Sut’ bolan zeno, nikad ne znas. 🤫 iduce godine u ovo vrijeme ima da kukamo kak ne spavamo od djece. Al svoje, ne tudje. 🤪😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, kakvo je stanje? Tko iduci piski?
Ja sam izgleda dobila candidu, Raštika jesi ti nedavno isto imala candidu? Cime si ju tretirala? Ne znam smiju li se koristiti vaginalete canestena, mislim da nisam t, ali uvijek postoji tračak nade
Cure, kakvo je stanje? Tko iduci piski?
Ja sam izgleda dobila candidu, Raštika jesi ti nedavno isto imala candidu? Cime si ju tretirala? Ne znam smiju li se koristiti vaginalete canestena, mislim da nisam t, ali uvijek postoji tračak nade
Znači kod tebe je otišla candida... jesam, imala sam. Mislim da sam je se riješila. Barem me ne svrbi više. ,
Ja sam ti ovako radila: namakala tampon u kantarion i kapala par kapi na gaćiće eteričnog ulja lavande i čajevca. A neko mi je tu na forumu preporučio sprej octanisept našpricat i mogu ti reći da sam bila skeptična prema tome al sam probala i smiri svrab odmah. I dvije noći sam stavljala neke svoje homemade vaginalete... ne znam šta sam uopće stavljala u njih jer sam ih radila prije par mjeseci i čuvala ih u škrinji. Ali bilo je u njima ulja tamanu, čajevca, ravensare, čak i eukaliptus polibrakteja... Ali vjeruj mi dobri stari kantarion i tampon po par sati dnevno će spasiti stvar.
imaš dobar kantarion u dm-u, piše da je s Hvara, drže još neki od adria spa ali taj je bezveze.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Rastika oprosti znam da si jucer bila tuzna al ja imam potrebu ti reci da mi je krivo jer si zalosna, znam taj osjecaj jako dobro i razalosti me kad vidim da dragi ljudi koji toliko zasluzuju bebu prolaze te patnje. Nazalost tako je negdje gore medju zvijezdama zapisano nam svima. Ne znam dal se dogadja s razlogom ili jednostavno posebne bebe malo moraju gnjaviti svoje mame prije nego odluce doci u nase narucje. Drzi se i ja se jos nadam da smo skupa na zinskima. 😘
Inace cure opce je poznato ako imate prejak imunitet da teze dolazi do implantacije posebno kad je partner neka druga krvna grupa.
Tako sam i ja cula, zato samo sad mutim sokove (i ciklu od danas :D ) plus folna. Pa cemo vidjeti...
Rastika,i ja sam znala kantarion koristiti, potvrdujem sto si napisala, ja ostala bez njega.jesi sigurna da je taj iz dm dobar? Valjda ima vise vrsta koji su za takve stvari :D ako tvrdis da je,kupujem ga i je, blazen bio. Ja sam znala koristiti i cesnjak u gazi i staviti kao tampon :)
E grizli moja, nemoj bit tuzna. Bit cemo mi svj skupa na zimskim bebama. Moramo jer smo ekipa a ja se ne snalazim najbolje s novim ljudima. Vezem se ko idiot. Jednom je frend rekao za mene da me stavis da cekam pored bandere dva sata ne bi htjela otic od nje jer bi se vezala za nju. 😂😂😂
Kukat cemo mi skupa na istoj temi kak ne spavamo od zgaravice. 🤞🏼❤️
Malina, ma kantarion majka! Ne mogu se sjetit ko je proizvodjac al bas pise da je s hvara i u sastavu ima samo maslinovo ulje i gospinu travu i bas je i boja i miris pravog ulja. Dok ovaj od adria spa je mjesavina maslinovog i suncokretovog i svjetliji je. Od domacih ljudi mi se ne uzima jer ne vjerujem bas nikome jer bojaju ulje da bude crveno i mijesaju maslinovo sa sojinim jer sojino se moze dobro prikrit a time si smanjuju trosak. Ne kazem da svi muljaju al ono... nije mi za uzet od bilo koga jer ipak stavljam si dole pa da ne navucem jos kakvu bestiju. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ja sam jednom stavila cesnjak pa nisam mogla zaspat od paranoje da ce mi to otic negdje. I ako stvarno nema di otic al sta ti je luda glava. 🤦🏻♀️😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pošpricala ja Octenisept i vec je bolje, ne svrbi i manje se crveni, otici cu poslije do dm-a po kantarion. Thanks cure, ovaj forum stvarno zlata vrijedi😘😘
Znas kak je muskima wd-40 za sve? Jel nesto puklo, skripi, ne radi... samo pospricaj wd-40 i ko novo! E tak ce meni octenisept postat. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji