ne stisne posao,i od pive hahah 🙈🙈 inace jos 7 dana do vjestice,ali nema simptoma da Ce Doc,jer neceeeee doooc,jel tako Rastika? Kad ti pisas,sutra koliko sam popratila? Uh ja jos tjedan dana al nedam se,bit Ce bit Ce 😎😎 kako ti je mama sad? To sam htjela i nedavno pitati pa sam smetnila nekako?
Grizli kako ti,jel napreduje sve? ❤️
Ostalim curama drzim palceve,ajmooo 😎
Ma ja sam super, malo ove vrucine, nizak tlak, malo secer povisen sam imala al sad se polako stabilizira sve pa se nadam da ce kroz par tjedan mi bit lakse kad udjem u "sigurnije" tjedne i budem na manje lijekova. Pratim vas sto see tu desava i jedva cekam vidit tu neke plusice.
Ma ja sam super, malo ove vrucine, nizak tlak, malo secer povisen sam imala al sad se polako stabilizira sve pa se nadam da ce kroz par tjedan mi bit lakse kad udjem u "sigurnije" tjedne i budem na manje lijekova. Pratim vas sto see tu desava i jedva cekam vidit tu neke plusice.
Trudnicki secer ili?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Imam frendicu koja je seceras cijeli zivot. Rodila je dvoje djece, pola trudnoca je bila u zagrebu u bolnici samo da im je blizu, na promatranju... ali sve je ok bilo i s njom i djecom. 😉 u zagreb je isla jer joj je lakse lezati gore cijelo vrijeme nego svako malo kladrazi za split s trbuhom do zuba na silne pretrage. Drz se Grizli, bit ce sve dobro. ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
hm znaci sok od cikle.,ok ovaj tjedan kupujem 😂 taman pred plodne dane da dovedem endometrij u red...i da sto se tice hopsanja na silu nista od toga, morat cu bit jednostavno zavodljiva i ne spominjat plodne dane :) Rastika cekamo te sutra, Reni i ti uskoro piskis, valjda ces ranije piskit ovak ko Rastika 😬 Malena i mi cemo tako moc zajedno piskit 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rastika ja cekam u stanju pripravnosti za tvoj plus?
Ako si seceras od prije onda jos vise te prate. Meni je na prvom nalazu glukoza bila povisena, al sam se malo zeznula jer nisam imala 12h pauzu izmedju vecere i vadjenja krvi nego sam ja vecer prije vadjenja bila na festi i najela se kolaca i svecega preko glave. Pa me odmah stabila na dijetu, al spec.fetalne mi je preporucila da 1 dana jedem normalno kao sto inace jedem, da zadnji obrok bude u 12 h prije vadjenja i da ponovim nalaz. Pa je pao ispod gornje granice al jos uvijek nije to idealno. Al kako gubim previse kila, a nije tako alarmantno onda mi je gin rekla da rucak mogu imat uobicajen, a ostale obroke da malo pripazim da ne bude previse slatkoga, kruha bijelog i tako tih podizaca secera posebno za veceru. Tako da nakon 7 dana "rigorozne" dijete koja je btw imala vise kalorija nego sto ja sam jela sad mi je ok. Cak mi i pase imati 5-6 manjih obroka od kad tako jedem nemam mucnina vise pa mi je to super.
Pisnula ja test, nema nista gleda mene ona jedna crta. 🤦🏻♀️
Ne moze Grizli nista biti jednostavno i normalno, a?
Nije ti to ni losa prehrana inace, dobro je jesti toliko manjih obroka. 😉
Samo nek je pod kontrolom, bit ce bebac sladak ko secer. 😉😂
Cuvaj se Grizli. 🙋🏽
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pisnula ja test, nema nista gleda mene ona jedna crta. 🤦🏻♀️
Ne moze Grizli nista biti jednostavno i normalno, a?
Nije ti to ni losa prehrana inace, dobro je jesti toliko manjih obroka. 😉
Samo nek je pod kontrolom, bit ce bebac sladak ko secer. 😉😂
Cuvaj se Grizli. 🙋🏽
Koji ti je dan? Pisala sam ti negdje iznad,vjer nisi vidila. Ja brojim jos 6 dana. Grizlicu sve Ce to bit sjajno vidjet ces.
Uf, nisam vidjela. Kad sam preko moba pola toga ne pohvatam ko šta piše...
A evo za 4 dana bi trebala doći i ako svašta je moguće jer me prošli tjedan bolio trbuh, kod gin sam bila u srijedu i rekla je kao to ti je ovulacija.. a ja budala nisam pitala jel bila, jel sad, oće bit... tako da nemam pojma uopće na čemu sam.
Kakva je situacija kod tebe? Ima li ikakvih naznaka za išta?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji