Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katarina1990
    24. Lipanj 2019. 14:32

Cure molim vas samo malu pomoć. Je li ovo pozitivan test? Danas mi je 7 dana prije menstruacije. Ovulacija je bila 10. dan ciklusa. Hvalaaa puno!!

Rita88
    24. Lipanj 2019. 14:48

Katarina1990

Cure molim vas samo malu pomoć. Je li ovo pozitivan test? Danas mi je 7 dana prije menstruacije. Ovulacija je bila 10. dan ciklusa. Hvalaaa puno!!

da, pozitivan je.  cestitam 😃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    24. Lipanj 2019. 15:21

Katarina to je pozitivno! 💪🏼💪🏼 
    Evo uzela sam test ako ne zaboravim piskim ujutro. Moš mislit kako cu zaboravit. 😂😂😂😂 
    Malina, mozda je bolje sanirati prvo upalu. Ne znam, da se ne bi nesto zakompliciralo jos vise.... a jesi imala kakvih tegoba? Ovo sa socijanim ginovima... mene te njihove nepaznje stvarno strah. Pa mojoj mami gin nije vidjela tumor na jajnicima sta da vam vjse kazem. Tek kad je doslo 5 do 12 onda je skuzila. I to mi je poznanica koja radi na merkuru rekla da je moralo biti to da je gin predvidjela jer je tesko da se u kratko vremena dodje u takvu situaciju u kojoj mi je mama bila... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Katarina1990
    24. Lipanj 2019. 15:27

Hvala curee, malo mi je bilo čudno da je bas toliko prije m pozitivan, ali vjerojatno radi ranije o. Prije 3 ciklusa biokemijska, tako da sam još u nekom strahu.
    Raštika, i ti sutra ujutro po plus 💪💪🍀🍀

24. Lipanj 2019. 16:04

Katarina, cestitam! Ovo je stvarno plus, blago tebi kojoj je ovulacija rano pa se mozes ranije i veseliti ;)

Ma evo...Ha bilo je neke svrbezi tu i tamo, ne mogu ni sama procjeniti vise. ali, pomirila sam se s antibiotikom do subote (12dc), a vaginalete cu koristiti do zadnjeg moguceg trenutka (13.dc), na 14 dc akcija pa cemo vidjeti, jer mislim da mi je O takoder na 16 dc. Koja teska matematika.. 

Moja frendica JEDVA nagovorila ginekologa da joj napravi briseve, i to mu je jos lagala da joj je decko bolestan iako je s njim sve ok. Onak, imas 30 godina, nisi nikad radio bris na ureoplasmu, mikro i klamidiju... Meni je zalosno sto se to mora MOLITI, a ne podrazumijevati... Takoder ga je jedva nagovorila da joj napravi obican UZV, zalila se na uzasno bolne menstruacije u zadnje vrijeme, na kraju otkrio par cisti i miom... Druga frendica imala neko zadebljenje maternice, maltene predstadij raka, otisla privatniku i platila ne znam više ni sama što da se to sredi... Ali bitno da je po gospodinu ginekologu bilo: sve je u redu...

Rita, onda idemo u lov! I ja piskim trakice ali sam malo lijena, ne mogu toliko dugo apstinirati bez vode...navodno najbolji rezultati su 4h bez odlaska na wc i 2h bez vode.

Rita88
    24. Lipanj 2019. 16:43

malina08

Katarina, cestitam! Ovo je stvarno plus, blago tebi kojoj je ovulacija rano pa se mozes ranije i veseliti ;)

Ma evo…Ha bilo je neke svrbezi tu i tamo, ne mogu ni sama procjeniti vise. ali, pomirila sam se s antibiotikom do subote (12dc), a vaginalete cu koristiti do zadnjeg moguceg trenutka (13.dc), na 14 dc akcija pa cemo vidjeti, jer mislim da mi je O takoder na 16 dc. Koja teska matematika..

Moja frendica JEDVA nagovorila ginekologa da joj napravi briseve, i to mu je jos lagala da joj je decko bolestan iako je s njim sve ok. Onak, imas 30 godina, nisi nikad radio bris na ureoplasmu, mikro i klamidiju… Meni je zalosno sto se to mora MOLITI, a ne podrazumijevati… Takoder ga je jedva nagovorila da joj napravi obican UZV, zalila se na uzasno bolne menstruacije u zadnje vrijeme, na kraju otkrio par cisti i miom… Druga frendica imala neko zadebljenje maternice, maltene predstadij raka, otisla privatniku i platila ne znam više ni sama što da se to sredi… Ali bitno da je po gospodinu ginekologu bilo: sve je u redu…

Rita, onda idemo u lov! I ja piskim trakice ali sam malo lijena, ne mogu toliko dugo apstinirati bez vode…navodno najbolji rezultati su 4h bez odlaska na wc i 2h bez vode.

da slazem se da su ginici koma, zato su ti socijalni samo za uputnice i papu inace se ne mozes osloniti na njih, bar se ja ne mogu osloniti, sad sam rekla cim ugledam plus idem u bolnicu da me vodi doktor kroz cijelu trudnocu i to je to. Sto se tice trakica mene malo zbunjuju jer mi dva dana zaredom pokazuje pik, 14 i 15 dan ciklus pa ti sad znaj al ok svejedno imamo odnose najblize tim danima, meni je muka vise od racunanja i razmisljajuci kad se najbolje hopsat a da ispadne kao spontano 😒 ne znam kak kod tebe i ostalih cura al MM ne moze hopsat bas pod pritiskom i tempiranjem 🙄 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    24. Lipanj 2019. 16:44

i da pratimo se Malina ovo je nas mjesec 💪💪💪🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mika111
    24. Lipanj 2019. 17:22

Curke s plusićima od srca vam cestitam i zelim urednu trudnoću.
    Raštika navijam da sutra javiš najljepše vijesti😉😘😘
    Malina, slazem se s curama, mozda bi pametnije bilo preskociti ciklus i rijesiti upalu, treba li ti i partner uzimati terapiju? Ja sam davno imala neku beštiju (privatna gin vidjela pod mikroskopom) pa smo oboje morali uzimati th. i odnosi su bili dozvoljeni samo uz kondom......
    Ja sam cure odlučila dati si jos jedan ciklus, onaj u 7.mj.vremena i kad se vratim s mora u 8.mj.idem kod privatnika i nadam se da cemo nesto smisliti da ostanem t i da se t održi

24. Lipanj 2019. 17:28

Rita88

malina08

Ma evo…Ha bilo je neke svrbezi tu i tamo, ne mogu ni sama procjeniti vise. ali, pomirila sam se s antibiotikom do subote (12dc), a vaginalete cu koristiti do zadnjeg moguceg trenutka (13.dc), na 14 dc akcija pa cemo vidjeti, jer mislim da mi je O takoder na 16 dc. Koja teska matematika..

Moja frendica JEDVA nagovorila ginekologa da joj napravi briseve, i to mu je jos lagala da joj je decko bolestan iako je s njim sve ok. Onak, imas 30 godina, nisi nikad radio bris na ureoplasmu, mikro i klamidiju… Meni je zalosno sto se to mora MOLITI, a ne podrazumijevati… Takoder ga je jedva nagovorila da joj napravi obican UZV, zalila se na uzasno bolne menstruacije u zadnje vrijeme, na kraju otkrio par cisti i miom… Druga frendica imala neko zadebljenje maternice, maltene predstadij raka, otisla privatniku i platila ne znam više ni sama što da se to sredi… Ali bitno da je po gospodinu ginekologu bilo: sve je u redu…

Rita, onda idemo u lov! I ja piskim trakice ali sam malo lijena, ne mogu toliko dugo apstinirati bez vode…navodno najbolji rezultati su 4h bez odlaska na wc i 2h bez vode.

da slazem se da su ginici koma, zato su ti socijalni samo za uputnice i papu inace se ne mozes osloniti na njih, bar se ja ne mogu osloniti, sad sam rekla cim ugledam plus idem u bolnicu da me vodi doktor kroz cijelu trudnocu i to je to. Sto se tice trakica mene malo zbunjuju jer mi dva dana zaredom pokazuje pik, 14 i 15 dan ciklus pa ti sad znaj al ok svejedno imamo odnose najblize tim danima, meni je muka vise od racunanja i razmisljajuci kad se najbolje hopsat a da ispadne kao spontano 😒 ne znam kak kod tebe i ostalih cura al MM ne moze hopsat bas pod pritiskom i tempiranjem 🙄

Ma ti muski su ko pekmezi :D ja svojem vise ne govorim kad su plodni dani. A treba svaka dva dana pa ce se vrazicak valjda uloviti :D

24. Lipanj 2019. 17:45

Mika111

Curke s plusićima od srca vam cestitam i zelim urednu trudnoću.
    Raštika navijam da sutra javiš najljepše vijesti😉😘😘
    Malina, slazem se s curama, mozda bi pametnije bilo preskociti ciklus i rijesiti upalu, treba li ti i partner uzimati terapiju? Ja sam davno imala neku beštiju (privatna gin vidjela pod mikroskopom) pa smo oboje morali uzimati th. i odnosi su bili dozvoljeni samo uz kondom……
    Ja sam cure odlučila dati si jos jedan ciklus, onaj u 7.mj.vremena i kad se vratim s mora u 8.mj.idem kod privatnika i nadam se da cemo nesto smisliti da ostanem t i da se t održi

Mika, imala sam ureoplasmu prije par mjeseci, ona je riješena Sumamedom... mužek je bio negativan.  Sad za ovu upalu muž ništa nije dobio.
    Nikako da postanem redovna sa acidofilnim mlijekom, bar da se natjeram svaki dan pola litre popiti ali nikako... Možda je sad došao taj trenutak :)
    Plan mi je od srijede (9dc) do tamo negdje 20dc piti velike količine soka od cikle kao Grizli :D ne može škoditi. Možda naše buduće bebice treba samo malo pogurati :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.